Naima A

5 degil 7 yildizi hakediyor

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 18 Tem 2024
Oteli cok sevdim. Calisanlar cok kibar ve guleryuzlu. Kahvalti temizlik her sey mukemmel. Ben bu otele 5 degil 7 yildiz verirdim. Tatilde rahatlamak icin cok sessiz ve rahatlatici bir hotel. Zeynebe bayildik. Mukemmel bir iletisimi var ve nereye gitsek orada bizi bulup bir problemimiz varsa hemen cozdu. Herkese burayi onerecegime emin olabilirsiniz
5 baloncuk üzerinden 5,0Odalar
5 baloncuk üzerinden 5,0Temizlik
5 baloncuk üzerinden 5,0Uyku Kalitesi
Genel Müdür Mete Uskudarli - Sirene Luxury Hotel Bodrum, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 22 Tem 2024
Değerli misafirimiz,

Otelimiz hakkında yazmış olduğunuz değerli ve detaylı yorumlarınız için çok teşekkür ederiz. Konaklamanızın genel olarak keyifli ve hizmetimizin özenli olduğunu belirtmeniz bizleri çok mutlu etti. 7 yıldıza layık görüldüğümüzü bilmenin mutluluğu tarif edilemez! Çok teşekkürler..

Kıymetli yorumlarınız Zeynep Hanım başta olmak üzere, tüm danışmanlarımızı çok mutlu edecek.

Bir sonraki seyahatinizde size tekrar hizmet vermekten mutluluk duyacağız.

Sirene Luxury Hotel Bodrum noktasına 2.3 km mesafede
Sirene Luxury Hotel Bodrum noktasına 6.4 km mesafede
Sirene Luxury Hotel Bodrum noktasına 5.9 km mesafede
Sirene Luxury Hotel Bodrum noktasına 2.6 km mesafede
Sirene Luxury Hotel Bodrum noktasına 7.0 km mesafede
Yalıkavak bölgesindeki diğer otellere bakın
7-12/507 yorum
17 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

Otel manzarasının,gün batımıyle birleşmesinin müthiş olması dışında,personelin ilgi ve alakasına bayıldım. Otele girdiğim süreçten itibaren Merve hnm,Zeynep hanım her durumda bilgilendirme yaparak,bir ihtiyacım olup olmadığı konuşunda devamlı bağlantıdalardı. Otel ekip çalışanlarının bir bütün olarak cımbızla çekilip bir araya getirilmesi ap ayrı biz enerji katmış otele. Tüm otel çalışanlarına teşekkür ediyorum. Kesinlikle yeniden geleceğim bir otel. Odaları temiz,ferah ve düzenli. Resopsiyondaki çalışma ekibi güler yüzlü ve harika. Müdürleri de aynı zamanda her konuda yardımcı olmaya çalışan bir bey efendi. Restoran ekibi ayrı ilgili ve yardım sever. Yemeklerin seçimine ve seçimlerin geniş tutulması ayrı bir mutluluk sağladı. Chia tohumu gibi genişletilmiş ve düşünülmüş bir alan seçeneği mevcut. Müdürlerinin tertip özeninden bahsetmiyorum bile. Kaldığım üç gün harika bir deneyim sağladı. Bunu yazarken bile,restoran bölümünde Yakup bey hala ilgili bir biçimde yeme içme sıralamamı bilip,detox içeceğimi getirdi. Harika bir ekip,harika bir manzara ve düzenli ferah bir otel diyorum. Ve kesinlikle denemenizi tavsiye ederim. Bana hak vereceksiniz eminim))

• Seyahat türü: Tek başına seyahat etti
Teşekkürler Ysmn Y
Genel Müdür Mete Uskudarli - Sirene Luxury Hotel Bodrum, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 22 Temmuz 2024

Değerli misafirimiz,

Bodrum'un Yalıkavak beldesinden en sıcak selamlarımızı, sevgilerimizi iletiyorum! Herhalde bu kadar güzel bir yorum yazmanızı istesek olamazdı. Ne kadar teşekkür etsek azdır, çok çok teşekkürler.

Güzel yorumlarınız sayesinde koruduğumuz çalışma azmimizin ve heyecanımızın kaynağı olduğunuz için tüm ekip arkadaşlarımız adına tekrar teşekkürlerimizi iletmek isteriz. Otelimizde geçirmiş olduğunuz tatilinizden keyif almış olmanızdan dolayı büyük mutluluk, sizlere Sirene standartlarında yaşatmaya çalıştığımız misafirperverlik ve misafir memnuniyetinin pozitif yansımalarını görmekten ayrıca gurur duyduk.

Beklentilerinizi karşılamış olduğumuzu ve sizlere konaklamanız boyunca konforlu bir tatil deneyimi yaşattığımızı öğrenmek tüm ekibimizi mutlu etti.

Sabırsızlıkla sizi tekrar ağırlamayı bekliyoruz.

12 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

Çok tatil köyü gezdim ama böyle nazik ve misafirperver bir hotelde kalmadım. Herkes fazla nazik ve bu naziklik karşısında bazen ne yapacağınızı bilemiyorsunuz. Spası da bi o kadar güzeldi. Özellikle misafir ilişkilerinden Zeyneb Hanım bizleri çok güzel karşıladı ve bütün sorunlarımızla ilgilendi. Aynı zamanda resepsiyon ekibi, lobi bar ekibinden Enver, Bellboy Ali ve cankurtaran Emre, bu tatilimin unutulmaz dostları oldular çok teşekkürler Sirene Ailesi.

Teşekkürler Safari25988377619
Genel Müdür Mete Uskudarli - Sirene Luxury Hotel Bodrum, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 17 Temmuz 2024

Değerli misafirimiz,

Konaklamanızla ilgili değerlendirmeniz ve 5 yıldız puanlamanız için çok teşekkür ederiz. Verdiğimiz hizmetin misafirlerimiz tarafından takdir edilmesi, bizi en iyi servisi verme konusunda teşvik etmektedir.

Amacımız; en üst seviye standartlarda kaliteli hizmet sunarak, beklentilerinizin üzerinde servis vermek ve memnuniyetinizi sağlamaktır. Bu nedenle tatilinizin güzel geçmesinde katkımızın bulunduğunu okumak bizim için bir gurur kaynağıdır.

Güzel yorumlarınızı başta Zeyneb Hanım olmak üzere Enver, Ali ve Emre arkadaşlarımız da paylaşıyor olacağız.

Sizlere tekrar teşekkür eder en yakın zamanda muhteşem bir deneyim için tekrar bekleriz.

Mete Uskudarlı

19 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı

Güzel bir tatil oldu otel gayet güzel tertemiz yemekleri iyi konumuda marinaya yakın olması tercihlerimizdendi çalışan arkadaşların güler yüzlü oluşu bizleri çok mutlu etti bizi karşılayan merve yıldırım hanımefendi enes çallı beyefendi recepsiyonda başak akkan hanımefendı bizlere yardımcı olan eren erengin beyefendıye de çok teşekkur ederız otel çalışan arkadaşlar genel olarak zaten cok güler yüzlüyduler :)

Teşekkürler hülya b
Genel Müdür Mete Uskudarli - Sirene Luxury Hotel Bodrum, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 30 Haziran 2024

Değerli misafirimiz,

Öncelikle tarafımıza iletmiş olduğunuz görüşleriniz için Sirene ailesi adına teşekkür ediyoruz. Genel anlamda güzel bir tatil geçirdiğinizi duymak, her zaman üstün hizmet anlayışıyla maksimum konuk konforunu ilke edinen bizler için çok sevindirici olmuştur.

Kıymetli yorumlarınız Merve Hanım başta olmak üzere, Başak, Enes ve Eren arkadaşlarımızı çok mutlu edecek.

Sabırsızlıkla sizi tekrar ağırlamayı bekliyoruz.

19 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı

Öncelikle 1 sn olsun güleryüzünü ve ilgisini kaybetmeyen guest relation Eda Hanıma, ellerinden gelen tüm çaba ve güleryüzlülükle memnuniyetimize çok çok çok önem veren reception Başak Hanım ve Kemal Beye tatilimizi güzelleştirdikleri için teşekkür ederiz.
Genel olarak otelin konumu dizaynı hijyeni rahatlığı ve manzarası çok güzel.
Yemekler enfes.
Otelde hoşumuza gitmeyen tek kısım kahvaltılarla ilgilenen hanımefendinin zoraki yönlendirmeleriydi.

Teşekkürler Merve T

Değerli misafirimiz,

Sirene Luxury Bodrum'da geçirdiğiniz zaman boyunca deneyimlerinizi bizimle paylaştığınız için tüm otel ekibi adına içtenlikle teşekkür ederim. Tüm içtenliğinizi yansıtan yorumlarınızı okumak bizleri gerçekten mutlu etti. Hizmet kalitemiz ve misafir memnuniyeti odaklı çalışma sistemimiz ile sizlerin takdirini almak bizleri her geçen gün daha da motive etmektedir.

Eda Hanım ve Kemal Bey başta olmak üzere çalışanlarımız hakkındaki kıymetli yorumlarınız için teşekkür ederiz.

Kahvaltıda yaşamış olduğunuz üzücü tecrübeye istinaden, başka misafirlerimizden de aynı ortak yorumları almamız neticesinde kahvaltı bölgesinde değişikliğe gidilmiştir. Maalesef bu konu ile alakalı servis standartlarımızın altında kalıp sizi üzdüğümüzün farkındayız.

Tekrar görüşebilmek dileğiyle.

19 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı

Eşimle çok keyifli bir 4 gün geçirdik otelin manzarası odaların temizliği büyüklüğü çalışanların ilgisi harikaydı özellikle Merve hanıma ve tüm buggy driver arkadaşlara teşekkür ederiz çok samimi ve içtendiler seneye tekrar geleceğiz

Teşekkürler Gamze K

Gamze Hanım merhaba,

Destek veren, yapıcı yorumlarınız için minnettarız. Otelimizde iyi zaman geçirdiğinizi öğrendiğimiz için çok mutlu olduğumuzu iletmek isterim. Sirene ailesi olarak amacımız, misafirlerimize elimizden gelenin en iyisini sunarak, unutulmaz bir deneyim yaşamalarını sağlamaktır. Bu çabalarımızın sizleri oldukça tatmin ettiğini görmek bizleri ziyadesiyle mutlu etmektedir.

Güzel yorumlarınızı başta Merve Hanım, buggy driver arkadaşlarımız olmak üzere tüm ailemiz ile paylaşıyor olacağız.
En kısa sürede görüşebilmek dileğiyle.

Mete Uskudarlı