Hande D

GİTMEYİN

5 baloncuk üzerinden 1,0Yorum Zamanı: 3 Tem 2024
Gidecekler tekrar düşünsün kesinlikle tavsiye etmem pis odalar yemekler berbat üzerinde sinekler geziniyor ilgisiz 1 personel ve yemek dışında su verilmeyen bir yer.2gece zor kalıp eve dönmek zorunda kaldık (paranıza yazık gitmeyin)
Konaklama tarihi: Temmuz 2024
    Hotel Benan noktasına 9.9 km mesafede
    Hotel Benan noktasına 11.3 km mesafede
      Hotel Benan noktasına 11.4 km mesafede
      Hotel Benan noktasına 11.4 km mesafede
      Ocaklar bölgesindeki diğer otellere bakın
      1-6/22 yorum
      22 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Kesinlikle bi otel değil sadece kahvaltıdave havuzda otel olduğunu anlıyorsunuz onun dışında sadece bi oda tutuyorsunuz onun karşılığı olarak yemekhane havuz lavabolar koridor ve odaların pisliğiyle yüzleşiyorsunuz yönetim anlaşarak oteli nasıl kötü hale getiririz diye çok uğraşmış olmalı.
      Klima televizyon ve aqua çalışıyor.
      Yemek saati dışında ücretisiz içmeye su bile bulamıyorsunuz Aksam yemeğinde ücretsiz olarak sadece bardakta su alabiliyorsunuz. Bakılsa yenilende güzel bir otel olabilir.

Konaklama tarihi: Haziran 2024
      1  Teşekkürler Sabri1616
      24 Temmuz 2023 tarihinde yorum yapıldı

Otel çok eski odalar bakımsız dökülüyor,sular akmıyor,yataklar çarşaflar pis,odadaki çekyatta her türlü lekeler mevcut,kısacası uzak durun.Yemekler orta kalite,havuzun suyu çok kirli su yemyeşil tavsiye etmem.

Konaklama tarihi: Temmuz 2023
      1  Teşekkürler BÜLENT G
      29 Temmuz 2021 tarihinde yorum yapıldı

İyi yani denize yakın.
      Kötü yanları yemek saati restoran da izdiham yaşadık
      2 gün kalıp çıktık. 2 . Gün yemek kalmadı. Sıcak su kesinlikle yok. Ve bu olay saat 17 de oluyor. Yemek saatinden 2 saat önce ve sıcak su yok.. sonrasında yarına kadar yine sıcak su yok. Yarım pansiyon görevini bile yapamadı bizlere. Sadece oda tutup geri kalan paranızla dışarıda yeseniz daha mutlu olursunuz. Kısaca bu benim 2. Yarım pansiyon maceram. İlki belgin hotel. İkincisi de burası. Ve yine hüsran...

Konaklama tarihi: Temmuz 2021

Konfor 5
      Ortam 5
      Mekan Çevresi 4
      Not:Ben 2018 de gittim.
      Çok güzel ve hoş bir oteldir.Tavsiye ederim.
      Manzara 5
      Erdek bölgesine yakışır bir otel.
      Hizmet 4
      Yani efsane.

Oda ipucu: Manzara odaya göre değişiyor.Dikkat ediniz.
      Konaklama tarihi: Mart 2020
      1  Teşekkürler Cenk_luleci2021
      27 Temmuz 2019 tarihinde yorum yapıldı

Biz 5 gün kaldık Ocaklar Benan Otelde. 3 yıldızlı bir otelle göre Eksiklerine Rağmen orta derecede bir yer.Yarim pansiyon .Su ve çay bence ikram olmali ve eminimki oyle yapacaklardir. Yemekler iyi ..İşletmesi yeni değişmiş Ahmet bey Ve Zübeyde Hanım yeni almışlar Müşteri ile ilgililer.Ama Resepsionda duran bir bey Esmer Lacivert Mavi tişortlü Adini bilmiyorum asık suratli bir bey var onun icin iyi birsey soyleyemem.Birsey soruyorsun Azarlar gibi cevap veriyor.Eski işletmecileri malesef otelin adını bir hayli Kirletmişler.Ahmet bey ve Zübeyde hanım cidden çaba gösteriyorlar. Ama eksiklik fazla yapmaları gerekn uzun bir çaba ve sabir var.Benim fikrim İlk önce biraz daha hijyen + çalışan arkadaşların gelişi güzel kıyafet degilde bir bermuda şort bir Tişört tek tip kıyafet daha şık duracaktır.Bence biraz daha dikkat özveri SABIR ile güzel bir otel olur.Son birşey Sivri sinek çok fazla ilaç almayı unutmayın...

Konaklama tarihi: Temmuz 2019
      Teşekkürler Knrrrr