Uygun fiyatlı bir otel. Çalışanlar güleryüzlü ama çok ilgili değil. Otelin park yeri yok ve çevresinde araba park edecek yer bulmak çok zor. Anlaşmalı park yeri çok yakın değil ve giriş çıkış yapamıyorsunuz yani günde bir hakkınız var. Odalar dar ve tozlu. Temizlik çok iyi değil. Otel eski. Kahvaltıda yeterli diyebileceğimiz seçenek var ancak peynir o kadar kötüydü ki yiyemedim. Sonuçta ucuz bir otel çok beklentiniz olmasın.
Konaklama tarihi: Mart 2020
Seyahat türü: Arkadaşlarla seyahat etti
Eğitim için 21.02/22.02 gittim, bu kadar eski; leş, pis bir otel daha görmedim. Üstelik 100 liradan çok.. perdeler, personel... yanındaki en kötü otel bile ondan iyidir. Odayı değiştik yine leş.. 1 puan bile verilmez
Konaklama tarihi: Şubat 2020
Sevinç O adlı kullanıcıdan Eskişehir Büyük Otel hakkında bilgi alın
Teşekkürler Sevinç O
srdr77
Kayseri, Türkiye
24 Ocak 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
İlgisiz personel, leş gibi sigara kokan ve buz gibi oda, buz gibi kahvaltı, hijyenik olmayan bir banyo, kısaca sinir olmak istiyorsanız mutlaka gidin, tek olumlu yanı lokasyonu, tek kelimeyle berbat diyorum.
Konaklama tarihi: Ocak 2020
srdr77 adlı kullanıcıdan Eskişehir Büyük Otel hakkında bilgi alın
Teşekkürler srdr77
342ireme
Ankara, Türkiye
22 Aralık 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Otelin konumu hariç hiç bir şey güzel değildi. Bu civarlarda zaten çok fazla otel var kesinlikle başka otel tavsiye ederim. Öncelikle duşta şampuan ve duş jeli yoktu. Dışarıdaki tuvaletlere konulan sıvı sabunluk vardı. İçerisinde sabun mı şampuan mı vardı bilemiyorum saçlarım kazık gibi oldu. Oda yeterince temiz değildi. Camlar perdeler leş gibiydi. Ayrıca saat 11de lobiye indiğimizde Kahvaltı servimiz 10.30ta bitti dendi. Madem öyle neden kayıt alırken söylemiyorsunuz dediğimde bütün otellerde standart saat dediler. Saat 12ye kadar kahvaltı olan birçok otelde kaldım. Üst katta açık büfe kahvaltı zaten varmış. Otelde kalanlara saat 10.30ta bitiyor sonra ticarete dönüyor iş sanırım. Müşteri memnuniyeti denen bir şey var. Yarım saat için otelden Kahvaltı vermeden yollamak nedir ? Ne güler yüz ne müşteri memnuniyeti ne de hijyen var. Üstüne geceliği 200₺ para ödedik. Asla fiyat/performans oteli değildi. Dediğim gibi tek iyi yanı konumdu,ama bu fiyata başka otellerde var. Yorumlara bakarak geldim,siz de aynı yanılgıya düşmeyin.
Konaklama tarihi: Aralık 2019
342ireme adlı kullanıcıdan Eskişehir Büyük Otel hakkında bilgi alın
Teşekkürler 342ireme
Can Y
3 Kasım 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
1 gece konaklamak için gittiğimiz Eskişehir de resmen bir rezalet yaşadık. Eşim duştan çıkarken sürgülü cam kırılarak üzerine doğru patladı. Resepsiyona bu olayın sistemini yaptığımızda siz çıkış yapın sonra müdürü arıycam diye yanıt alıyoruz. Büyük otel in bu olay için çözümü camlarımızı buzlu yapıyoruz çok büyük yaralanmalar olmaması için. Ne olması lazımdı ölmemiz mi gerekiyordu. Büyük otel Eskişehir de bırakın kalmayı önünden bile gecmemeniz gereken bir yer.
Konaklama tarihi: Kasım 2019
Can Y adlı kullanıcıdan Eskişehir Büyük Otel hakkında bilgi alın
Teşekkürler Can Y
Otelin konumu ve manzarası çok iyiydi. Tam merkezde olması sebebiyle heryere ulaşım çok rahattı. Odaları çok genişti. Oda fiyatı düşük olmasına rağmen kahvaltı açık büfeydi ve çeşitli vede lezzetliydi. Gayet memnun kaldık.
Konaklama tarihi: Ekim 2019
Yusuf A adlı kullanıcıdan Eskişehir Büyük Otel hakkında bilgi alın