Konağımızı ziyaretiniz, ve yorumunuz için teşekkür ederiz.
İşletme sahibi olarak yaşadığınız deneyimin detayını bilmiyorum fakat sizleri büyük bir coşku ile karşılayıp mutlu edemediğimiz için üzgünüm.
Çalışan arkadaşlarımız bu bölgenin yerel ve gerçek halkı.Onların gerçekliğinde kendi aile tarım ve hayvan işletmelerinde çalışmak, evlerine, eş ve çocuklarına bakmak gibi ağır işler de var.Bazen yorgun bazen de günlerinde olamıyorlar.Hele ki şöyle bir bakalım kararsızlığı ile cümle kapımızdan giren misafirlerimizi nasıl memnun edebileceklerini de bilimiyor olabiliyorlar.Yine de bu geri bildiriminizi dikkate alarak arkadaşlarımıza verdiğimiz periyodik eğitimlerde bu konuyu işliyor olacağız.
Sodanın fiyatını işletme sahibi olarak biz belirliyoruz.Türkiye ekonomisi, girdi fiyatları, maliyetler ile ilgili bir sonraki ziyaretinizde sohbet etmek isteriz.Ama bilmenizi isteriz ki asgari ücret üzerinde maaş verip, sigortalı personel çalıştıran bu bölgedeki nadir işletmelerden birisi olarak standartlarımızı geliştirmek ve korumak için bu sektördeki diğerlerinden çok fazlaca gidere sahibiz.
Saygılarımızla,
Ogün