Hilal Türksever
Bolu, Türkiye

Yakın güzel bir tatil

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 1 Tem 2021mobil cihaz aracılığıyla
2 3 günlüğüne yakın bir yere kaçalım diyerek arkadaşımızın tavsiyesi üzerine geldik. Boludan 4 5 saat sürdü. Erdekin ocaklar koyunda otel. Büyük beklentilerle gelmedik. Sonuçta 3 yıldızlı bir otel ama Erdekteki diğer oteller apartman gibi burası en büyük oteli sanırsam. Şuan 2. Günümüzdeyiz. İlk gün otele 2 de giriş yaptık. Personeller güleryuzluydu. Hemen yardımcı oldular. Covid önlemleri her yerde olduğu kadar işte. Biraz rahatlama var sonuçta ülke çapında. Biz başta maske takarız diyorduk ama takmadık sonra. Personeller takıyor. Hemen denize koştuk ama malesef çok üzüldük çünkü musilaj vardı. Havuza döndük havuz biraz kalabalık çünkü günlük misafirleri de agirliyorlar. Havuz küçük olduğu için kalabalık geliyor özellikle çocuk havuzu minnacık ve çocuklar çok dipdibe yüzüyor. Konsept yarım pansiyon. Kahvaltı 10 buçuğa kadar. 4.30 da çay saati var. Ikramlik 1 tabak geliyor. İlk gün kısır kurabiye ve kek ikram ettiler çay sınırsız. Kısır efsaneydi diyebiliriz tadı damağımızda kaldı 🥰 Hep yerli turist aileler var ortam hoş. Akşam yemeği gayet memnun edici. Köfte pilav mezeler çok lezzetliydi. Çorba da öyle. Ascilarin eli lezzetli kısacası. En güzel kısmı israf azami ölçüde. Alıp alıp israf etmiyorsunuz hersey dahil konsept gibi. Ana yemekler 6 çeşit mezeler 8 çeşit filandi. Bamya yemeği de vardı vejeteryanlar için de 1 2 seçenek var diyebilirim. Alerjisi olan biriyseniz veya çocuğunuz alerjikse öyle seçenek bulamayabilirsiniz çeşit baya kısıtlı. 1 2 çeşit de tatlı çıkıyor. Tiramisu yedik ilk akşam ve çok beğendik. İçecekler aroma marka meyvesuyu, Coca-Cola ve fanta. Kalite güzel yanı dandik şeyler ikram edilmiyor. Akşamları ocaklar sahilinde salaş mekanlar var, kordon boyu gezip dondurma yiyebilirsiniz. Eğlence adına bir şey aramayın sakin bir tatil için ideal bir durak. Sabah havuz geç saatlere dek temizleniyor, denize gidelim dedik ve inanamadım deniz tertemizdi. Havuz keyfi gibi dümdüz çarşaf gibi berrak bir su. Tabiki hemen keyfini çıkardık 🤗 Bu da keyifle ayrılmamız için artı bir neden oldu. Kahvaltıya gelince biraz zayıftı, sosis kötüydü ama menemen güzeldi. 4 5 çeşit peynir vardı. Reçel bal minik kutularda. Açma ve poğaçalar çok iyiydi. Tatilde detayları önemseyen kişiler için açıklayıcı olmaya çalıştım. Onerilerim: personeller en azından otele ait lacos bir t shirt giyerse daha kurumsal ve şık bir görüntü olur. Kişisel kıyafetleriyle çalıştıkları için ayırt etmek zor oluyor. Gayet guleryüzlü ve yardımseverler ama biz de zaten öyle pek istekte de bulunmadık çay harici 🤭 Biz bu tatilden mutlu döneceğiz evimize 4 saatlik bir yerde böyle güzel bir tatil imkanımız olduğunu keşfettiğimiz için. Tavsiye ediyoruz🤗 haziran sonu temmuz başı dönemde 3 gecesi 2000 tlye aldık tatilimizi. Çalışanlara ve yönetime teşekkür ederiz ❤️
Konaklama tarihi: Temmuz 2021
Oda İpucu: Musilaj riskini göz önüne alın
Hayatım boyunca tatil yaptığım tek oteldir.Tek kelime ile harika bir yer
    Ceti̇n Presti̇ge Resort noktasına 0.1 km mesafede
    Odadan manzara
    Ceti̇n Presti̇ge Resort noktasına 0.3 km mesafede
    Açık havuz
    Ceti̇n Presti̇ge Resort noktasına 11.1 km mesafede
    Ocaklar bölgesindeki diğer otellere bakın
    12-17/63 yorum
    20 Ağustos 2020 tarihinde yorum yapıldı

iki kadın ve çocuklarla tatil programı yaptık. Fakat Pandemi girince iptal edilemez tatilimizi iptal etmek istedik ETS sağolsun çok yardımcı oldu iptal edilmeyince güvenli sağlık sertifikasının olduğu söylendi gittik biz de. 3 gece 4 gün beklediğimizden daha temiz konforlu bu kadar temiz bakılan bir havuz görmedik. Personel candan ve ilgili. 5 çayı ikramları midemizi yaktı fakat çayları enfes, çay ocağı var. Yemekler çeşit az lezzetli. Şef eski arkadaşım çıktı. Çocuk oyun parkı otlar temizlenip daha bakımlı hale getirilebilir. Ve bahçe alanı değerlendirilmemiş. Onun dışında oda balkon havuz tek kelimeyle mükemmel. 5 yıldız Ege Akdeniz otellerinde bulamadığım huzuru buldum. Otel deniz manzaralı odaydı. Bu kadar büyük balkon kullanımı başka otelde görmedim. Deniz az yosunlu fakat kenardan ilerleyince tertemiz kum. Yani otel beklediğimizden temiz konforlu ve güvenilir aile oteli. Tüm personele çok teşekkür ederiz...

Oda ipucu: Denize bakan odalar havuz ve denizi birlikte görüyor ve manzara süper.
    Konaklama tarihi: Temmuz 2020
    1  Teşekkürler 839gamzec
    24 Aralık 2019 tarihinde yorum yapıldı

otelde 7 temmuz 11 temmuz 2019 tarihlerinde 2 aile olarak konakladık odalar deniz manzaralı balkon ve odalar gayet geniş ferah 1 çift kişilik yatak 1 tek kişilik yatak ve kanepe vardı oda da fazlasıyla rahattı havuz her gece temizleniyor ve hiç klor vs koku yok tertemiz kahvaltı gayet güzel çeşit arayanların ne beklediğini anlayamıyorum sonuçta kahvaltı ekstralar tabiki var börek unlu mamüller sucuk vs saymaya gerek yok öğle yemeği yok fakat havuz başındaki büfede herşey mevcut ve fiyatları uygun beğenmezseniz otele yakın yerler var ayrıca akşam yemekleri harika 3 4 çeşit ana yemek dışında salata ve meze çeşitleri oldukça fazla bim a 101 ve migros yakın otelin önünde yürüyüş yapmak için kordon var otelin kendi plajı var şezlong ve şemsiye ücretsiz denizi kum fakat kısmem yosunlu önünde çocuklar için oyun parkı mevcut kapalı otopark yetersiz erken gelen kapar sadece 15 kadar araç alıyor ama dışarısı müsait her yer boş kısacası otel tam bir aile oteli rahat ve huzurlu bu yıl nasipse temmuzda tekrar orada olacağım

Konaklama tarihi: Temmuz 2019
    Teşekkürler enriko17
    10 Eylül 2019 tarihinde yorum yapıldı

Güler yüzlü personel, nezih ortam, otelin imkanları harika, yemekler, güzel,odaların temizliği mükemmel, denize sıfır gibi bir olanak. Ailem ve arkadaşımla gittim. Her kesime hitap edecek bir otel. Kesinlikle tavsiye ediyorum

Konaklama tarihi: Ağustos 2019
    Teşekkürler yasemin ç
    7 Eylül 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Karşılama gayet güzeldi. Yemekler çok lezzetli ve bol çeşit. Çayı ve kahvesi de gayet güzel. Odalar rahat. Deniz manzaralı oda da kaldık ve gayet güzeldi herşey. Aquaparkı da güzel personel ilgisi çok iyi herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.

Konaklama tarihi: Eylül 2019
    Teşekkürler eailesi
    30 Ağustos 2019 tarihinde yorum yapıldı

23-26 Ağustos tarihleri arasında otelde konakladık. Rezervasyonu 23 Ağustos günü gecesi 2-3 gibi yaptık ve çok yardımcı oldular. 4 yetişkin ve 1 çocuk olmak üzere toplam 5 kişiydik ve aile grubuyduk.
    Otele ilk girdiğimizde personeller çok yardımcı oldular ve güler yüzlüydüler. Odaya da 1 saat erken giriş yaptık. Otel yarım pansiyon (kahvaltı ve akşam yemeği) olmasına rağmen saat 16:30 gibi yiyecek ve içecek ikramları oluyordu. Güzel bir detaydı bizim için. Havuz temizdi. Aquapark kaydırakları fotoğraflarda göründüğü gibiydi, bir sorun yoktu. Kapalı havuz imkanı da sağlamışlardı. Konaklamamız sırasında sauna ve hamam henüz kullanıma açık değildi ama onlar da olsaydı eksiksiz olacaktı. Havuz başındaki büfenin kasasıyla ilgilenen Çiğdem hanım ve restoran kısmında görev yapan Semra hanım çok güler yüzlüydü ve birçok konuda yardımseverlerdi. Plaj havuzdan çıktıktan sonra 20 sn yürüme mesafesindeydi. Plajda taşlık kısımlar yoktu ve su da bayağı berraktı. Odalar temiz ve düzenliydi. Verilen çarşaf ve havlular yeni gibi temizdi. Kahvaltı ve akşam yemekleri çok lezzetliydi ve çok fazla çeşit yemek vardı. Otele getirilen sarf malzemelerinin Migros gibi kaliteli marketlerin ürünleri (çay, zeytinyağı, peynir vs.) olduğunu gördük. Yemeklerde zeytinyağı kullanıldığı belliydi. Süt, bal, zeytin, sebze ve meyve gibi birçok gıda malzemesinin de doğal olarak kendi çiftliklerinden ve bahçelerinden getirildiğini öğrendim.
    Kısacası otel sıcak bir aile işletmesi gibiydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

Konaklama tarihi: Ağustos 2019
    Teşekkürler Cemal Y