tanselsozer

Resepsiyonun kötü tavrı

5 baloncuk üzerinden 2,0Yorum Zamanı: 1 Kas 2022
Otel genel olarak iyi fakat Resepsiyon tarafındaki tavır cok rahatsız edici. Telefonla arayıp teyid ettikleri fiyat bilgisini, otele gidince degistiriyorlar. Sonra ne dogru düzgün bir acıklama yapıyorlar, ne de bir kusura bakmayın diyorlar. Sadece konusmanıza bile izin vermeyen rahatsız edici bir tavırla sözünüzü keserek haklı cıkmaya calısıyorlar. Bize bu hoş olmayan tavrı sergileyen Süleyman beye tesekkur ederiz. Bir dahaki ziyaretimizde Ramada Plaza Wyndham Eskisehir'de kalmayacagımızı %100 kesin.
Konaklama tarihi: Ekim 2022
Ramada Plaza by Wyndham Eskişehir noktasına 2.0 km mesafede
BREAKFAST
Ramada Plaza by Wyndham Eskişehir noktasına 3.0 km mesafede
Oda servisi
Eskişehir bölgesindeki diğer otellere bakın
20-25/259 yorum
24 Ağustos 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Eskişehir'e geldik ve otel arayışımız bu otelde noktalandı. Güleryüzlü ve kibar personeli, tertemiz odaları ile ihtiyacımızı tam olarak karşıladı. Odaları geniş, banyosu ferah ve oda ışıklandırması gözümüzü yormayacak şekildeydi. Sabah kahvaltısı çok zengindi. Bir daha geldiğimizde başka otel aramayacağız.

Konaklama tarihi: Ağustos 2022
Teşekkürler Aytul T
3 Ağustos 2022 tarihinde yorum yapıldı

Otel oldukça merkezi bir konumda bulunmaktadır.
Odaları güzel, kullanışlı ve yataklar çok konforlu.
Çalışanların misafirlere olan yaklaşımları çok çözümcü, hepsi güler yüzlü.
Özellikle kahvaltı konusunda oldukça iyiler, pek çok otelde yer almayan detaylar kahvaltı servisinde mevcut.
Kesinlikle Eskişehir'de konaklamanız için tavsiye edeceğiz bir otel.

Konaklama tarihi: Mayıs 2022
Teşekkürler Onur Ç
13 Nisan 2022 tarihinde yorum yapıldı

İş seyahati için iki gece konaklama yaptım. Restorant ve çalışanlarda sıfır tecrübe yemek yiyorsunuz tatlı yarım saat sonra geliyor (tabi tatlı denilebilirse) tatlı geliyor tatlı için servis ( çatal kaşık ) 5 dk sonra geliyor çay istiyorsunuz masada şeker yok ve bunlar ramazan ayında oluyor en sakin dönemde o yüzden bence tam bir rezillik ramadaya yakışmıyor. Daha düşük otellerde de konakladım ve 3 yıldız olup burdan kat kat iyi olan yerler biliyorum. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Konaklama tarihi: Nisan 2022
  • Seyahat türü: İş için seyahat etti
Teşekkürler YlmzKml
13 Nisan 2022 tarihinde yorum yapıldı

Ramada Plaza By Wyndham Otelde Yemekli bir toplantı organizasyonu gerçekleştirdik. Otel konum olarak oldukça avantajlı. Popüler mekanlara yürüme mesafesinde Ferah bir lobiye ve dinlenebileceğiniz ve sohbet edebileceğiniz şık alanlara sahip. Personel oldukça ilgili ve güler yüzlü. Yemekler Grup yemeği olmasına karşın Ala Cart tadında ve özeninde. Mutfak ekibini özellikle tebrik etmek istiyorum. Yemekleler düzenli bir sırayla ortamın ahengine uyumlu servis ediliyor. Salonlar oldukça kullanışlı katılımcı sayısına göre değerlendirebileceğiniz oldukça fazla salon alternatifi var. Masa düzenleri kullanılan ürünler oldukça kaliteli. Teknik olarak oldukça yeterli ve personel her an ulaşabileceğiniz yakınlıkta. Karşılamadan Uğurlamaya kadar sorunsuz bir organizasyondu. Olağan üstü gayretleri ve ilgileri için Başta Otelin Genel Müdürü Uğur İVENGER olmak üzere, Ön büro ve Satış Pazarlama Müdürü Metin YILMAZ ve özverili Ramada Plaza by Wyndham ekibine teşekkürlerimi sunarım

Oda ipucu: Tüm Odalar Konforlu ve Rahat
Konaklama tarihi: Mart 2022
  • Seyahat türü: İş için seyahat etti
Teşekkürler özgür e
28 Mart 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Hızlı bir check in oldu . En çok beğendiğim, Yatak gerçekten çok rahattı. Yorgunluk üzerine iyi bir uyku aldım . Genel anlamda konaklamam güzel geçti. Surekli konakladıgım bir zincir grubu. Personeller cok ilgiliydi.

Konaklama tarihi: Mart 2022
Teşekkürler onuraE5249MQ