Şehir merkezinde güzel bir otel. Arkadaşlarla iş seyahatinde kaldık. Otel temiz, personel iyi, güzel bir otel. Otel şehir merkezinde her yere yakın. Otopark sorunu yok. Otelin yan tarafında ücretli otopark var. Otel müşterileri ücretsiz yararlanabiliyor. Kahvaltısı güzeldi. Tavsiye ederim.
Konaklama tarihi: Mayıs 2023
Oda İpucu:Merkezde ve yol üstü olduğu için özellikle sabah saatlerinde biraz gürültü olabilir.
Seyahat türü: Arkadaşlarla seyahat etti
Odalar
Yer
Temizlik
Uyku Kalitesi
Çalışanlar profesyonel , güler yüzlü personele çok teşekkür ediyorum.odalar temiz ,yatak rahat,yemek ve kahvaltı güzeldi.Tek kusuru duvarlar ince olduğundan yan odadakilerin gürültüsü rahatsız ediciydi.
Konaklama tarihi: Ekim 2023
Yer
handenb adlı kullanıcıdan Tilmen Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler handenb
Otelin konumu güzeldi. Odalar biraz eski ama ferah ve temizdi. 307 nolu odada kaldık. Manzarası güzeldi. Sadece 4 yıldızlı olduğu için daha iyi olabilirdi. Akşam yemeği yeterliydi. Sabah kahvaltısı güzeldi.
Konaklama tarihi: Eylül 2022
nihan e adlı kullanıcıdan Tilmen Hotel hakkında bilgi alın
1 Teşekkürler nihan e
29 Ağustos Pazartesi günü 22 kişilik grubumuzla tek gece konaklama yaptık sabah çıkışta hesap ödeyip otelden Ayrılırken Resepsiyon Görevlileri grubumuza uytandırıcı ve yüz kızartıcı ithamlarda bulunuldular odalarda müşterilerimizin kullanamadıkları mini bar ücretleri istediler müşterilerimiz kullanmadık dedikleri halde bu ücretleri istediler bende bende siz olmaya mini barın parasını istiyorsunuz dediğimde ödeyeceksiniz dediler bende müşterilerimi ezdirmedim ben ödedim. Yazık çok yazık böyle vır işletmeye hiç yakışmayan hareketler.
Konaklama tarihi: Ağustos 2022
238recaig adlı kullanıcıdan Tilmen Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler 238recaig
Inanılmaz ama gerçek - milli takım seçmeleri icin Gaziantep'e giden 3 büyük takım. Otelde yedikleri öğle yemeğine istinaden zehirlendiler.. tüm 35 sporcunun emekleri heba oldu.. MUHAKKAK yemeklerinin denetimden geçmesi gerekiyor! Ben diyeyim AMAN haaa.. Sağlığını düşünen tercih etmesin.
Konaklama tarihi: Mayıs 2022
Odalar
belkiso74 adlı kullanıcıdan Tilmen Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler belkiso74
CimenBayram
Diyarbakır, Türkiye
11 Aralık 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Şehir merkezinde kolay ulaşılabilir bir otel her yere yakın. Odalar temiz fakat eski onu belirtmeliyim. Sabah kahvaltısı dahil oluyor kahvaltı da abartılı bir şey yok. Sadece konaklama için uygun bir otel.
Konaklama tarihi: Aralık 2019
CimenBayram adlı kullanıcıdan Tilmen Hotel hakkında bilgi alın