Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. Tripadvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
İlk gün denizi görünce, 8 saat yolu havuza girmek için mi geldik diye biraz moralleri bozduk. Kıyı çamur renginde çok pisti. 2 gün sonra sabah rüzgar ve dalga kesildi, muhteşem bir deniz ortaya çıktı. Yemekleri gayet güzel. Fiyat performans oteli, tavsiye ederim. Odaların içi, odaların konumlandırılması güzel. Gece klimasız, rahat uyunuyor. Esintili bir yer, bunaltmıyor. Gece cırcır böceklerinin sesleri ile uyuduk. İlk kez bir tatilde dinlendiğimi hissettim. Ufak tefek animasyon var. Aqua parka asfalttan gitmek daha rahat geldi bize. Baya eğlendik.Sıcak çarpması geçirmek istemiyorsanız 12 ile 15 arasını odada geçirmekte fayda var. Yalıkavak araba ile 6 dk. Oteldeki revir sadece ilk yardım yapıyor, ateş vs çıkması için muayene yapmıyor.Kendi doktorunuzu arayıp, yalıkavaktaki eczaneden calpol vs temin edebilirsiniz.
Konaklama tarihi: Ağustos 2021
Oda İpucu:Otoparkı yok, ancak arabayı yol üzerinde parkedebildik.
Bize yapılan ödemeler, gösterilen fiyatların sırasını nasıl etkiler? Oda tipleri farklı olabilir.
Çok temiz.,personeli ilgili ve güleryüzlü ve en iyisi yemekler çok lezzetli idi Yetiş şefe teşekkür ediyorum Eleştirilecek tek şey otopark ve vale hizmetinin olmaması ancak personel ilgisi ile bu açığı kapatıyor kesinlikle tavsiye ederim.
Konaklama tarihi: Ağustos 2021
Sightsee47370318256 adlı kullanıcıdan Cactus Mirage Family Club hakkında bilgi alın
1 Teşekkürler Sightsee47370318256
Her şey o kadar güzeldi ki kesinlikle öneriyorum 3 kız olarak gittik ve gerek hijyen gerek ilgi alaka yemekler her şey 10/10du. Çalışanlar çok tatlı ve ilgili insanlardı özellikle mehmet bey, serdar bey, levent bey, hacı bey, fırat bey, gökçe hanım, sezgin bey ve daha sayamacağım kadar kişi hepsine çok teşekkürlerimi iletiyorum.
serasera143 adlı kullanıcıdan Cactus Mirage Family Club hakkında bilgi alın
1 Teşekkürler serasera143
3 kız olarak gittik.Yemekler,konum,tesis her şey mükemmeldi.Oteldeki calısanlar da cok ilgiliydi.Özellikle Serdar Bey,Mehmet Bey,Levent Bey ve Hacı Bey'e cok tesekkür ederiz her sey cok cok güzeldi kesinlikle bir daha gelmek isteyeceğimiz bir tesis
begisukbrga adlı kullanıcıdan Cactus Mirage Family Club hakkında bilgi alın
1 Teşekkürler begisukbrga
zeynep a
6 Ağustos 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Çalışanlar saygılı mesafeli ,yemekler çok güzel çeşit bol odaların tadilata ihtiyacı var hiç olmasa mobilyalar bile boyansa çok güzel olur o yıpranmış görüntüsü kalkar plaj kısmında sabah deniz çok güzel öğleden sonra dalga olduğundan deniz biraz kirleniyor ayrıca plajda bir hoparlör koyulsa müzik sistemi olsa çok daha güzel olabilir. Ben memnun kaldım gidecek arkadaşlara tavsiye ederim
Konaklama tarihi: Temmuz 2021
zeynep a adlı kullanıcıdan Cactus Mirage Family Club hakkında bilgi alın
1 Teşekkürler zeynep a
31 Temmuz-5 Ağustos arası konakladım. Otel tek kelimeyle harika. Personeller de çok ilgili. Daha önce de iki defa geldiğim bir otel. Özellikle restorandan Levent Bey, her şeyle ilgilendi. Bar bölümünde Celal ve Hacı Bey’e de çok teşekkür ederim.. Gerçekten çok profesyonel ve misafirlerine son derece ilgili bir otel. Animasyondan da Sezgin ve Halil Bey’e çok teşekkürler… Tavsiye ediyorum…
aytuncakin adlı kullanıcıdan Cactus Mirage Family Club hakkında bilgi alın
1 Teşekkürler aytuncakin