ayça
Mexico City, Meksika

Modernity iş konaklama

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 1 Tem 2022mobil cihaz aracılığıyla
Dünyadaki çoğu otelde konaklamış biri olarak eskişehirde gerek konumu gerekse ilgili ve güleryüzlü ekibi ve müthiş lezzetli yemekleriyle tekrar tercih sebebim olacak otellet arasına girmiştir.
Temizliği ve konforu açısından da bu konuda hassas olan kişiler için tavsiye edebilirim
Konaklama tarihi: Temmuz 2022
BREAKFAST
Modernity Hotel noktasına 3.1 km mesafede
Oda servisi
Modernity Hotel noktasına 3.1 km mesafede
Eskişehir bölgesindeki diğer otellere bakın
4-9/95 yorum
21 Haziran 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Odalar güzel otel eski kahvaltı vasat personel ilgili ve güler yüzlü temiz merkezi olması güzel otoparkı gayet büyük oturarak sigara içebilceğniz alan yok malesef 1 gece konakladık yokculuk molasında tekrar konaklanabilir 1 gece için çok bi beklentimiz yoktu zaten

Konaklama tarihi: Haziran 2022
Teşekkürler Yasemin V
9 Haziran 2022 tarihinde yorum yapıldı

Her yıl birkaç gün Eskişehir’i ziyaret ediyoruz ve Tepebaşı bölgesi beklentilerimizi fazlasıyla karşılıyor. Bu seyahatimizde (Oda 315 06-09 Haz) Modernity Hotel’de kaldık. Son söyleyeceğimi ilk söyleyerek görüşlerimi paylaşmaya başlayayım: Personel olağanüstü güler yüzlü ve otel misafirleriyle çok ilgililer. Bu sabah el sallayarak ayrıldık otelden.

Sabah 09:00’da giriş yaptık, hiç sorun etmediler.
Eşyalar artık eskimiş, yenilenir mi bilemem.
Bazı odaların zemini halı, bazıları ise parke. İlk odamız halı döşeliydi, alerjimiz var deyince hemen parke zeminli bir odaya aldılar, çok rahat ettik.
Devasa açık otoparkı ve küçük bir kapalı otoparkı var. Biz kapalıyı tercih ettik.
Odada her gün 3 küçük su ücretsiz.
Kahvaltısı harika, istek üzerine yapılan sebzeli ve şarküteri omlet anlatılmaz, yenir.
Envai çeşit peynirler üst kalite.
Ekmek çeşidini artırmalılar.
En azından salçalı sosis her gün olmalı.

Misafirperverliğiniz için teşekkür ederim.

Oda ipucu: Parke zeminli oda istenmesini tavsiye ederim.
Konaklama tarihi: Haziran 2022
Teşekkürler atakemal
24 Mart 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Çok şık bir tesis. Corner Süit konaklamamızda dizayn olarak çok şık ve konforluydu lakin gece mekanlarına yakın konumda olduğu için ilerleyen saatlerde çok seslere maruz kalabilirsiniz. Resepsiyon Tuğba Hanıma ilgi ve alakası için teşekkür ederim. 🌸

Oda ipucu: Otopark tam karşısında ve sakindi. Merkezi konuma çok yakın olması avantaj. Ve tesis çok temiz ve şıktı.
Konaklama tarihi: Kasım 2021
Teşekkürler Ayşe Y
24 Ağustos 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otele giris ve ilk 3 saatimiz tam bir fiyaskoydu.Tek basina kalmis bir resepsiyonist,uzun giris islemi,odanin hazir olmayisi,3 kere tlf 2 kere resepsiyona inerek ek yatak ve kanepenin hazir hale gelmesine mucadele etmek..!!Ustelik 14 te olacak giris yerine 21:30 sularinda girmissek,hicte tolere edilecek bir tutum degildi.Sırf Canakkale den Adanaya yol yorgunu olmadan uyuyup devam ederiz diye sabah erkenden rezerve ettigimiz oda 23 ten epey sonra hazir oldu.Tam bir rezillik ve yorgunluktu.
Otel temizdi,kahvalti iyiydi.Restoranda calisanlar guleryuzluydu.
ÖNEMLİ NOT: Yuksek sese duyarliysaniz,diger yorumlarda da israrla bahsedilen canli muzik mi dugun sesi mi kestiremedigim gumburtuyu goz onune alin derim.gece yarisina kadar dım tıs dım tıs sorun yok ben yuksek seste uyurum diyorsaniz sinirleriniz saglamsa kalinabilir.

Konaklama tarihi: Ağustos 2021
Teşekkürler nurays2015
4 Kasım 2020 tarihinde yorum yapıldı

Eskişehir'e her gittiğimde konakladığım otel... Pandemi dolayısıyla personel eksikliği olsa da kaliteden ve temizliğinden hiçbir ödün vermemişler. Başta otel müdürü Hakkı bey olmak üzere tüm personele kaliteli hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim.

Konaklama tarihi: Ekim 2020
  • Seyahat türü: İş için seyahat etti