Mesut Çoban
Muğla, Türkiye

Güzel bir tatil

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 23 Ara 2019mobil cihaz aracılığıyla
4 gece 5 gün konakladık. Gayet herşey çok güzeldi. Girişteki samimi, güleryüzlü karşılama için tekrar tekrar Aleyna hanıma teşekkür ederiz. Personel güleryüzlü ve ilgiliydi. Dışarıya yemek yemeye çıkmanıza gerek yok sipariş verebilirsiniz ve gayet güzeldi. Konumu da gayet güzel tam merkezde. Şahsi arabanızla gelecekseniz otopark sıkıntılı ve odalar biraz küçük ama şirin ve konforlu. 🙂Bir çok otel gezdim. Burasının benim için yeri her zaman ayrı olacak. İnşallah tekrar görüşmek üzere 😎
Konaklama tarihi: Aralık 2019
    ₺700
Ada Life Otel noktasına 0.3 km mesafede
Ada Life Otel noktasına 2.2 km mesafede
Ada Life Otel noktasına 1.6 km mesafede
Eskişehir bölgesindeki diğer otellere bakın
15-20/104 yorum
11 Ekim 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Güne porsukla başlamak isteyenler,araba kullanmak istemeyenler için merkezde harika manzaralı bi otel.
Personel güleryüzüyle hep yardımsever tavırlı :)
Ne umduğunuza takılı kalmayın,size sunulanların keyfini çıkarın ;)

Konaklama tarihi: Ekim 2019
Teşekkürler 275hulyak
29 Eylül 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

3 oda kiraladik.
Ailecek konakladik.
Oldukca rahat ve keyifli bir konaklama yasadik. Odalarimiz suit idi. Musaitlik sadece suitlerdeydi.
Porsuk cayi yaninda sehrin tam ortasinda oldugu icin ulasim cok rahatti. Kismen disarinin sesi biraz rahatsi edici olabiliyor ancak kapi oencereyi kapatinca sessiz.
5. Katta oldugu icin ust kat kahvalti alani. Hemen ulasabilirsiniz terasa.
Kahvalti basarili. Sadece ben yumurta alerjim oldugu icin ozel sosis rica ettim, 5 dakika da yaptilar sagolsunlar.
Muhtesem saygili ve guleryuzluler. Muhtesem ilgililer.
Yine kalir miyiz? Elbette ki kaliriz.
Her sey icin tesekkurler.

Konaklama tarihi: Eylül 2019
Teşekkürler omerinanc
29 Eylül 2019 tarihinde yorum yapıldı

Tren istasyonuna ve Tarihi Odunpazarı evlerine,müzelere yürüme mesafesinde,Çarşı ve İsmet İnönü tramvay duraklarına yakın.Açık büfe kahvaltısı çok çeşitli ve taze.Otele çok yakın market,birçok cafe ve restoran var.

Konaklama tarihi: Eylül 2019
Teşekkürler Serap T
26 Eylül 2019 tarihinde yorum yapıldı

Herşey mükemmel otel kapısından girdiğiniz andan otoparktan arabanızı alıp çıktığınız ana kadar.Fiyatı kalitesinin çok altında.Verdiği hizmetin yarısını vermeyen meşhur zincir oteller var.Bir gece kalmıştık keşke vakit olsa daha fazla kalsaydık.Herşey için teşekkür ederiz.

Konaklama tarihi: Ağustos 2019
Teşekkürler elifcikos
Yönetici NergisG16 - Ada Life Otel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 26 Eylül 2019

Merhaba Elif Hanım,

Bizi tercih ettiğiniz ve vakit ayırıp değerlendirdiğiniz için, gönülden teşekkür ederiz. Sizleri yeniden misafir etmek dileği ve saygılarımızla. Ada Life Otel ailesi olarak iyi günler dileriz.

28 Temmuz 2019 tarihinde yorum yapıldı

Porsuk çayı kıyısında , şehrin göbeğinde bir otel. Tertemiz. Mükemmel bir yatak, mışıl mışıl uyuduk
Eşim ve 8 yaşındaki kızımız ile kaldık. Otelin geneli temiz, odamız temizdi. Receptionda hiç beklemedik. Hemen odamıza aldılar. Çalışanları güzel yüzlü ve yardımsever.
Bembeyaz çarşaflar, tertemiz bir oda, porsuk çayına manzaralı minik balkonu ile evinizde gibi hissedebileceğiniz bir otel.
Kahvaltı binanın 6. katında. Tertemiz taze ve lezzetli bir kahvaltısı var. Çay, kahve, meyve suyu, detox suyu ve birçok çeşit ile çok şık bir kahvaltı.
Genel Müdür Nergis hanım'ın misafirleri ile tek tek sabah sohbeti harika...
Espark, barlar sokağına çok yakın heryere yürüme mesafesinde . Biz çok beğendik ve memnun kaldık. Eskişehir e tekrar gelirsem mutlaka kalacağım yer Ada Life Otel.

Oda ipucu: Porsuk çayına bakan odaları çok güzel. Minik balkonları var.
Konaklama tarihi: Temmuz 2019
Teşekkürler izmir_35ozoz