Cemil YILMAZ
Derince, Türkiye

Yeni ve Temiz bir otel

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 10 Tem 2017mobil cihaz aracılığıyla
Balıkesir bölgesinin iş bilmez ve temizlikten uzak otel anlayışını yıkan bir hizmet verdiğini belirtmeliyim. Otel yeni ve gerçekten çok temiz. Odaları 5 yıldızlı otel odası kalitesinde. Yarım pansiyon hizmet veren otelin yemekleri 3 yıldızlı bir otele göre oldukça tatminkar. Öğlen yemeğini otelin içindeki büfeden aparatif olarak yapabilrsiniz. Büfedeki yeme/içme fiyatları yüksek tutulmamış. Büyük havuz, kaydırak havuzu, çocuk havuzu ve tuzlu deniz suyu havuzu olmak üzere 4 adet havuzu var. Havuzların temizliğine çok büyük önem veriliyor. Otel denize sıfır olmasına rağmen otelde arıtılmış tuzlu su havuzunun olması çok büyük bir artı. Otel çalışanları gayretli ve güleryüzlüler. İlk defa otel sahibinin otel çalışanı gibi gayretli ve titiz davrandığı bir otel gördüm. Yanlış hatırlamıyorsam Sezgin Bey ismindeki otel sahibi kibirden uzak, çalışkan ve bir insanın işini nasıl sahiplenme gerektiğini ortaya koyacak en iyi örnektir. Ben otele ilk geldiğimde kendisini otel bahçivanı sanmıştım. Otelin ufak tefek eksiklikleri var ama dediğim gibi otel yeni ve yavaş yavaş bu eksiklikler de gideriliyor. Otelin temizliği bu eksiklikleri önemsememenizi sağlıyor zaten.
Otele gelip kalmayı düşünen çocuklu ailelere tavsiyem havuza bakan giriş kat odalarını seçmeleridir. Çocukların havuz ve oda arasındaki rahat hareket etmeleri işinizi çok kolaylaştıracak.
Konaklama tarihi: Temmuz 2017
    Ceti̇n Presti̇ge Resort noktasına 9.6 km mesafede
    Ceti̇n Presti̇ge Resort noktasına 11.0 km mesafede
      Ceti̇n Presti̇ge Resort noktasına 11.0 km mesafede
      Ceti̇n Presti̇ge Resort noktasına 11.1 km mesafede
      Ocaklar bölgesindeki diğer otellere bakın
      50-55/63 yorum
      8 Temmuz 2017 tarihinde yorum yapıldı

Annemle birlikte 5 gün konakladık.Çok memnun kaldık.Deniz kenarında,odalar geniş, ferah ve en önemlisi tertemiz. Kahvaltısı ve akşam yemeği çok çeşitli ve güzel.Personelin tamamı güleryüzlü, cana yakın ve yardımsever. Erdek'te konaklanabilecek yegane otel.

Konaklama tarihi: Temmuz 2017
      2  Teşekkürler Gulerden A
      30 Haziran 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Genel olarak çocuklu aile olarak beklentimizi karşıladı. Yemek salonunun onundeki toprak arazi yesillendirilip daha kullanisli ve gorsel olarak hoş hale getirilebilir hatta hamak salıncak olsa super olur:) Ailelere tavsiye ederiz.

Teşekkürler ysmnpkr
      27 Haziran 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Bayram tatilini geçirmek için bu oteli tercih ettik.
      Ocaklar bölgesinin en temiz en yeni oteli.
      Receptiondaki kız çok inatçı fiyatta indirim yapmiyo , 5 yaşındaki kızım için ücret ödedik.
      Yemekler çok güzel , aç kalma olasılığınız yok.sabah ve akşam sınırsız.bunun dışında diger saatlerde hersey ücretli.
      Havuz ve kaydıraklar eğlenceli , özellikle çocuklarda gözünüz arkada kalmaz.
      Giriş kat havuza bakan odaları tercih edin.
      Görevlilerden birşey isterseniz hemen yerine getiriyorlar. Özellikle bizle ilgilenen NASİP kardeşime ve diger calisanlara tesekkür ediyorum.
      Nacizana fikrim ; akşam misafirlere bi aktivite sağlanirsa , bide çocukları eğlendirecek bi kaç animasyonla konumunun eniyi oteli olur..
      Biz yinede cok mutlu ve dinlenmiş ayrılcaz

9  Teşekkürler Rizeliyiz
      25 Haziran 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Bölgedeki en iyi otel
      Digerlerine gore biraz pahali
      Daha yeni giris yaptik
      Aksam yemegi guzeldi , kalabalık oldugu icin masa bekledik , masalar yetersiz...
      Temizlik konusunda 10 uzeeinden 11 o derece temiz..
      Havuz plaj ve digerplerini yarin yazcam
      Şimdilik iyi

6  Teşekkürler Seval S
      27 Mayıs 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

gecen sene biray kalmis olmama ragmen bu sene islerimden dolari yalnizca bir hafta kalacagimin uzuntusu icerisindeyim. kesinlikle dememenizi tavsiye ederim . ozellikle serdar beye ve cansu hanima cok tesekkur.ediyorum. butun personel guleryuzlu yemekler super. inzivaya cekildigim kendimi buldugum tek yer.....

Konaklama tarihi: Mayıs 2017
      6  Teşekkürler emel c