Sercan YÜKSEL

Parlak otel

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 18 Şub 2021
Otelde 2.konaklayışımız. Hijyene pandemi sürecinde çok önem verildiğini gördüm. Konumu , ferah ve temiz odaları ve kahvaltısı çok güzeldi. Nazik personel çok yardım sever. Hamam masaj ve sauna imkanı da var.
Konaklama tarihi: Şubat 2021
Parlak Resort Hotel noktasına 22.7 km mesafede
Parlak Resort Hotel noktasına 24.9 km mesafede
getlstd_property_photo
Parlak Resort Hotel noktasına 35.1 km mesafede
Kırıkhan bölgesindeki diğer otellere bakın
1-6/25 yorum
10 Şubat 2021 tarihinde yorum yapıldı

Otel muhteşem görevlilerin hepsi güler yüzlü ve ilgililer çok memnun kaldım. Bu konumda kalınabilecek tek otel. Pandemi döneminde temizlik ve hijjene çok dikkat ediyorlar. Odaya servis hizmetleri çok hızlı ve şık. Spa salonu, masaj , hamam , buhar odası çok güzeldi . Teşekkür ederim.

Konaklama tarihi: Şubat 2021
  • Seyahat türü: İş için seyahat etti
Teşekkürler burakozenc
11 Şubat 2020 tarihinde yorum yapıldı

otel mi tabi ki parlak otel....
kendinize evinizdeki gibi huzurlu ve temiz bir yer bakacak olursanız mutlaka uğrayın derim.gerek personellerin sıçaklığı ve güler yüzlülüğü.bizi çok etkiledi. herkese tavsiye ederim.odaları çok rahat.

Oda ipucu: köşe süitler büyük ve güneşli.
Konaklama tarihi: Ocak 2020
  • Seyahat türü: İş için seyahat etti
Teşekkürler kyk_7805
İşletme Sahibi Parlak Resort Hotel - Parlak Resort Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 19 Ocak 2021

Değerli Misafirimiz öncelikle otelimizi tercih ettiğiniz ve vakit ayırarak deneyimlerinizi bizlerle ve diğer kullanıcılarla paylaştığınız için Parlak Resort Kırıkhan ailesi olarak size teşekkür ederiz. Tüm içtenliğinizi yansıtan yorumlarınızı okumak bizleri gerçekten mutlu etti. Hatay ziyaretlerinizde sizi otelimizde ağırlamaktan her zaman memnuniyet duyacağız.
Misafir İlişkileri
iletişim- info@parlakresorthotel.com

Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir.
3 Ocak 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Odaları oldukça temiz ve kahvaltısı cok guzel yöresel olarak hazırlanmıştı. Düğün misafiri olarak ailemle geldim organizasyon olarak cok memnun kaldık ayrıca hamam ve masaj hizmeti gayet profosyeneldi. Teşekkürler...

Konaklama tarihi: Aralık 2019
Teşekkürler g_lhanm2020

Gamze Misafir İlişkileri

29 Ekim 2019 tarihinde yorum yapıldı

Sürekli iş için bi çok şehirde konaklama yapıyorum ve bi çok otel içinden hatayda kaldığim rahat ettiğim hem ferat odalar hemde güler yüzlü personeli ile keyf alıyorum konaklarken. Kesinlike tavsiye ediyorum.

Konaklama tarihi: Ekim 2019
Teşekkürler Farukkk252

Gamze Misafir İlişkileri

12 Ekim 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Oda kapıları bozuk, sakın bu otele gitmeyen. Odanıza giren çıkan belli olmaz. Klozetleri çok pis. Duş başlığı üzerinize düşebilir. Bu otelde hayati tehlikedesiniz.
Room door locks are broken, a stranger may enter your room. Toilets are dirty.

Konaklama tarihi: Ekim 2019
Teşekkürler 877burakm

Değerli Misafirimiz öncelikle otelimizi Google üzerinde değerlendirdiğiniz için teşekkür ederiz. Beklentileriniz ile ilgili detayları araştırabilmek ve gerekli aksiyonu alabilmek için info@parlakresorthotel.com adresinden tarafıma ulaşmanızı rica ederim.
Misafir İlişkileri