GezenAdammm
Çanakkale, Türkiye

Beğenmedik

5 baloncuk üzerinden 1,0Yorum Zamanı: 26 Ağu 2023mobil cihaz aracılığıyla
Gece 1 de otele giriş yaptık. Ekonomik odayı seçtik. Oda da çay vb. Yoktu. Banyo da Buklet ürünleri yok. Sadece şampuan için aparat var ama içinde şampuan yok.duş başlığı eski deforme . Lamba artık pas tutmuş.sadece otelin konumu iyiydi. .
Konaklama tarihi: Ağustos 2023
Senna City Hotel noktasına 1.4 km mesafede
Senna City Hotel noktasına 0.6 km mesafede
Kapalı havuz
Senna City Hotel noktasına 0.5 km mesafede
Eskişehir bölgesindeki diğer otellere bakın
8-13/836 yorum
17 Ocak 2023 tarihinde yorum yapıldı

İnanılmaz ! Şiddetle tavsiye ederim . Kapıdan girdiğimiz andan itibaren ön büro personelinin güler yüzü , tesisin konumu , temizliği rahatlığı .. 2 gece oğlumla birlikte konakladım ve kendimizi evimizde gibi hissettik. özellikle ön büro personelini belirtmek isterim ki bir şehir otelinde bu kadar güler yüz ve ilgi alaka beklemiyorduk . tekrar tekrar teşekkür ederiz . inanılmaz bir süre geçirdik ve eskişehire de bayıldık .

otel konum olarak heryere yürüyüş mesafesinde . tam olarak şehir merkezinde ancak gürültü ile ilgili bir problem yok . sabah muhteşem manzaraya doyamadık akşam da ışıklarla porsuk çayının manzarasına ..

eskişehire gelirsek tereddütsüz düşüneceğim ve tekrar kalacağımız bir yer oldu bizim için.
Fethiye'den selamlar !

Konaklama tarihi: Aralık 2022
2  Teşekkürler Ozlem G
Genel Müdür SennaCity Hotel - Senna City Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 3 Temmuz 2023

Değerli Misafirimiz; vaktinizi ayırıp görüşlerinizi bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Tesisimiz ve çalışanlarımız hakkındaki olumlu görüşleriniz için çok teşekkür ederiz. Otelimizin lokasyonu bahsettiğiniz gibi Eskişehir in tam merkezinde, adalar bölgesinde yer almaktadır. Gezebileceğiniz yerlere, eğlence mekanlarına, yemek yeme yerlerine yürüme mesafesindedir.Bir sonraki ziyaretiniz de sizleri yeniden ağırlamak isteriz. Saygılarımızla

15 Ağustos 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Konumu çok güzel merkezî yerde. Oda gayet temiz, bakımlı. Personel gayet yardımcı oldu. Eksi yanı otopark. bölgenin aşırı yoğunluğundan dolayı bir kaç sokak ileri anlaşmalı bir otoparka bırakılıyor araçlar. Birazda fiyat daha uygun olsa o zaman harika olur. Sonuç olarak biz iki aile şehri gezip gece konaklamak için kullandık oteli ve tüm ihtiyaçlarımızı karşıladı. Tavsiye ederim.

Oda ipucu: Tramvay yakın, otopark uzak. Çoğu yer yürüme mesafesinde
Konaklama tarihi: Ağustos 2022
Teşekkürler Necip K

SennaCity Hotel'i tercih ettiğiniz ve deneyiminizi bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Eskişehir'in en merkezi oteli olarak , tüm hizmetlerimizi en üst düzeyde tutmaya çalışıyoruz.
Otelin tüm departmanların da sunduğumuz hizmetin beklentilerinizi karşılamış olması bizler için mutluluk verici.
SennaCity Hotel yönetimi olarak, tesisimizi yeniden ziyaret etmenizi her zaman bekleriz.

11 Şubat 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Senna City konum olarak mükemmel, yemekleri çok lezzetli(özellikle çorbaları), otel temiz, personeli ilgili ve nazik bir otel. Bunlardan önemlisi sizi memnun etmek için müthiş çabalayan Atakan bey ve ekibi keyifle vakit geçirmenize yardımcı oluyor. Sporcu grubuyla gittik, sporcular için karaoke partisi düzenleyen, film gecesi organize edip sürpriz ikramlarıyla çocukları mutlu eden, ne istersek yardımcı olmak için imkanlarını zorlayan Atakan bey e ve ekibine buradan da teşekür ediyoruz. Müşteri değil de misafir konforunda konaklamak istiyorsanız doğru adres Senna City Hotel.

Konaklama tarihi: Şubat 2022
Teşekkürler Gnlkgn

Değerli misafirimiz; konaklamanızın güzel geçmesine ve memnuniyet duymanıza çok sevindik. Çalışanlarımız ve tesisimiz hakkındaki övgüleriniz için minnettarız. SennaCity deneyimini en kısa zamanda yeniden yaşamınızı diliyoruz.

4 Şubat 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel için tek kelimeyle harika diyebilirim. Özellikle başta Atakan bey olmak üzere tüm personel güler yüzlü ve yardımsever.
Odalarda Porsuk çayının güzelliği eşliğinde uyumanın keyfini yaşayabilirsiniz. Konum olarak şehrin merkezinde gezmek istediğiniz çoğu noktaya yürüyerek gitmeniz mümkün.
Kahvaltı da ki açık büfe çok zengin
Öğlen ve akşam yemekleri çok lezzetli .
Biz 20 kişilik bir sporcu kafilesi getirdik.
Sporcularımız için her akşam bize karaoke partisinden tutun , sinema gecesine kadar her şeyi organize ettiler.
Eskişehir e geldiğiniz de kendini evinizde hissedeceğiniz bir otel gönül rahatlığıyla kalabilirsiniz.

Oda ipucu: Otel için merkez de olmasına rağmen aracınız için çok rahat kullanabileceğiniz otoparkı var
Konaklama tarihi: Şubat 2022
Teşekkürler cihangir a
27 Ocak 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Ocak sonunda bir gece kaldigimiz otelden son derece memnun ayrildik. Calisan arkadaslar son derece ilgili, odalar temizdi.
Sehir oteli beklentisi icin otelin yeniligi, mimarisi, ic dekorasyonu guzel.
En soguk zamanda konakladik (Porsuk nehri donmustu) isinma ile ilgili problem alistiktan sonra yasamadik. Kisa sureli ve yalnizca konaklama amaci ile arayisim olsa yine bu oteli secerdim.

Oda ipucu: Otopark yok, cok merkezi, biraz gurultulu bir muhit
Konaklama tarihi: Ocak 2022
Teşekkürler Dream09980159214
Genel Müdür SENNA CİTY HOTEL - Senna City Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 5 Şubat 2022

Merhaba Değerli Konuğumuz; Eskişehir in tam merkezinde ve porsuk çayının kenarında yer alan otelimiz de konaklamınızın güzel geçmesine ve memnuniyet duymanıza çok sevindik. vermiş olduğunuz detaylar ve görüşler bizler için çok kıymetli. en kısa zamanda sizleri tekrar ağırlamak isteriz.