cansismanturk
İzmit, Türkiye

Muhtemelen bölgedeki tek seçenek

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 16 Haz 2018mobil cihaz aracılığıyla
Otelin konumu çok güzel. Otel, odalar, temizlik, manzara çok güzel. Çalışanlar biraz amatör ama iyi niyetlerinden şüphe olmaz. Memnuniyet için ellerinden geleni yapıyorlar. Yemekler pek iyi değil. Açık büfe ama çalışanlar yemek dağıtıyorlar. Biraz az alın der gibi. Tamamen misafire bıraksalar daha iyi.
Konaklama tarihi: Mayıs 2018
NİL APART OTEL
Hotel Sare
Ceti̇n Presti̇ge Resort noktasına 0.5 km mesafede
Erdek ocaklar sahilinde No 16 isimli 16 odası bulunan butik bir otel işletmesi. Ocaklarda konakladığımız 3 gün boyunca her gün hizmet almak için geldiğimiz otel tesisleri çok güzeldi. Tuzlu sudan oluşan havuzu menü ve ortalama fiyatlarıyla gayet temiz ve düzenliydi. İşletme sahibi ve garsonlar çok ilgiliydi. Konaklamak ve hizmet almak isteyenler için mutlaka tavsiye olunur her yer tertemiz ve düzenli işletme sahibi de her gün bu mekanda bulunuyor.
    Ceti̇n Presti̇ge Resort noktasına 0.6 km mesafede
    Erdek Ocaklar Sağlık Apart Pansiyon ön
    Ceti̇n Presti̇ge Resort noktasına 0.7 km mesafede
    Ceti̇n Presti̇ge Resort noktasına 6.4 km mesafede
    Odadan manzara
    Ceti̇n Presti̇ge Resort noktasına 0.3 km mesafede
    Açık havuz
    Ceti̇n Presti̇ge Resort noktasına 11.0 km mesafede
    Ocaklar bölgesindeki diğer otellere bakın
    41-46/63 yorum
    18 Eylül 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Deniz yosunlu ve dalgalı denız anası dolu havuz terlıkle gırıyor uyarılmıyor temızlendıgı suphelı yesil renk ve dibi gozukmuyor otel yemeklerı kotu ve az tablot tarzı gıbı resmen ama tek iyi yanı odaları temız ve yumusak yani baska bısey degıl yani

Konaklama tarihi: Eylül 2017
    12  Teşekkürler yakup oguzhan C
    6 Eylül 2017 tarihinde yorum yapıldı

Hafta sonu için yakın bir yerde ararken bulduğumuz otelin temizliği çoook iyi.Gerçekten 5 yıldızlı oteller ile rahatca yarışır.
    Havuz çok çok büyük değil ama yine de ocaklar için iyi.Kaydıraklar da fena deil ama ben zaten kullanmıyorum.
    Denizi standart ocaklar denizi ama sahili otel önünde temizleme çalışmaları gayet başarılı.Yosunlar her sabah ağlarla mümkün olduğunca temizleniyor.Şezlong sıkıntısı var ama çok da problem deil.
    Sabah kahvaltısı fena değil.Akşam yemeğinde sıra oluyor ve bu gerçekten çok can sıkıcı.İnsanları yemek yesinler de kalksınlar diye rahatsız ediyormuşuz gibi geliyor .Ana yemek sayısı az ama gerçekten lezzetli.
    Odalar çok iyi çok temiz.Beklentimin üstünde geniş ve temizdi.
    Yataklar harikaydı.Bu kadar rahat yatak hiçbir otelde görmedim.Resmen yemekten sonra hemen uykuya gitmek istedim.
    Öğlen atıştırmalık hamburger patates kızartması istedik,çok geç geldi ve pahalı.
    Akşamları ocaklar sahil barları ve kafeleri çok iyi,bilen bilir.

Oda ipucu: Üst kat odalar çok iyi.Manzaramız dağ tarafıydı ama çok güzel ve sessizdi.
    Konaklama tarihi: Ekim 2016
    3  Teşekkürler fatma b
    23 Ağustos 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Şuan bu oteldeyim gerçekten inanılmaz temiz ve konforlu bence bir ailenin ihtiyaç duyacağı herşey mevcut yemekleri çok lezzetli çeşit cok guzel gayet memnunum özellikle havuz çok fazla burda her yaş grubuna göre var temizlik mükemmel ötesi tavsiye ediyorum personel güler yüzlü parasına göre gerçekten çok güzel banyonun temiz ve konforu hayran kaldım kısmetse seneye burdayım

Konaklama tarihi: Ağustos 2017
    4  Teşekkürler Bircan T
    19 Ağustos 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Resepsiyonda duran Bayanın(Esra)acilen kendine çekidüzen vermesi gerekiyor karşında müşteri değilde arkadaşı var otel diye burda insanların parasını çalıyorlar bildiğiniz kepazelik yazık işletme diye tutuyorlar geldiğime geleceğime pişman oldum ben böyle rezalet görmedim bu otele gelip te çok güzel diyene gerçekten şaşıyorum. Aldıkları parayla da alakası Yok

Konaklama tarihi: Ağustos 2017
    22  Teşekkürler 795selmaa
    Yönetici SERDAR Ç - Ceti̇n Presti̇ge Resort, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 20 Ağustos 2017

Merhaba Selma Hanım ;
    İşletmemiz Olumlu - Olumsuz Her Eleştiriye Açıktır . Lakin Haksız Yargılamalarınıza ve Hakaret İçerikli Yorumlarınıza kapalıdır.
    1) Resepsiyonda duran Bayanın(Esra)acilen kendine çekidüzen vermesi gerekiyor karşında müşteri değilde arkadaşı var.
    CEVAP:
    Tesis ile yaşadığınız sorun tamamen ; otel kültürü – kuralları ve bilgisi dahilinde eksik ve yanlış bilgi birikiminizden kaynaklandığı için yaşanmış ve tesisimiz tarafından doğru bilgilendirmeler tarafınıza yapılmıştır . Yanlış bilgi sahibi olmanıza rağmen sizlere yardımcı olunmuştur.
    2) otel diye burda insanların parasını çalıyorlar bildiğiniz kepazelik yazık işletme diye tutuyorlar geldiğime geleceğime pişman oldum ben böyle rezalet görmedim
    CEVAP:
    Selma Hanım tesisimizden memnun kalmamış değil kalmayacak olacağınız belli . Çünkü anlaşılması zordur ki bu yorumu tesisin hiçbir hizmetinden faydalanmadan , tesise girişte yaşadığınız sorunlara istinaden yazıyorsunuz . Yaşadığınız problem neticesinde yorumlarınız çok önyargılı – hakaret içerikli ve çok manidardır.
    3)bu otele gelip te çok güzel diyene gerçekten şaşıyorum. Aldıkları parayla da alakası Yok
    CEVAP:
    Tesisimizden memnun ayrılan misafirlerimize şaşırmanızı anlıyoruz . Onlara sizler aracılığınız ile tekrar tekrar çok teşekkür eder saygılarımızı sunarız .
    Problemli misafirler ile tesis arasında yaşananlar ise tek taraflı olmayıp - misafir kaynaklı olduğundan ötürüdür.
    Sonuç olarak tesisimizi tercih edip etmemek sizlerin takdiridir.
    Tesis ile ilgili olmayan durumlardan dolayı problem yaşayan misafirlerimiz BLACKLİST'E alınır . Tesis kapılarını BLACKLİST'E Kİ misafirlerine kapatır .
    SAYGILARIMIZLA ...

Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir.
    31 Temmuz 2017 tarihinde yorum yapıldı

Otel çok temiz yemekleri lezzetli personel Güler yüzlü kendinizi evinizde hissedebileceğiniz bir hotel çok memnun kaldık alkol satışının olmaması mükemmel tam bir aile ortamı herkese tavsiye ederim hotel çalışanlarına teşekkür ederiz.

Konaklama tarihi: Temmuz 2017
    7  Teşekkürler Işıklı kızlar P