14 şubatta Anne , baba ve 2,5 yaşında çocuğumuz ile geldiğimiz bir otel . Manzarası sabah kalktığınız karlarlarla dolu dağ ve Hazar gölü karşınızda . Çalışanları güzel yüzlü ve ilgililer ,tek sıkıntıları çok temiz olmamaları, eski eşyalar, yastıklarda iz var, yani lükse alışkansanız bu size aşırı batabilir. Sabah kahvaltısı dahil ama istediğiniz saatte yemeğe ulaşabilirsiniz. Sahili yürüyüş yapmak için ideal ve güzel .
Konaklama tarihi: Şubat 2021
Genel Müdür Otel Yönetimi - Elazığ Mavi Göl Otel, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 8 Eki 2022
Yorumu çevirin
Teşekkürler
2 gece kaldık ama her iki gece de su akmadi saatlerce suyun akmasını bekledik en sonunda geldiğinde de duş almaya yetecek kadar değildi. Az akıyordu. Banyodaki havlular lekeli ve kokuyordu. Ne sabun vardı ne terlik. Çarşaflarda kıl ve tüy vardı.
Konaklama tarihi: Ocak 2021
Eece2 adlı kullanıcıdan Elazığ Mavi Göl Otel hakkında bilgi alın
1 Teşekkürler Eece2
Genel Müdür Otel Yönetimi - Elazığ Mavi Göl Otel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 17 Ocak 2023
Değerli misafirimiz sizlere yaşattığımız deneyim için özür diler bir sonraki konaklamanızda böyle bir şey olmayacağına söz veriyoruz ,Ekibimiz ve işletmemiz adına sizlerden özür diliyoruz.
Yanıtı uygunsuz olarak bildirinTeşekkür ederiz. Gönderiniz için teşekkür ederiz.
Gerçekten gayet güzel nezih bir ortam çalışanları çok ilgili her konu da yardımcı oluyorlar tertemiz bir aile oteli tavsiye ederim biz çok memnun kaldık güzel bir güne uyandık manzarası muhteşem teşekkürler mavi göl otel ailesi
Konaklama tarihi: Kasım 2020
yasinb629 adlı kullanıcıdan Elazığ Mavi Göl Otel hakkında bilgi alın
Teşekkürler yasinb629
Genel Müdür Otel Yönetimi - Elazığ Mavi Göl Otel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 8 Ekim 2022
Değerlendirmeniz için Teşekkür eder ,sizleri her zaman ağırlamak isteriz.
Eylül ortasında 4 arkadaş Elazığ merkezinden 40 dk uzaklıkta ki Hazar Gölü kıyısında bulunan bu otele geldik. Daha resepsiyonda giriş işlemleriniz yapılırken ilgi ve samimiyet ile karşılanıyorsunuz. Pandemi döneminin gerektirdiği temizlik ve hijyen konularında gayet hassas bir işletme. Temiz ve sakin bir havuz. Ağaçlar içerisinde açık bir restaurant.. Göl yürüme mesafesi ile 2 dk. Odalar balkonlu.. Gece olunca balkonda oturup şehrin ışıklarından uzakta gökyüzünde parlayan sonsuz yıldızları izlemek müthiş bir keyif. Gündüz ATV turu ve gölde tekne turu yaparak konaklamanızı daha da keyifli hale getirebilirsiniz. Sorun aramak isterseniz elbette bulursunuz her işletme de olduğu gibi ufak tefek eksiklikler elbette var ama tatilinizi keyifli geçirmek istiyorsanız bu sektörün içinde olan biri olarak küçük şeylere takılmadan keyif almaya bakın derim 😊
Konaklama tarihi: Eylül 2020
Fahriye19 adlı kullanıcıdan Elazığ Mavi Göl Otel hakkında bilgi alın
1 Teşekkürler Fahriye19
Elaziğ mavigöl otel 2 gun hafata sonu icin esim.ile tatile geldik cok memun kaldik yeni odalari cok rahat ve konforlu tum calisan arakadaslar nazik ve yardim severdi.Terkrar gorusmek dilegiyle cok tesekkur ederiz.
Konaklama tarihi: Aralık 2019
RIZA K adlı kullanıcıdan Elazığ Mavi Göl Otel hakkında bilgi alın
Teşekkürler RIZA K
Genel Müdür mavigolotel - Elazığ Mavi Göl Otel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 13 Ocak 2020
Otelimizi değerlendirdiğiniz için Teşekkür eder,sizleri yeniden ağırlamak isteriz
Tülin y
3 Ağustos 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Berbat bir yer ve çok pahalı göl için bu fiyata değmez kazikliyorlar milleti odada klima bozuk ve oda kirli muhatap bulamıyoruz şikayet için akşam yemeği vasat bir salata için 8 TL verdik kişi başı nerde görülmüş salata için extra para alındığı kısacası hiç tavsiye etmem paranıza yazık sadece insanları sömürüyorlar
Konaklama tarihi: Ağustos 2019
Tülin y adlı kullanıcıdan Elazığ Mavi Göl Otel hakkında bilgi alın
Teşekkürler Tülin y
Genel Müdür mavigolotel - Elazığ Mavi Göl Otel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 17 Eylül 2019
Tülin hanım öncelikle yaşadığınız problem ile ilgili üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz ,Restoran fiyatlarımız menüde belirli olduğu için misafirlerimize karşı bu konuda şeffafız ,Salata ücreti ekstra olduğu gibi sizin isteğinize göre sipariş veriliyor , Sezon yoğunluğu nedeniyle otelimizin doluluğundan kaynaklı size Farklı bir oda veremedik , bu konu hakkında sizi de bilgilendirdik , iyi günler dileriz