Rehber Bey
Eskişehir, Türkiye

Yüksek fiyatlı ama Kaliteli mekan/ Menü

Omm Inn yorumu
5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 31 Mar 2023
Olukça güzel bir atmosferi var. Çeşitli konseptlerde oturma yerleri bulmak mümkün. Tek bir masa düzeni yok. Kahvelerinin çekirdekleri de özenle seçilmiş, bu yüzden kalitesi yüksek tutulmuş. Fiyatlar da buna göre biraz yüksek.
Konaklama tarihi: Mart 2023
Omm Inn noktasına 1.2 km mesafede
Omm Inn noktasına 1.5 km mesafede
SOYİÇ HOTEL ESKİŞEHİR'DEKİ EVİNİZ
Omm Inn noktasına 1.1 km mesafede
Eskişehir bölgesindeki diğer otellere bakın
3-8/25 yorum
25 Aralık 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel çok şık. Mimarisi, dekorasyonu tam anlamıyla 10 numara. Lokasyon da aynı şekilde. Etrafta pek çok müze ve yemek yeri var. Otopark da araçla gelenler için yeterli. Bunlar otelin iyi yönleri. Ancak ben hiç rahat edemedim. Çünkü ışık düğmelerinden, lavabodaki armatürlere hatta ısıtma sistemine kadar herşeyi ayarlamak zordu. Örneğin ısıtma sistemini denedim denedim çalışmadı. Aradığımda biz buradan ayarlıyoruz dediler. Onlar uzaktan ayarlayınca çalışmaya başladı. Ama o saate kadar resmen dondum. Keşke odayı açarken ısıtmayı da ayarlasalarmış. Işıkları da ya hepsini yakabildim ya da hepsini söndürebildim. Sonunda pes ettim. İlaveten odaların bazıları avludaki kafeye bakıyor. Gece 12’ye kadar canlı müzik odanın içerisinde. Sonrasında da cafede oturanların gürültüsünden uyunmuyor. Otelde kalacakların mutlaka oda hakkında bilgi alması lazım. Ayrıca otelde yemekler vegan. Bununda maalesef rezervasyon sırasında söylemediler. Sonradan tesadüfen öğrenip kendim sordum, bana internet sitemizde yazıyordu dediler. Açıkçası kalacağım otelin internet sitesine bakmıyorum ve bilgi verilmesi gerektiğini düşünüyorum çünkü otelde vegan mutfak bir seçenek değil adeta zorunluluk. Oysa ki oğlum sebze yemiyor. Açıkçası veganlara saygım sonsuz ama ben de tercihlerime saygı duyulsun istiyorum. Rezervasyonu depozitoyu yakmadan iptal etmek istedim kabul etmediler. Bu nedenle çevrede kahvaltı mekanı aramak zorunda kaldım ki otel dışında kahvaltı etmekten hiç hoşlanmam, bence zaman kaybı oluyor. Son olarak ilave yatak için suit oda uygun dediler, kabul ettik ama ilave yatak gelmedi. İptidai bir şekilde odadaki divana çarşaf serilmiş. 7 yaşındaki çocuk bile rahat edemedi çünkü minder yamuk yumuktu. Açıkçası bu sebeplerle bir daha burada kalmayı düşünmüyorum ancak eşim ve oğlum aynı fikirde değiller. Onlara kalırsa her Eskişehir ziyaretinde bu otelde kalınabilir. Elbette beklenti ve öncelikler farklı olabiliyor…

Konaklama tarihi: Aralık 2022
Teşekkürler SvK7
19 Kasım 2022 tarihinde yorum yapıldı

Çok keyifli bir konaklama tecrübesi yaşadık. Otelin temizliği, konumu, servisi tek kelimeyle mükemmel. Doğa dostu olması da en büyük artısı. Otelin kahvaltısının vegan olduğunu duyunca çok tedirgin olmuştuk ancak birçok yerden daha keyifli ve lezzetli bir kahvaltı ettik. Yeniden geleceğim kesin.

Konaklama tarihi: Kasım 2022
Teşekkürler 371aysegule
27 Haziran 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Yaşadığım en iyi otel deneyimlerinden biriydi. Odalar geniş, çok temiz, mis gibi kokuyor. Yemekler çok lezzetli. Her şey vegan. Otelin her yerinde su sebilleri var.

Burda vakit geçirmeyi o kadar sevdik ki Eskişehir'i gezmeye zamanımız kalmadı, sadece müzeyi gezebildik:))

Konaklama tarihi: Haziran 2022
Teşekkürler sercincabuk
30 Ekim 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

İceride topu topu 5 masa varken verilen 3 kahve siparişini 4 hatırlatma sonunda gayet özensiz getiren bir işletme. Çalışan garsonun tarzı oldukça rahatsız edici.

İcinizde ne yaşadığınız bizi ilgilendirmez. Onca güzel zevkli dekorasyon, çalışan 3-4 özensiz insan yüzünden heba oluyor. Mekan çok şık ama hizmet çok özensiz.

Hayal kırıklığı..

Konaklama tarihi: Ekim 2021
Teşekkürler KivancE
22 Ağustos 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Mimarî, dekorasyon, kalite, detaylardaki incelik, temizlik olağanüstü. Sıcak misafirperverlik, sürpriz ikramlar harika. Şampuanından kahvesine, çayından kurabiyesine her şeyde kalite, her köşesinde güzellik var. Modern Sanat Müzesi ile iç içe. Müze de bir harika, iki hafta ara ile iki kez dolaştık. Kesinlikle öneririm, hem müzeyi hem de oteli. Biz tekrar tekrar gideceğiz. Bunları ülkemize kazandıran Tabanca ailesine sonsuz teşekkürler. Keşke her ilimizde olsa... Çağ atlardık.

Konaklama tarihi: Ağustos 2020
1  Teşekkürler YsmHpr