halit

Süpperrr

5 baloncuk üzerinden 3,0Yorum Zamanı: 26 Eki 2021mobil cihaz aracılığıyla
Hizmet süper ....otel muhteşem. Resmen yan odadakilerler aynı yataktaydım.😁😁😁Herkese tavsiye ederim...Bu arada birazda klima motorları ses çıkarıyordu. Restoran kısmı harikaydı . Ömer isminde bi arkadaş ilgilendi sağolsun...
Konaklama tarihi: Ekim 2021
Su Perisi Otel noktasına 25.4 km mesafede
Su Perisi Otel noktasına 27.3 km mesafede
Su Perisi Otel noktasına 26.7 km mesafede
Su Perisi Otel noktasına 24.8 km mesafede
Kemalpaşa bölgesindeki diğer otellere bakın
3-8/23 yorum
25 Haziran 2021 tarihinde yorum yapıldı

Ben zaten ilk baş ismini görünce bu otele çok ısınmıştım, gidip kalınca da ne kadar haklı olduğumu fark ettim. Çalışanlar gerçekten çok çok yardımcı oldular her şeyimizde ve çok nazik ve güler yüzlülerdi.

Oda ipucu: Manzarası güzel katları sessiz
Konaklama tarihi: Ağustos 2020
1  Teşekkürler 716mucahits
6 Kasım 2020 tarihinde yorum yapıldı

Bütün gece camın önündeki klima ünitelerinin motor gürültüsü ve titreşimine maruz kaldık. Gece aradık görevliyi, boş odamız yok dediler (pandemi zamanı). Sabah gelenlere de durumu aktardk, ne bir özür ne de bir pişmanlık. İlk sizden duyuyoruz dediler. Bari kahvaltı ile ayılalım dedik. Kahvaltı da servis te berbattı. Çay getirmekten erindiler. Müşteri umurunda olmayan bir tesis. Kesinlikle bu anlamda tavsiye etmem.

Oda ipucu: Arka odalardan uzak durun
Konaklama tarihi: Ekim 2020
Teşekkürler Muratozm67
29 Eylül 2020 tarihinde yorum yapıldı

25-27 EYLÜL 2020 Tarihlerinde Nazarköy'de işlerim olduğu için bu otelde kalmayı tercih ettim. Oda kahvaltı dahil tek gün için 225 TL verim. Bu fiyattan fazlası Açıkçası Pahalı Olurdu. Otel çalışanlarında Kibar İlgi, Odalarda Güzel Bir Temizlik Anlayışı Olduğunu söyleyebilirim. (CORONA TEDBİRLERİ GÜZELDİ) Otelin Kendi İçinde de Gezmek Mümkün, Yeşil Dostu Bir Otel. Ailecek Olarak da TEK Oolarak da rahatlıkla Konaklayabilirsiniz. Ben gayet memnun ayrıldım.

Oda ipucu: manzara güzel
Konaklama tarihi: Eylül 2020
  • Seyahat türü: İş için seyahat etti
Teşekkürler petekei2020
23 Mart 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Kemalpasa merkeze ve nazar koye yakin sirin mi sirin bir butik otel...2.yil donumumuz icin tercih ettigimiz bir mekan.sehir gurultusunden ve kirliliginden uzak,doga ile ic ice bir butik.odalari temiz ve yeterli buyuklukte.alt kattaki odalara nazaran balkonlu ust kattaki odalar daha ferah manzarali.kafa dinlemek icin kesinlikle tercih edilebilecek bir mekan...

Konaklama tarihi: Mart 2019
Teşekkürler cgdmsrkn
30 Nisan 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Doga ile ic ice sessiz sakin huzurlu bir tatil mi ariyorsunuz? Mukemmel bir ortam. Kafa dinlemek icin ideal bir yer. Jakuzili ve şömineli oda secenekleri var. Yemekler cok lezzetli. Ilgi alaka harika. Tesekkur ederiz.

Konaklama tarihi: Nisan 2018
Teşekkürler Sedef K