leyla
Ankara, Türkiye

Temiz

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 16 Ağu 2020mobil cihaz aracılığıyla
Odalar çok geniş ferah. Banyo geniş ve temiz. Yer olarak merkezde otopark problemi yok. Kahvaltısı yeterli birçok uluslararası otele göre. Tek eksik belki odada kettle çay yok. Bu çok mu önemli, kişiye göre değişir tabi. Fiyat biraz yüksek sadece
Konaklama tarihi: Ağustos 2020
      Royal Bilgiç Hotel noktasına 73.1 km mesafede
      Royal Bilgiç Hotel noktasına 2.1 km mesafede
      OTEL TEL.  0538 883 35 20
        Royal Bilgiç Hotel noktasına 0.5 km mesafede
        Kırklareli bölgesindeki diğer otellere bakın
        5-10/46 yorum
        18 Mart 2020 tarihinde yorum yapıldı

Royal bilgiç Otel iyi dekore edilmiş, odalar gayet geniş ve sıcak. Ayrıca banyoları da temiz ve geniş. Minibarda su mevcut. Yataklar da rahat. Benim beklentimin üzerinde rahat ettim. Bir gece iş için konakladım, kahvaltısı da güzeldi.

Konaklama tarihi: Mart 2020
        4  Teşekkürler İbrahim U
        21 Ocak 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel konum olarak şehir dışında gibi görünmesine rağmen Kırklareli küçük bir şehir olduğu için her yere yürüme mesafesinde. Ancak otelin ses yalıtımında sorun var. Çevre yolu yanında olduğu için camlar kapalı bile olsa araçların sesini içerde çok fazla duyuyorsunuz. 4. Katta kalıyorsanız 5. Katta yapılan etkinliklerle iç içesiniz demektir. Kahvaltı da hep aynı şeyler çıkıyor. Oda servisi hızlı, seçenek az. Sigara içmeyenler rezervasyon sırasında bunu mutlaka belirtmeli.

Konaklama tarihi: Ocak 2020
        Teşekkürler melihmutlukurt
        28 Kasım 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Eger eksi puan verebilseydim verirdim. Oda rezervasyonu yaptik, odedik, oda bize gosterildi ve daha sonra bu odayi baska birine verdiler. Hic profesyionel bir davranis degildi. Saat gec oldugu icin faydalanmak istediler galiba. Onun icin cok dikkat edin diyorum.

Konaklama tarihi: Kasım 2019
        Teşekkürler Müjgan K
        21 Eylül 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otele geç saatte giriş yaptık bir gece konakladık. Tertemiz bir odası vardı. Güleryüzlü personel bizi karşıladı. Otelde pendik spor konaklıyordu gençler çok gürültü yapıyorlardı. Resepsiyonu aradım hemen uyardılar. Kahvaltı yeterince güzeldi. Peynirli turşu biber bile vardı. Biz ailece çok rahat ettik. Bizim gibi bulgaristana giderken kalacak otel arıyorsanız burayı tercih edebilirsiniz. Şehir merkezine de çok yakın

Konaklama tarihi: Eylül 2019
        Teşekkürler mzafert
        16 Eylül 2019 tarihinde yorum yapıldı

Kırklareli memleketim çok sık gidemesem de gittiğimde kaldığım otel rahat ettiğim bir yerdi. Çalışanlar ilgili
        restoranda kırklareli ye has köfteyi yiyebilirsiniz. Kahvaltıda yörenin güzel peynirleri bile yeterli olur.

Konaklama tarihi: Ekim 2018
        Teşekkürler Hayrigore