Ahmet Mithat
Adana, Türkiye

ESKİŞEHİR RAMADA OTEL

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 4 hafta öncemobil cihaz aracılığıyla
Eskişehir RAMADA Otelde iş nedeniyle sürekli konaklıyorum. bina yapısı konsepti konum Eskişehir'de harika bir noktada. Alış veriş mekanları, Anadolu üniversitesi çok yakın ve merkezi konumda, otelin odaları temiz,güzel,sesiz ve dinlendirici seviyede. Kahvaltı fazlasıyla güzel. Tüm resepsiyon mutfak ve diğer hizmetleri veren tüm çalışanlara teşekkür ediyor başarılarını kutluyorum
Konaklama tarihi: Eylül 2024
Yanıtlanma zamanı: 3 hafta önce
Değerli Misafirimiz,
Ramada Plaza by Wyndham Eskişehir'e göstermiş olduğunuz nazik ilgi, güven , iletmiş olduğunuz yüksek yıldızlı puanlar ve yorumlar için teşekkür ederiz.
Ramada Plaza by Wyndham Eskişehir noktasına 3.7 km mesafede
Ramada Plaza by Wyndham Eskişehir noktasına 1.4 km mesafede
Ramada Plaza by Wyndham Eskişehir noktasına 1.3 km mesafede
Kapalı havuz
Ramada Plaza by Wyndham Eskişehir noktasına 1.1 km mesafede
Eskişehir bölgesindeki diğer otellere bakın
1-6/259 yorum
1 Eylül 2024 tarihinde yorum yapıldı

Hiç bir sorun yaşamadık.

İstisnasız her konuda çok yardımcı olunsçdu. Çalışanları güler yüzlü ve belirttiğim gibi yardımcı olmak için çok çabalıyorlar. Bizimle ilgilenen ve gülümsemesini eksik etmeyen herkese en içten dileklerimle teşekkür ediyorum.

Konaklama tarihi: Ağustos 2024
Teşekkürler Okan I
İşletme Sahibi Ramada Plaza - Ramada Plaza by Wyndham Eskişehir, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 2 Eylül 2024

8 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

Katıldığım bir düğün için burada konakladım. Düğünde servis ve yiyecekler çok güzeldi. Çalışanlar güleryüzlü ve donanımlılardı. Sabah kahvaltısı çok çeşitli ve yeterliydi. Kaldığım oda temiz ve büyüktü. Sigara içilmeyen kat talep ederseniz ona göre oda veriyorlar.

Konaklama tarihi: Ağustos 2024
Teşekkürler Erenozk
İşletme Sahibi Ramada Plaza - Ramada Plaza by Wyndham Eskişehir, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 9 Ağustos 2024

30 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

Ailemle kaldığımız Suite odadan çok memnun kaldık. Personel çok güler yüzlü ve kahvaltısı inanılmaz zengindi. Aklınıza ne gelirse mevcut. İsteğe göre ücretsiz omlet yapmaları ve masaya kadar servis etmeleri çok güzel. Odaları tertemiz. Resepsiyon çok yardımsever. Vakit geçirmek için çok güzel bahçesi var. Her gelişimizde tercih edeceğimiz bir otel.

Oda ipucu: Aile olarak seyahat edenler, hiç düşünmeden tercih edeceğiniz bir otel.
Konaklama tarihi: Haziran 2024
Teşekkürler Çınar Y
İşletme Sahibi Ramada Plaza - Ramada Plaza by Wyndham Eskişehir, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 5 Ağustos 2024

30 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

Resepsiyondaki Fatma Hanım bizimle çok ilgilendi teşekkürler her şey çok keyifliydi ve güzeldi. Çok memnun kaldık. Resepsiyondaki Fatma Hanım bizimle çok ilgilendi teşekkürler her şey çok keyifliydi ve güzeldi. Çok memnun kaldık…..

Konaklama tarihi: Nisan 2024
Teşekkürler seda a

29 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

Gayet konforlu odaları geniş ve yeni, temizlik hijyen konusunda tüm detaylar dikkata alınmıştı. Tüm personel ilgili misafir odaklı çalışarak memnuniyet sağlanıyor. Tekrardan Eskişehir de tercih edeceğimiz yerler arasında ilk sırada olacaktır.

Konaklama tarihi: Temmuz 2024
Teşekkürler mehmet emre m
İşletme Sahibi Ramada Plaza - Ramada Plaza by Wyndham Eskişehir, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 30 Temmuz 2024