türkan a

Rezalet

5 baloncuk üzerinden 1,0Yorum Zamanı: 22 Ağu 2018mobil cihaz aracılığıyla
Bayramın 1.günü 6 yetişkin,bir bebek 1 küçük çocuk olmak üzere Istanbul'dan geldiğimiz bu pansiyonda her türlü sorumsuzluk örneğini gördük. Zaten olması gereken hizmetleri sorduğumuzda ise pansiyondan kovulduk. Eve girdiğimizde mutfak lavabosu tıkalıydı ve biz o şekilde kullanmaya çalıştık. Duştan su damlayarak akıyordu ve sıcak su ile soğuk suyu ayarlayana kadar canımız çıktı. 1 gün sonra mutfak lavabosu için pompa istediğimizde seviyesiz bir dille pansiyondan çoluk çocuk kovulduk. Bebeği ve çocuğu olanlar araba yolculuğunun eziyetini az çok tahmin edebilirler. Yaptığımız mutfak alışverişi geri dönüş yolunda adeta telef oldu. Hayatımızın en kötü bayramını yaşadık. Hem psikolojik olarak hem fizyolojik olarak çok ağır bir duruma düştük. Gittiğimiz ilk gün ablam gece rahatsızlandı ve hastaneye kaldırdık, o sırada pansiyonun girişine istifra etti fakat biz orayı anında temizledik. Ertesi gün lavabonun açılması için pompa istediğimizde adeta bize tezgah kurup ablamızın hastalığını bize karşı kullandılar ve lavabonun istifra sonucu tıkandığını söylediler. İnsanlar parasını ödediği şeylerin karşılığını sorunca bu durumlara düşüyormuş. Elimizden geldiğince başka insanların canı yanmasın başka aileler bu rezilliği çekmesin diye bu yorumu yazıyorum. Çevremdeki tüm eş dosta da anlatmaya devam edeceğim.
Konaklama tarihi: Ağustos 2018
Yönetici nisa d - Sağlık Apart Pansiyon, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 25 Eyl 2018
Sağlık Apart temizlik hususunda kendini kanıtlamış bir işletmedir.Reel eleştirilere her zaman açıktır ve eleştirilen konuyu düzeltmek için gereğini yapar.Ancak buradaki eleştiri sahibi(Bayanın) eleştirisinin gereğini YAPMAYACAK,Örneğin içip içip lavaboya kusan,kusmuğunu temizlemeden sabaha kadar uyuyan,sabah gelin şu lavaboya temizleyin diyen birinin isteğini kabul etmeyecek,kusmuk kokusunda rahatsız olmayan birinin apart a girdiğinizde evde berbat bir koku var demesini ciddiye bile almıyoruz,Madem koku vardı neden girdiniz diye sorarlar insana,Girişiniz sabah 11.oo sularıydı,çıkışınız yine sabah 11.00, lavaboyu açma talebi 9.30 suları,Tıkalı bir lavabo bu süre içinde nasıl kullanıldı.Zaten Lavabo açma talebiniz üzerine geldiğimizde lavabo kusmuktan görülmüyordü.Ama girdiğimizde tıkalıydi diyen birinin yorumunu biz yapamıyoruz.(Google yorumunda accessoriesgokçeli takma adayla 3 odalı bir aparta daracık demek,Şofbeni olan bir evde sıcak su yok,sıcak su gelmesi için 1saat suyu akıtın diyen bir işletme sahibi diyebilmiştir.) 1günde içip içip hem birlikte tatile çıktığı aileyi,(kendi aileside bu durumdan son derece rahstsızdı),hem yan komşu misafirlerin ve işletmemizin huzur ve düzenini bozan birinin aparttan ayrılması bizleri menmun etmiştir.
Not:Lütfen çevrenize anlatmaya devam ediniz.Çevreniz sizin ne olduğunuzu bildiğinden sonuç bizim açımızdan pozitif olacaktır.
Odadan manzara
      Sağlık Apart Pansiyon noktasına 10.3 km mesafede
      Sağlık Apart Pansiyon noktasına 10.4 km mesafede
      Kiraz Otel, Double Room
      Sağlık Apart Pansiyon noktasına 10.5 km mesafede
      Ocaklar bölgesindeki diğer otellere bakın
      15 Ağustos 2015 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Çok güzel bi yer çok yardım sever bi yerdi herkese tavsiyemdir işletme ailesi çok iyi bize çok yardımcı oldular biz arkadaşlarla çok memnun kaldık daire 4 de kaldık belki 3 erkek hatırlarlar bizi yemek yaparken işletmeden tuz karabiber filan almıştık bizde. Sizlere selam olsun herkese tavsiye ediyoruz ☺️☺️

Konaklama tarihi: Ağustos 2015
      6  Teşekkürler Eren Y