Bircan T

Mükemmel ötesi

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 22 Ağu 2017mobil cihaz aracılığıyla
Şuan bu oteldeyim gerçekten inanılmaz temiz ve konforlu bence bir ailenin ihtiyaç duyacağı herşey mevcut yemekleri çok lezzetli çeşit cok guzel gayet memnunum özellikle havuz çok fazla burda her yaş grubuna göre var temizlik mükemmel ötesi tavsiye ediyorum personel güler yüzlü parasına göre gerçekten çok güzel banyonun temiz ve konforu hayran kaldım kısmetse seneye burdayım
Konaklama tarihi: Ağustos 2017
          Ceti̇n Presti̇ge Resort noktasına 11.0 km mesafede
          Ceti̇n Presti̇ge Resort noktasına 11.1 km mesafede
          Kiraz Otel, Double Room
          Ceti̇n Presti̇ge Resort noktasına 11.1 km mesafede
          Ocaklar bölgesindeki diğer otellere bakın
          44-49/63 yorum
          19 Ağustos 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Resepsiyonda duran Bayanın(Esra)acilen kendine çekidüzen vermesi gerekiyor karşında müşteri değilde arkadaşı var otel diye burda insanların parasını çalıyorlar bildiğiniz kepazelik yazık işletme diye tutuyorlar geldiğime geleceğime pişman oldum ben böyle rezalet görmedim bu otele gelip te çok güzel diyene gerçekten şaşıyorum. Aldıkları parayla da alakası Yok

Konaklama tarihi: Ağustos 2017
          22  Teşekkürler 795selmaa
          Yönetici SERDAR Ç - Ceti̇n Presti̇ge Resort, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 20 Ağustos 2017

Merhaba Selma Hanım ;
          İşletmemiz Olumlu - Olumsuz Her Eleştiriye Açıktır . Lakin Haksız Yargılamalarınıza ve Hakaret İçerikli Yorumlarınıza kapalıdır.
          1) Resepsiyonda duran Bayanın(Esra)acilen kendine çekidüzen vermesi gerekiyor karşında müşteri değilde arkadaşı var.
          CEVAP:
          Tesis ile yaşadığınız sorun tamamen ; otel kültürü – kuralları ve bilgisi dahilinde eksik ve yanlış bilgi birikiminizden kaynaklandığı için yaşanmış ve tesisimiz tarafından doğru bilgilendirmeler tarafınıza yapılmıştır . Yanlış bilgi sahibi olmanıza rağmen sizlere yardımcı olunmuştur.
          2) otel diye burda insanların parasını çalıyorlar bildiğiniz kepazelik yazık işletme diye tutuyorlar geldiğime geleceğime pişman oldum ben böyle rezalet görmedim
          CEVAP:
          Selma Hanım tesisimizden memnun kalmamış değil kalmayacak olacağınız belli . Çünkü anlaşılması zordur ki bu yorumu tesisin hiçbir hizmetinden faydalanmadan , tesise girişte yaşadığınız sorunlara istinaden yazıyorsunuz . Yaşadığınız problem neticesinde yorumlarınız çok önyargılı – hakaret içerikli ve çok manidardır.
          3)bu otele gelip te çok güzel diyene gerçekten şaşıyorum. Aldıkları parayla da alakası Yok
          CEVAP:
          Tesisimizden memnun ayrılan misafirlerimize şaşırmanızı anlıyoruz . Onlara sizler aracılığınız ile tekrar tekrar çok teşekkür eder saygılarımızı sunarız .
          Problemli misafirler ile tesis arasında yaşananlar ise tek taraflı olmayıp - misafir kaynaklı olduğundan ötürüdür.
          Sonuç olarak tesisimizi tercih edip etmemek sizlerin takdiridir.
          Tesis ile ilgili olmayan durumlardan dolayı problem yaşayan misafirlerimiz BLACKLİST'E alınır . Tesis kapılarını BLACKLİST'E Kİ misafirlerine kapatır .
          SAYGILARIMIZLA ...

31 Temmuz 2017 tarihinde yorum yapıldı

Otel çok temiz yemekleri lezzetli personel Güler yüzlü kendinizi evinizde hissedebileceğiniz bir hotel çok memnun kaldık alkol satışının olmaması mükemmel tam bir aile ortamı herkese tavsiye ederim hotel çalışanlarına teşekkür ederiz.

7  Teşekkürler Işıklı kızlar P
          25 Temmuz 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Denize girmek istiyorsanız yosunlar ve denizanası ile aranizin iyi olması gerekiyor . Otel yarim pansiyon hizmet veriyor fakat yemekler de çeşit çok az ve lezzetsiz buraya bu parayı vereceğinize bölgede ki herhangi bir pansiyonda kalmak daha mantıklı ayriyeten otelin önünde ki halk plajina yanımızda ki misafirlerin girmesi için bizden 30' ar TL kisi basi para almaları da ayrı bir konu

20  Teşekkürler 651aslii
          20 Temmuz 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Öncelikle otel 3 yıldızlı olmasına rağmen gayet yeni ve tertemiz bir yer. Odalar çok güzel dekore edilmiş. Hava durumundan dolayı şansımıza denizi kullanamadık ama plajı var. Şezlong şemsiye var. Havuzu gayet başarılı. Yarım pansiyon hizmet veriyor tesis. Yemekler tatminkar ve güzel ancak az çeşit var. Bir de yemek biraz tabldot usulü dağıtılıyor. Yemeklerde alınan içecekler de kaliteli. 5 çayı kurabiye hizmeti var. Otelde alkol bulunmuyor. Otel içerisinde küçük bir büfe var ihtiyaç halinde orayı kullanabilirsiniz. Ancak yaklaşık 5 dk. mesafede migros var oradan da alabilirsiniz. Bence gayet başarılı bir otel ancak fiyatı biraz daha uygun olabilirdi.

6  Teşekkürler ahmetserdarakgun
          15 Temmuz 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

bukadar kötü işletme olmaz.yemekler kötü,çalışanlar stajer,oda temizliği saati beli değil,boşuna para harcamayın.gidin pansyonda kalın,ilgisiz çalışanlar.batak bir yer yemek saatlerinde tablot işi asker deki yemek sırası gibi

17  Teşekkürler Ilhan V