Ağustosun ilk haftası 2 aile gittik. İlk olarak resepsiyonda giriş yaparken sorun yaşadık. 3 gün olan rezervasyonumuzu 2 gün olarak almışlar. 3. gün odamızı değiştirip kara tarafı oda vermeyi teklif ettiler, tepki gösterince yarım saat gecikmeli 3 günlüğüne odalarımıza yerleştik.
Oda temizliğini beğenmedim. Klozetin üstüne temizlendi kağıdı takıp gidiyorlar heralde. Benden önceki müşterinin izlerini görmek hoş değildi. Otelin bir ana havuzu bir çocuk havuzu, bir kapalı havuzu ve ufak bir aqua havuzu var. Denizi yosunlu beklediğim kadar güzel değil. Ama suda vakit geçirmek için yeterli. Ne var ki, bırakılan havlulardan dolayı boş şezlong bulmak oldukça zor. Otel yarım pansiyon; kahvaltı ve akşam yemeği var ve 16:30 çay saati.
Kahvaltı her gün aynı, çok çeşitli değil.
Akşam yemeği fena değil. Çay saati ikramları çok kötü, yemedik.
Biz bunlara çok takılmadık.
Ama.. personelin yaklaşımı bardağı taşırdı!
Yemek bölümünde çalışan bir kadının bize karşı kaba tavırları, bize karşı “ Siz benim muhatabım değilsiniz!” demesi, otel yetkilisine hakkımızda yalan söylemesi terbiyesizliktir! Otel yetkilisi Serdar Bey gıyabında özür diledi ancak o kadının herkese karşı asık suratlılığı, müşterilere hizmet etmekten çok bağış yapıyormuş havası bitmedi. Bazı personellerin tavrı müşteri odaklılıktan uzaktı. Mesela kahvaltım bitmeden gelip masamdakileri almak için baskı yapması, kahvaltı saati 10:30 da bitiyor ve 10:33’te çay kazanına gittiğimde önüme bir personelin geçerek artık paralı! demesi komik!
Açık büfe yemekten fazla almayın diye yemeği personelin dağıtması, çay saatinde o ucuz ikramları aynı sebeple personelin dağıtması komik! Otel yönetiminin bu personellere eğitim vermesi gerekiyor.
Hatta büfede köfte hazırlayan adamdan ders alsınlar bence.
Otelin manzarası güzel, kapalı havuz deniz suyundan ve soğuk çok güzel.
Umarım eksikliklerinizi giderirsiniz ama biz bir daha gelmeyiz.