Esimle tek gecelik konaklamamiz icin bir suredir merak ettigimiz Despot Evinde kaldik. Cunda'ya guzel bir bina katmislar tebrik ederiz, guzel yatırım yapilmis.
Yer olmadigi icin ek binadaki kucuk odalarda kaldik, ama bu bastan kabul ettigimiz bir durumdu. Yoksa ek binadaki odalar gercekten cok kucuk. Resepsiyondaki gorevliler oldukca kibar ve ilgili. Ancak ne yazik ki restoran icin ayni seyi soyleyemeyecegim. Aksam rezervasyonumuz icin kotu bir yerdeki masa ayrildigi icin kabul etmeyip baska bir restoranda aksam yemegi yedik. Sabah kahvaltisi icinse masamiza ilgi cekmek icin cok ugrasmamiz gerekti. Cay en onden geldi, sogudu, kahvalti geldi, pecete tuz biber istedik, beklerken sikildik kalktik kendimiz aldik. Istek soran yok, cay soran yok. Deneyimsiz personel. Deniz kenarinda sahane manzaraya karsi vasat bir kahvalti. Odalara konaklama sirasinda cok sart olmayan luksler eklemek yerine (mudo bluetooth cihazi, nespresso makinesi, ayna televizyon vb) guzel sabah gecirmeyi saglayacak restorana daha iyi bir isletme gerekli.