Sivasi

Personeli son derece nazik ve kibar.

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 17 Nis 2021
Odaları nispeten küçük olmakla birlikte personeli son derece ilgili ve kibar.
Temizlik fena değil.
Sabah kahvaltıları doyurucu.
Bir iş ziyareti icin uzun denilebilecek kadar kaldım.
Merkezi konumu var.
Her yere arabaya ihtiyaç duymadan rahatça yürüyerek ulaşabiliyorsunuz.
Tavsiye ederim.
Konaklama tarihi: Mart 2021
Genel Müdür SENNA CİTY HOTEL - Senna City Hotel, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 24 Kas 2021
Merhaba Değerli konuğumuz; otelimize yapmış olduğunuz görüş ve bildirimleriniz için teşekkür ederiz. sizlerin otelimizden memnun ayrılmanızı sağlayabildiğimizin için mutluyuz. bir sonraki ziyaretinizde görüşmek üzere.
Senna City Hotel noktasına 2.5 km mesafede
Senna City Hotel noktasına 0.5 km mesafede
Senna City Hotel noktasına 0.6 km mesafede
Kapalı havuz
Senna City Hotel noktasına 1.1 km mesafede
Eskişehir bölgesindeki diğer otellere bakın
20-25/836 yorum
19 Ocak 2021 tarihinde yorum yapıldı

Güzel bir hizmet aldım ve keyifli vakit geçirdim özellikle kahvaltı şahaneydi çok memnun kaldım benden ziyade arkadaşlarımda memnun kaldığını ifade ettiler hem fikir olarak kahvaltıda karar kıldık hizmetiniz için teşşekkür ederiz

Konaklama tarihi: Ocak 2021
Teşekkürler mahmuthans2021
Genel Müdür SENNA CİTY HOTEL - Senna City Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 22 Ocak 2021

Değerli Konuğumuz;

otelimizi tercih ettiğiniz ve memnuniyetinizi dile getirdiğiniz için mutluluk duyuyoruz.
sizleri otelimizde tekrar görmek ve ağırlamak dileğiyle.

16 Ağustos 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Fiyatı uygun konumu mükemmel personel hızlı gidilinelicek en güzel otellerden bir olarak bence burayı çok rahatlıkla tavsiye ederim gelirsem tekrar burada kalmak isterim türkiyedeki 5 yıldızlı olarak söylenen bir çok otelden bu otel 3 yıldız olmasına rağmen çok çok iyi

Konaklama tarihi: Ağustos 2020
Teşekkürler Culture678043
Genel Müdür SENNA CİTY HOTEL - Senna City Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 29 Eylül 2020

Değerli Konuğumuz; değerli görüşlerinizi bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz.
Konaklamanız süresince beklentilerinizi karşılayabildiğimiz için memnunuz. En kısa sürede tekrar ziyaretlerinizi bekliyoruz.

3 Ağustos 2020 tarihinde yorum yapıldı

Porsuğun en mükemmel yerinde, tam şehrin kalbinde. Tertemiz, bakımlı bir otel. Meslek icabı inşaat, tesisat işçiliğini gayrı ihtiyarı tarar gözlerim. Banyo ve oda bu açıdan şahane. Gayet büyük odalar ki ben oteldeki son odayı aldığım için biraz sıkılarak verdikleri manzarasız bir odaydı; hiç bir eksiği yoktu. Pandemi sebebiyle kahvaltı etmedim. İsteyene kahvaltı tabağı veriyorlarmış.
Otelin anlaşmalı otoparkı hemen 100 mt ötede. Ancak çevredeki otoparklarla da pazarlık edip bırakabilirsiniz. Porsuğun hemen yanı olduğundan geceleri insan kalabalığını atlamayın. Sesten rahatsız olma olasılığınız var ise ön odalarda ısrarcı olmayın derim. Güler yüzlü ve çok ilgili personeli de atlamayalım.

Konaklama tarihi: Temmuz 2020
Teşekkürler Gezegenist
Genel Müdür SENNA CİTY HOTEL - Senna City Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 12 Ağustos 2020

Öncelikle değerli vaktinizi ayırıp, konaklama süreniz boyunca yaşamış olduğunuz deneyimi ve memnuniyeti dile getirdiğiniz için çok teşekkür ederiz. Sizler gibi değerli misafirleri ağırlama imkanını bizlere sunduğunuz için çok mutluyuz. Çalışanlarımız ve tesisimiz hakkındaki övgüleriniz için minnettarız. Memnuniyetinizi tüm ekip arkadaşlarımızla paylaşıyoruz. Eskişehir ziyaretinizde bizleri tercih ettiğiniz için ayrıca teşekkür ederiz.
SennaCity Hotel yönetimi olarak, tesisimizde yeniden sizleri ağırlamayı çok isteriz.

Saygılarımla,

17 Şubat 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Eşimle iki günlük Eskişehir turumuzda bu otelde kaldık. Otelin konumu harika , sabah kalkıyorsunuz ve porsuk çayını izleyebiliyorsunuz. Fakat kahvaltısı çok kötüydü hele ki ilk sabah peynir ekmek yemek zorunda kaldık. Şikayet edince simit ile havuçlu kek getirdiler neye fayda?? Otelin yanında otele vereceğiniz kahvaltının yarı fiyatına süper yerler var bu yüzden kahvaltı almamanızı tavsiye ediyorum. Yastıklar kötü otopark ücretlidir. Eminim Eskişehir’de daha güzel oteller vardır.

Konaklama tarihi: Şubat 2020
1  Teşekkürler sarpa2018
Yönetici Senna City H - Senna City Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 19 Şubat 2020

Değerli misafirimiz Sarp Bey, Sennacity Hotel olarak öncelikle seyahatinizde tesisimizi tercih ettiğiniz ve kıymetli görüşlerinizi bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Otelimizin lokasyonu bahsettiğiniz gibi Eskişehir’in tam merkezinde, adalar bölgesinde yer almaktadır. Her yere yürüme mesafesinde olması tüm misafirlerimize rahatlık sağlamaktadır. Kahvaltımız tesisimizde en önem verdiğimiz hizmetlerimizdendir. 4 çeşit sıcak, 13 çeşit şarküteri ürünü, 7 çeşit reçel ve marmelat, 3 çeşit kuruyemiş, 3 çeşit tahıl ürünü, yeşillikler, meyve ve tatlıdan oluşmaktadır. Ayrıca bunlara ek olarak 6 çeşit diyet bölümümüz mevcuttur. Sıcaklar uzun konaklama sağlayan misafirlerimizde düşünülerek her gün farklı çıkarılmaya çalışılmaktadır. Bu sebeple ürün çeşitliliğimiz oldukça fazladır. Misafirlerimizin yorumları tesisimizde sunulan hizmetin en üst seviyede tutulabilmesi açısından bizim için çok önemlidir, görüşleriniz ciddiyetle dikkate alınacak ve ilgili düzeltmeler yapılacaktır.
Tesisimizi yeniden ziyaret etmenizi ümit ediyor, bir sonraki ziyaretinizde misafir memnuniyeti odaklı çalışan tüm personellerimizle düşüncelerinizi değiştirebileceğimize inanıyoruz.

Saygılarımızla,

26 Ocak 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Eskişehir gezimizde iki gece konaklama
Yaptığımız otelimiz konumu ile,temizliği,
Kahvaltısı ve personelin ilgisi ile gayet
İyiydi.Tek şikayetimiz ise odamız yeterince
Sıcak değildi.Kış mevsimi dışında gitmeyi
Tercih ederiz.

Konaklama tarihi: Ocak 2020
Teşekkürler 963tg
Yönetici Senna City H - Senna City Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 27 Ocak 2020

Değerli misafirimiz Sayın Tuncer, SennaCity Hotel olarak sizlere keyifli bir konaklama deneyimi sunabildiğimiz için çok mutluyuz. Eskişehir'deki eviniz olmaktan ve sizlere hizmet etmek bizlere keyif vermektedir. Sizler gibi değerli misafirlere hizmet etmek gurur verici. Belirtmiş olduğunuz sıcaklık konusunda ivedilikle üzerinde duracağız.
Bir sonra ki Eskişehir ziyaretiniz de sizleri görmekten mutluluk duyacağız.
Saygılarımızla,