Tuğba Akça

Harika bir deneyim

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 5 May 2024
Otelin konumu çok güzel, merkezi olmasına rağmen gürültülü değildi.Normal bir odaya rezervasyon yaptırmıştık ancak yoğunluklarından dolayı odaları müsait olmayınca bizi suit odaya aldılar, ekstra bir ücret de talep etmediler.Küçük kızım lunapark çok sever, şansına odamız manzaralıydı; gece ışıklarıyla çok canlıydı camdan ayrılamadık.İlgi, hijyen, hizmet on numara. Gezilecek birçok yere yürüme mesafesinde.Cassaba Modern, Espark bunlardan bazıları. Kesinlikle tekrar kalmak istediğim bir otel.
Konaklama tarihi: Mayıs 2024
Oda İpucu: Konumu ve kalitesinden dolayı yoğunluk yaşanabiliyor, elinizi çabuk tutmanızda fayda var😀
5 baloncuk üzerinden 5,0Odalar
SOYİÇ HOTEL ESKİŞEHİR'DEKİ EVİNİZ
Modernity Hotel noktasına 2.1 km mesafede
OMM INN
Modernity Hotel noktasına 2.8 km mesafede
Eskişehir bölgesindeki diğer otellere bakın
1-6/95 yorum
25 Eylül 2023 tarihinde yorum yapıldı

Eskişehir Tepebaşı MODERNITY HOTEL’de 2 oda 4 kişi olarak 20 Eylül 2023 tarihinde 2 gece kaldık. Konaklamamız esnasında otelden çok memnun kaldık, kendimizi evimizde gibi hissettik. Otelin Genel Müdürü Hakkı Gök ve tüm otel personeli hizmetlerin eksiksiz yapılması hususunda büyük titizlik gösterdi ve bizlerle bire bir ilgilendiler. Hijyen açısından odalar temiz, bakımlı ve yeterli büyüklükte. Resepsiyon, kahvaltı, teknik servis, oda servisi ve oda hizmetleri çok iyiydi. Kahvaltı, çeşitli, kaliteli ve iyiydi. Tüm personel güler yüzlü ve her konuda çok yardımsever.
Otelin şehir merkezine yakın olması bizi bir hayli memnun bıraktı. Her yere ulaşım çok kolaydı. Ayrıca otelin önünde rahat kullanılabilen otoparkı da mevcut.
Otelin Genel Müdürü hakkı Gök’e ve tüm otel personeline özellikle çok teşekkür ederim.
Herkese tavsiye edebileceğim tam puan verdiğim bir otel…

Oda ipucu: Merkezi Harika Konum
Konaklama tarihi: Eylül 2023
Teşekkürler Samet O
24 Haziran 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Çok pahalı olmayan bir otel. Yeni olduğu belli. 2 çocuğumuz vardı kpcaman bir oda vermişler. Otel merkezi bir yerde, ücretsiz otoparkı var. Kahvaltıda cam bardaklar iyi yıkanmamıştı. Kahvaltısı yeterli. Oda servisinden yemek istedik boşunu talep etmeme rağmen gelip almadılar kapıya koyun dediler. Kapıya koyarsak fare böcek gibi haşereleri çeker. Dışardaki masaya koydum sabah baktım hala duruyor alınmamış, bunlara dikkat edilmesi gerekir.

Konaklama tarihi: Haziran 2023
Teşekkürler yasasfb
1 Temmuz 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Dünyadaki çoğu otelde konaklamış biri olarak eskişehirde gerek konumu gerekse ilgili ve güleryüzlü ekibi ve müthiş lezzetli yemekleriyle tekrar tercih sebebim olacak otellet arasına girmiştir.
Temizliği ve konforu açısından da bu konuda hassas olan kişiler için tavsiye edebilirim

Konaklama tarihi: Temmuz 2022
Teşekkürler NorthStar66953346388
21 Haziran 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Odalar güzel otel eski kahvaltı vasat personel ilgili ve güler yüzlü temiz merkezi olması güzel otoparkı gayet büyük oturarak sigara içebilceğniz alan yok malesef 1 gece konakladık yokculuk molasında tekrar konaklanabilir 1 gece için çok bi beklentimiz yoktu zaten

Konaklama tarihi: Haziran 2022
Teşekkürler Yasemin V
9 Haziran 2022 tarihinde yorum yapıldı

Her yıl birkaç gün Eskişehir’i ziyaret ediyoruz ve Tepebaşı bölgesi beklentilerimizi fazlasıyla karşılıyor. Bu seyahatimizde (Oda 315 06-09 Haz) Modernity Hotel’de kaldık. Son söyleyeceğimi ilk söyleyerek görüşlerimi paylaşmaya başlayayım: Personel olağanüstü güler yüzlü ve otel misafirleriyle çok ilgililer. Bu sabah el sallayarak ayrıldık otelden.

Sabah 09:00’da giriş yaptık, hiç sorun etmediler.
Eşyalar artık eskimiş, yenilenir mi bilemem.
Bazı odaların zemini halı, bazıları ise parke. İlk odamız halı döşeliydi, alerjimiz var deyince hemen parke zeminli bir odaya aldılar, çok rahat ettik.
Devasa açık otoparkı ve küçük bir kapalı otoparkı var. Biz kapalıyı tercih ettik.
Odada her gün 3 küçük su ücretsiz.
Kahvaltısı harika, istek üzerine yapılan sebzeli ve şarküteri omlet anlatılmaz, yenir.
Envai çeşit peynirler üst kalite.
Ekmek çeşidini artırmalılar.
En azından salçalı sosis her gün olmalı.

Misafirperverliğiniz için teşekkür ederim.

Oda ipucu: Parke zeminli oda istenmesini tavsiye ederim.
Konaklama tarihi: Haziran 2022
Teşekkürler atakemal