Odalar çok geniş ferah. Banyo geniş ve temiz. Yer olarak merkezde otopark problemi yok. Kahvaltısı yeterli birçok uluslararası otele göre. Tek eksik belki odada kettle çay yok. Bu çok mu önemli, kişiye göre değişir tabi. Fiyat biraz yüksek sadece
Konaklama tarihi: Ağustos 2020
Royal bilgiç Otel iyi dekore edilmiş, odalar gayet geniş ve sıcak. Ayrıca banyoları da temiz ve geniş. Minibarda su mevcut. Yataklar da rahat. Benim beklentimin üzerinde rahat ettim. Bir gece iş için konakladım, kahvaltısı da güzeldi.
Konaklama tarihi: Mart 2020
İbrahim U adlı kullanıcıdan Royal Bilgiç Hotel hakkında bilgi alın
4 Teşekkürler İbrahim U
melihmutlukurt
Eskişehir, Türkiye
21 Ocak 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Otel konum olarak şehir dışında gibi görünmesine rağmen Kırklareli küçük bir şehir olduğu için her yere yürüme mesafesinde. Ancak otelin ses yalıtımında sorun var. Çevre yolu yanında olduğu için camlar kapalı bile olsa araçların sesini içerde çok fazla duyuyorsunuz. 4. Katta kalıyorsanız 5. Katta yapılan etkinliklerle iç içesiniz demektir. Kahvaltı da hep aynı şeyler çıkıyor. Oda servisi hızlı, seçenek az. Sigara içmeyenler rezervasyon sırasında bunu mutlaka belirtmeli.
Konaklama tarihi: Ocak 2020
melihmutlukurt adlı kullanıcıdan Royal Bilgiç Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler melihmutlukurt
Müjgan K
Constanta, Romanya
28 Kasım 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Eger eksi puan verebilseydim verirdim. Oda rezervasyonu yaptik, odedik, oda bize gosterildi ve daha sonra bu odayi baska birine verdiler. Hic profesyionel bir davranis degildi. Saat gec oldugu icin faydalanmak istediler galiba. Onun icin cok dikkat edin diyorum.
Konaklama tarihi: Kasım 2019
Müjgan K adlı kullanıcıdan Royal Bilgiç Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler Müjgan K
mzafert
İzmit, Türkiye
21 Eylül 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Otele geç saatte giriş yaptık bir gece konakladık. Tertemiz bir odası vardı. Güleryüzlü personel bizi karşıladı. Otelde pendik spor konaklıyordu gençler çok gürültü yapıyorlardı. Resepsiyonu aradım hemen uyardılar. Kahvaltı yeterince güzeldi. Peynirli turşu biber bile vardı. Biz ailece çok rahat ettik. Bizim gibi bulgaristana giderken kalacak otel arıyorsanız burayı tercih edebilirsiniz. Şehir merkezine de çok yakın
Konaklama tarihi: Eylül 2019
mzafert adlı kullanıcıdan Royal Bilgiç Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler mzafert
Kırklareli memleketim çok sık gidemesem de gittiğimde kaldığım otel rahat ettiğim bir yerdi. Çalışanlar ilgili restoranda kırklareli ye has köfteyi yiyebilirsiniz. Kahvaltıda yörenin güzel peynirleri bile yeterli olur.
Konaklama tarihi: Ekim 2018
Hayrigore adlı kullanıcıdan Royal Bilgiç Hotel hakkında bilgi alın