Asli I
Adana, Türkiye

Idare eder

5 baloncuk üzerinden 2,0Yorum Zamanı: 25 Tem 2017mobil cihaz aracılığıyla
Denize girmek istiyorsanız yosunlar ve denizanası ile aranizin iyi olması gerekiyor . Otel yarim pansiyon hizmet veriyor fakat yemekler de çeşit çok az ve lezzetsiz buraya bu parayı vereceğinize bölgede ki herhangi bir pansiyonda kalmak daha mantıklı ayriyeten otelin önünde ki halk plajina yanımızda ki misafirlerin girmesi için bizden 30' ar TL kisi basi para almaları da ayrı bir konu
Konaklama tarihi: Temmuz 2017
Hayatım boyunca tatil yaptığım tek oteldir.Tek kelime ile harika bir yer
    Ceti̇n Presti̇ge Resort noktasına 0.2 km mesafede
    NİL APART OTEL
    Ceti̇n Presti̇ge Resort noktasına 0.5 km mesafede
    Hotel Sare
    Ceti̇n Presti̇ge Resort noktasına 0.4 km mesafede
    Erdek ocaklar sahilinde No 16 isimli 16 odası bulunan butik bir otel işletmesi. Ocaklarda konakladığımız 3 gün boyunca her gün hizmet almak için geldiğimiz otel tesisleri çok güzeldi. Tuzlu sudan oluşan havuzu menü ve ortalama fiyatlarıyla gayet temiz ve düzenliydi. İşletme sahibi ve garsonlar çok ilgiliydi. Konaklamak ve hizmet almak isteyenler için mutlaka tavsiye olunur her yer tertemiz ve düzenli işletme sahibi de her gün bu mekanda bulunuyor.
      Ceti̇n Presti̇ge Resort noktasına 0.6 km mesafede
      Erdek Ocaklar Sağlık Apart Pansiyon ön
      Ceti̇n Presti̇ge Resort noktasına 0.7 km mesafede
      Ceti̇n Presti̇ge Resort noktasına 6.4 km mesafede
      Odadan manzara
      Ceti̇n Presti̇ge Resort noktasına 0.3 km mesafede
      Açık havuz
      Ocaklar bölgesindeki diğer otellere bakın
      47-52/63 yorum
      20 Temmuz 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Öncelikle otel 3 yıldızlı olmasına rağmen gayet yeni ve tertemiz bir yer. Odalar çok güzel dekore edilmiş. Hava durumundan dolayı şansımıza denizi kullanamadık ama plajı var. Şezlong şemsiye var. Havuzu gayet başarılı. Yarım pansiyon hizmet veriyor tesis. Yemekler tatminkar ve güzel ancak az çeşit var. Bir de yemek biraz tabldot usulü dağıtılıyor. Yemeklerde alınan içecekler de kaliteli. 5 çayı kurabiye hizmeti var. Otelde alkol bulunmuyor. Otel içerisinde küçük bir büfe var ihtiyaç halinde orayı kullanabilirsiniz. Ancak yaklaşık 5 dk. mesafede migros var oradan da alabilirsiniz. Bence gayet başarılı bir otel ancak fiyatı biraz daha uygun olabilirdi.

6  Teşekkürler ahmetserdarakgun
      15 Temmuz 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

bukadar kötü işletme olmaz.yemekler kötü,çalışanlar stajer,oda temizliği saati beli değil,boşuna para harcamayın.gidin pansyonda kalın,ilgisiz çalışanlar.batak bir yer yemek saatlerinde tablot işi asker deki yemek sırası gibi

17  Teşekkürler Ilhan V
      10 Temmuz 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Balıkesir bölgesinin iş bilmez ve temizlikten uzak otel anlayışını yıkan bir hizmet verdiğini belirtmeliyim. Otel yeni ve gerçekten çok temiz. Odaları 5 yıldızlı otel odası kalitesinde. Yarım pansiyon hizmet veren otelin yemekleri 3 yıldızlı bir otele göre oldukça tatminkar. Öğlen yemeğini otelin içindeki büfeden aparatif olarak yapabilrsiniz. Büfedeki yeme/içme fiyatları yüksek tutulmamış. Büyük havuz, kaydırak havuzu, çocuk havuzu ve tuzlu deniz suyu havuzu olmak üzere 4 adet havuzu var. Havuzların temizliğine çok büyük önem veriliyor. Otel denize sıfır olmasına rağmen otelde arıtılmış tuzlu su havuzunun olması çok büyük bir artı. Otel çalışanları gayretli ve güleryüzlüler. İlk defa otel sahibinin otel çalışanı gibi gayretli ve titiz davrandığı bir otel gördüm. Yanlış hatırlamıyorsam Sezgin Bey ismindeki otel sahibi kibirden uzak, çalışkan ve bir insanın işini nasıl sahiplenme gerektiğini ortaya koyacak en iyi örnektir. Ben otele ilk geldiğimde kendisini otel bahçivanı sanmıştım. Otelin ufak tefek eksiklikleri var ama dediğim gibi otel yeni ve yavaş yavaş bu eksiklikler de gideriliyor. Otelin temizliği bu eksiklikleri önemsememenizi sağlıyor zaten.
      Otele gelip kalmayı düşünen çocuklu ailelere tavsiyem havuza bakan giriş kat odalarını seçmeleridir. Çocukların havuz ve oda arasındaki rahat hareket etmeleri işinizi çok kolaylaştıracak.

12  Teşekkürler CemilYlmz
      8 Temmuz 2017 tarihinde yorum yapıldı

Annemle birlikte 5 gün konakladık.Çok memnun kaldık.Deniz kenarında,odalar geniş, ferah ve en önemlisi tertemiz. Kahvaltısı ve akşam yemeği çok çeşitli ve güzel.Personelin tamamı güleryüzlü, cana yakın ve yardımsever. Erdek'te konaklanabilecek yegane otel.

2  Teşekkürler Gulerden A
      30 Haziran 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Genel olarak çocuklu aile olarak beklentimizi karşıladı. Yemek salonunun onundeki toprak arazi yesillendirilip daha kullanisli ve gorsel olarak hoş hale getirilebilir hatta hamak salıncak olsa super olur:) Ailelere tavsiye ederiz.

Konaklama tarihi: Haziran 2017
      Teşekkürler ysmnpkr