Basak A

Konumu ve manzarası güzel

5 baloncuk üzerinden 3,0Yorum Zamanı: 9 Tem 2022
Odaları güzel ama servis kötüydü. Özellikler yemekleri hiç iyi değildi. Garsonlar yetersiz ve deneyimsiz. Yemek sirasında bir şey içmek isterseniz garson bulmak çok zor. Servis yapanlar stajyer ve ne yapacaklarını bilemiyorlar. Havuz başındaki eğlenceler çok gürültülü olabiliyor.
Konaklama tarihi: Haziran 2022
Oda İpucu: Göl manzaralı odaları tercih edin ama gürültüyü de düşünmek lazım
5 baloncuk üzerinden 3,0Odalar
Lobby or reception
    Şahmaran Resort Otel noktasına 11.2 km mesafede
    Şahmaran Resort Otel noktasına 11.3 km mesafede
    Şahmaran Resort Otel noktasına 11.2 km mesafede
    Edremit bölgesindeki diğer otellere bakın
    1-6/93 yorum
    21 Mayıs 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Yorucu motosiklet yolculuğu sonrası, gerek check-in işlemleri sırasında çay ikramları ve hızlıca işlemlerin tamamlanması mutluluk vericiydi. Göl manzaralı oda da konaklamak ve güzel bir salata akşam yemeği oldu. İskele restorantda zengin kahvaltı yorucu sürüş gününe başlamada yardımcı oldu.

Oda ipucu: Konaklama için mükemmel, yiyecek konusunda otel içi veya dışı restaurantlar yakın.
    Konaklama tarihi: Mayıs 2022
    1  Teşekkürler 838serdaru
    12 Eylül 2021 tarihinde yorum yapıldı

1 günlüğüne geldiğimiz vana öneri üzerine şahmaran otelde kaldık double oda diye verdikleri oda küçücük oda çok kirli içerisi kokuyor verdiğimiz fiyata karşılık aldığımız hizmet 0 kesinlikle tavsiye etmiyorum

Konaklama tarihi: Eylül 2021
    Teşekkürler uzunadim
    1 Ekim 2020 tarihinde yorum yapıldı

Akşam yemeğine otelin altındaki sözde balık restaurantına gitmiştik.
    İnanılmaz basit mezeler, rakının yanına beyaz peynir diye gelen taze kaşar peyniri, beş para etmez ara sıcaklar bir yana. Çinekop diye getirdikleri 'defne yaprağı' (Çinekop'un av yasağı olan 7-8 cm'lik küçüğüdür) artık son nokta oldu.
    Bu kepazeliğe de ödediğimiz hesap sanırım Van'ın en yüksek hesabı olsa gerek.
    Bu iğrenç hizmet anlayışını görünce otelde de kalmaktan vaz geçmiş ve başka otele geçmiştim.

Konaklama tarihi: Kasım 2019
    • Seyahat türü: İş için seyahat etti
    Teşekkürler mhakanozkan
    3 Ağustos 2020 tarihinde yorum yapıldı

Otelde kahvaltı yaptık. Kahvaltı cıkısı 1 yasındaki bebeğim havuz ıcın ağladı. Gittim rica ettim bebek için yetişkin ücreti fiyat aldılar 50 Tl. Malumunuz bebek havuza güremeyeceği için bende girmek istedim nasıl olsa ücret verdım diye. Otelde konaklama yapmadıgım ıcın girmeme müsade etmedilder. Bu kadar ciddiyetten uzak yaklasımla karsılstım. Üstelik konaklama yapmayan bir kac cocuk gizlice koydular havuza. Resepsiyondaki bayn personelde bir o kadar soğuk biri. Ayrıca otel havuzu temiz olsa hdş neyse içerisi sinek dolu diğer insanlar tarafından havuza çöp stılmış

Konaklama tarihi: Ağustos 2020
    Teşekkürler botan2018
    27 Ocak 2020 tarihinde yorum yapıldı

İlk defa konakladığımız otelin konumu şehire uzak,.Göl kıyısında doyumsuz manzarada..Odada,yatak yorgan sigara kokuyordu,değiştirdiler.ama oda göl manzaralıydı.
    Dbl odaya banyo setup tek tek konulmuş.Küçük otellerde bile artık odalarda kettle ve çay kahve,bisküvi,meyve çayı vs hoşgeldiniz ikramları var.Banyo küveti çok eskimişti görüntü çok kötüydü,temizlik (klozet) iyi değildi.Lobi ve restaurant ocak ayında soğuktu.Yemeğe gelince ısıtılmaya çalışılıyordu.Üşüdük. Kış ayında grup alınıyorsa biraz daha özenli olunması gerekirdi.Misafir yorumu için çıkışta misafir anketini odada göremedik. Yine de o soğukta çalışan güleryüzlü ve ilgili personele teşekkür ederiz...Oda No 136...JOLLY TUR

Oda ipucu: göl manzaralı oda..
    Konaklama tarihi: Ocak 2020
    Teşekkürler Ali Efe U