otelde 7 temmuz 11 temmuz 2019 tarihlerinde 2 aile olarak konakladık odalar deniz manzaralı balkon ve odalar gayet geniş ferah 1 çift kişilik yatak 1 tek kişilik yatak ve kanepe vardı oda da fazlasıyla rahattı havuz her gece temizleniyor ve hiç klor vs koku yok tertemiz kahvaltı gayet güzel çeşit arayanların ne beklediğini anlayamıyorum sonuçta kahvaltı ekstralar tabiki var börek unlu mamüller sucuk vs saymaya gerek yok öğle yemeği yok fakat havuz başındaki büfede herşey mevcut ve fiyatları uygun beğenmezseniz otele yakın yerler var ayrıca akşam yemekleri harika 3 4 çeşit ana yemek dışında salata ve meze çeşitleri oldukça fazla bim a 101 ve migros yakın otelin önünde yürüyüş yapmak için kordon var otelin kendi plajı var şezlong ve şemsiye ücretsiz denizi kum fakat kısmem yosunlu önünde çocuklar için oyun parkı mevcut kapalı otopark yetersiz erken gelen kapar sadece 15 kadar araç alıyor ama dışarısı müsait her yer boş kısacası otel tam bir aile oteli rahat ve huzurlu bu yıl nasipse temmuzda tekrar orada olacağım