65_silver
İstanbul, Türkiye

Öneri

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 20 Kas 2019
Daha önce farklı şehirlerde konaklar hakkında olumlu izlenimlerim olmamıştı bu tabuyu çınaraltı ile kırdım,kısa süreli konakladım lakın temizliği ve ilgi alaka gayet güzel,nerde kalırım sorusuna cevap arayanlara tavsiye ederim ...
Konaklama tarihi: Kasım 2019
    Birgi Cinaralti Pension noktasına 65.1 km mesafede
    Birgi Cinaralti Pension noktasına 65.1 km mesafede
    Birgi Cinaralti Pension noktasına 65.0 km mesafede
    Birgi Cinaralti Pension noktasına 65.0 km mesafede
    Ödemiş bölgesindeki diğer otellere bakın
    1-6/15 yorum
    23 Eylül 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Ben sadece yatmaya gideceğim diyorsanız,uygun fiyat,temiz odalar ve güleryüzlü bir aile işletmesi.
    Birgi ise mutlaka görülmesi gereken bir yer,tarihi doku korunmuş.Konaklar ve evler gerçekten çok güzel.Ulu cami büyüleyici güzellikte.

Konaklama tarihi: Eylül 2018
    Teşekkürler YucelS8
    23 Kasım 2016 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Sonuçta bir pansiyonda kalındığı unutulmazsa tesis olarak gerçekten iyi,sonuçta birgi nin dokusuna uygun bir mekân.. Ancak işletme sahipleri Aytaç Bey ve eşi gerçekten ilgililer, sırf biz istediğimiz için soba üzerinde çay demledi, sırf sohbet esnasında söyledik diye üşenmeden kestane getirip, hazırlayıp soba üzerinde közledi.. Akşamın bir vakti istediğimiz için zeytinyağı getirtti. Oturup bizlerle sohbet etti, otel ya da pansiyonda gibi değilde sanki evinde misafir ağırlıyor gibiydi. Aile olarak gönül rahatlığıyla gelinip kalınabilir.. Farklı bir mevsimde tekrar gelip kalmak isterim...

Konaklama tarihi: Kasım 2016
    Teşekkürler thesirhot
    9 Ekim 2016 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Musterilerle ilgilenmeyi unutmus bir isletme. Butik otel, otantik mekan tamam. Temizlik, Restorasyon, Personel gibi konularda ciddi yenilikler gerekiyor. Bir daha gitmem icin bir sebep malesef goremiyorum.

Konaklama tarihi: Ekim 2016
    Teşekkürler peyzajist
    23 Haziran 2016 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Aslında bir birgi 2015'ten daha önce gittim mecburen bu ay işaret etmek zorunda kaldım en eski tarih bu veriyor. Birgi güzel merak edilecek bir yer küçük olduğu için fazlada yapılacak bir şey yok İzmir'den yol uzun olduğu için bir gece kalalım dedik bölgede daha rahat gezeriz diye düşündük maalesef o gün aşırı yağmur vardı çok fazla bir şey yapamadık ama genede keyfini çıkartık mevsim de sonbahar olduğu için biraz hava serin de müşteride azdı pansiyon sahipleri ilgili ve dikkatliler evinizde gibisiniz leziz ve özenli kahvaltı güzeldi çoğu şey ev yapımı zaten fakat bizim yaşadığımız tek bir tahlilsiz olay var maalesef mekan doğa içinde olunca küçük bir fındık faresi ile sabahleyin uyandık Sabah altıda dışarıdaydım kahvaltı yaptıktan sonra daha fazla kalamadan döndük.

Konaklama tarihi: Eylül 2015
    Teşekkürler Yonetim
    19 Mayıs 2016 tarihinde yorum yapıldı

Yılların Pansiyonu. 3-4 modası olan bu küçük pansiyonda Şener Şen bile kalmış. Bahçesi her zaman dolu olan bu pansiyon aynı zamanda çay bahçesi gibi de çalışıyor. İlgi çok fazla ve sevimli. Çalışanlar sizi mutlaka memnun etmeye çalışıyor ve ilgileniyorlar

Konaklama tarihi: Mayıs 2016
    • Seyahat türü: Çift olarak seyahat etti