23-26 Ağustos tarihleri arasında otelde konakladık. Rezervasyonu 23 Ağustos günü gecesi 2-3 gibi yaptık ve çok yardımcı oldular. 4 yetişkin ve 1 çocuk olmak üzere toplam 5 kişiydik ve aile grubuyduk.
Otele ilk girdiğimizde personeller çok yardımcı oldular ve güler yüzlüydüler. Odaya da 1 saat erken giriş yaptık. Otel yarım pansiyon (kahvaltı ve akşam yemeği) olmasına rağmen saat 16:30 gibi yiyecek ve içecek ikramları oluyordu. Güzel bir detaydı bizim için. Havuz temizdi. Aquapark kaydırakları fotoğraflarda göründüğü gibiydi, bir sorun yoktu. Kapalı havuz imkanı da sağlamışlardı. Konaklamamız sırasında sauna ve hamam henüz kullanıma açık değildi ama onlar da olsaydı eksiksiz olacaktı. Havuz başındaki büfenin kasasıyla ilgilenen Çiğdem hanım ve restoran kısmında görev yapan Semra hanım çok güler yüzlüydü ve birçok konuda yardımseverlerdi. Plaj havuzdan çıktıktan sonra 20 sn yürüme mesafesindeydi. Plajda taşlık kısımlar yoktu ve su da bayağı berraktı. Odalar temiz ve düzenliydi. Verilen çarşaf ve havlular yeni gibi temizdi. Kahvaltı ve akşam yemekleri çok lezzetliydi ve çok fazla çeşit yemek vardı. Otele getirilen sarf malzemelerinin Migros gibi kaliteli marketlerin ürünleri (çay, zeytinyağı, peynir vs.) olduğunu gördük. Yemeklerde zeytinyağı kullanıldığı belliydi. Süt, bal, zeytin, sebze ve meyve gibi birçok gıda malzemesinin de doğal olarak kendi çiftliklerinden ve bahçelerinden getirildiğini öğrendim.
Kısacası otel sıcak bir aile işletmesi gibiydi. Kesinlikle tavsiye ederim.