Fatma aydoğan
Safranbolu, Türkiye

Sıcak insanlar

5 baloncuk üzerinden 3,0Yorum Zamanı: 16 Şub 2019mobil cihaz aracılığıyla
Sahibleri çok sıcak davrnıyorlar yalnız kadın olarak kaldım hiçbir sorun yaşamadım.Midyat gibi küçük biyer için normal bi işletme.Film sahnelerinden çıkmış bir yoldan gidiyorsunuz otele sakin bi konumda
Konaklama tarihi: Şubat 2019
Konuk İlişkileri Müdürü jakopgabriel - Turabdin Hotel, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 26 Ara 2019
Sayın Fatma T,

Turabdin Hotel'i seçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Sizi otelimizde ağırlamak bizim için büyük bir zevkti.

Konaklamanızın ve otelimizdeki hizmetlerin keyfini çıkardığınızı bilmek bizi çok mutlu etti.

Turabdin Hotel'de tekrar görüşmek dileğiyle.

Saygılarımla,
Turabdin Hotel noktasına 4.1 km mesafede
Turabdin Hotel noktasına 26.3 km mesafede
Açık havuz
Turabdin Hotel noktasına 39.2 km mesafede
Akcakaya bölgesindeki diğer otellere bakın
11-16/27 yorum
11 Eylül 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Yorumlara baktımda yazıklar olsun be. İnsanoğlu çiğ süt emmiş sözünün en belirgin örneği sizlersiniz. Böyle güzide bir yere ve bu kadar tatlı insanlara yaptınız yorumlara bakın. Midyata giderseniz turabdin otelden başka bir yere gitmeyin. Giderseniz pişman olursunuz. Teşekkürler turabdin otel çok memnun kaldık. Seneye tekrar oradayız. Müthişsiniz otelin güzel insanları :)

Konaklama tarihi: Eylül 2018
2  Teşekkürler Ozan Serhat B
Konuk İlişkileri Müdürü jakopgabriel - Turabdin Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 26 Aralık 2019

Sayın Ozan Serhat,

Son tatiliniz boyunca Turabdin Hotel'i seçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Sizden son derece takdir edilen 5 yıldız derecelendirmesini almak bizim için büyük bir zevkti.

Konaklamanızın ve tesisimizdeki hizmetlerin keyfini çıkardığınızı bilmek bizi çok mutlu etti.

Turabdin Hotel'de tekrar görüşmek dileğiyle.

Saygılarımla,

20 Mayıs 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Diğer yerler dolu olduğu için mecburen bu otelde kaldık, hiltondan daha fazla ücret aldılar, otel görevlileri ilgisiz, tüm otelde iki-üç görevli ile işler yürütülüyor, hijyen berbat her yerde kıl kir var, temizletmek istedik sadece çarşafı değiştirdiler, kahvaltı hem geç geldi hem berbat, burası pansiyondan beter bir yer

Konaklama tarihi: Mayıs 2017
3  Teşekkürler orhan0156

Merhaba Orhan Ö,

Öncelikle otelimizde yaşadığınız bu sıkıntılar için sizlerden içtenlikle özür diliyoruz.
Bu konularda misafirlerimizden yana bir hassasiyetimiz olduğundan emin olmanızı isteriz. Turabdin Hotel 2018 Nisan'dan itibaren tekrar sahipleri tarafından devralındı ve yenilendi. Bir daha ki konaklamanızda aynı sorunu yaşamayacağınıza emin olabilirsiniz. Zaman ayırıp yorum yazdığınız için teşekkürler.

20 Mayıs 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Arabanız da kalın bundan iyi. O kadar para ile Hilton da da kalabilirdik ama yer olmadığı için mecburen yer ayırdık gittik. Temizlik hiç yok, havlular taş gibi hepsi lekeli, çarşaflar lekeli herşeyi iki personel yapıyor 24 saat tüm otele yanlizca 2 personel bakıyor recepsiyon aşçı temizlikçi hepsi sadece 2 kişi üzerine sabah bizden sonra uyandiklari için 1 saat 9 a kadar kahvaltı bekledik.daha yazacak o kadar çok şey var ki netice olarak para verip dertli olmayın aracınızda uyuyun

Konaklama tarihi: Mayıs 2017
1  Teşekkürler Niyazi K

Merhaba Orhan Ö,

25 Temmuz 2015 tarihinde yorum yapıldı

Mayısta tatilimizi Mardin'de geçirdik. Biraz gec kaldığımız için otellerin çoğu doluydu. Turabdin otelde 1 gece kaldık.Otel sahibi insanlar çok sıcak ve ilgililerdi ancak otelde yapılması gereken çok düzeltme var bize göre. Öncelikle kahvaltınin çeşitli olmasını ve doğal olmasını beklerdik. Peynir, reçel, bal, tereyağı hazir paketlerde. Ve başka da çeşit maalesef yoktu. Istediginiz taktirde omlet yapıyorlar. Kahvaltı çok yetersizdi kısacası. Temizliğe gelince maalesef bu konuda da çok yetersiz. Odalar ve banyosu temiz degildi. Klima çok ses çıkarıyor uyumak zordu. Ayrıca televizyonu yatağın yanına koymalari da çok tuhafti, izlemeniz güç.

Konaklama tarihi: Mayıs 2015
Teşekkürler Getsliceoflife

Merhaba Getsliceoflife

Bu konularda misafirlerimizden yana bir hassasiyetimiz olduğundan emin olmanızı isteriz. Sizin yaşadığınız sıkıntıları başkalarının da yaşamaması için gereken önlemleri alıyoruz. Bize iletmiş olduğunuz yorumların hizmet kalitemizi yükseltmek için bize büyük katkısı olacağından emin olmanızı isteriz.
Bize bir kez daha misafir olarak bizi onurlandıracağınıza inanmak isteriz. Bir daha ki deneyiminizi unutulmaz kılmak için elimizden geleni yapacağız.

20 Haziran 2015 tarihinde yorum yapıldı

Biz grup olarak midyata gittiğimizde en çok memnun kaldığımız şey turabdin oteldi.Otel sahiplerinin misafirperverliği,odaların rahatlığıve hatta kendi bahçelerinde yetiştirdikleri domatesleriyle bir harikaydı.Eğer bir kez daha Midyata gitme şansım olsa hiç düşünmeden burada kalırım.

Oda ipucu: midyat manzaralı odalar
Konaklama tarihi: Mayıs 2015
  • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti