klaris k

Mükemmel

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 24 Nis 2023
Muhteşem lokasyona sahip. Servis , ambiyans, personel, odalar, kahvaltı hersey mükemmel.
Şiddetle tavsiye ederim.
Günbatımı manzarası da harika..
Cennet gibi bir otel yaratmışlar
Herşey için teşekkürler
Konaklama tarihi: Nisan 2023
İşletme Sahibi Esra and Ali Akin - 4reasons Hotel+Bistro, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 27 Tem 2023
Biz de size değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederiz. Umarız sizi yine ağırlarız. Sevgiler
4reasons Hotel+Bistro noktasına 5.6 km mesafede
  • EDITION
4reasons Hotel+Bistro noktasına 0.7 km mesafede
4reasons Hotel+Bistro noktasına 2.9 km mesafede
4reasons Hotel+Bistro noktasına 1.3 km mesafede
Yalıkavak bölgesindeki diğer otellere bakın
1-6/418 yorum
7 Temmuz 2021 tarihinde yorum yapıldı

Pandemide geldik 4reasonsa her konuda çok dikkatlilerdi. Düğün sonrası hem huzur bulduk hem dinlendik hem de Kaan beyin leziz kokteyllerini deneme fırsatı bulduk . Bizi zaten çok güzel karşıladılar. Akşam yemeğinde de mutfaklarını deneme şansımız oldu her şey çok lezzetliydi . Mükemmel personelleri güleryüzleri için çok teşekkür ederiz 🙏🏼

Konaklama tarihi: Temmuz 2021
Teşekkürler 523seymae
31 Ağustos 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Akbükten 15-20 günde bir Bodrum’a gidiyorum. Bu otelde bu sene 2. Kalışım...
Otelin sahibi Esra hanım her türlü ihtiyacımız ile ilgileniyor. İğne yaptırmam gerekiyordu, 1 saat içinde organize ettiler.
Otelin konumu çok güzel Yalıkavak ayaklarınızın altında... havuz süper...
Yemekler müthiş; sahanda karides ile Esra’nın makarnasını özellikle tavsiye ederim.
Ortam sakin, çalışanlar güleryüzle...
Eylül ayında yine gitmeyi planlıyorum.

Konaklama tarihi: Ağustos 2020
Teşekkürler nbuketserter
Owner Esra and Ali Akin - 4reasons Hotel+Bistro, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 15 Ekim 2020

Merhaba Buket Hanım,

Yorumlarınız için tüm personelimiz adına çok teşekkür ederiz. Tatilinizin güzel geçmesine çok sevindik. Sizlere her konuda yardımcı olabilmek ve bizimle geçirdiğiniz zamanın kalitesini elimizden geldiğince arttırabilmek bizim için çok önemli. Sizleri en kısa zamanda tekrar konuk etmekten mutluluk duyarız.

Tekrar görüşmek üzere.

30 Temmuz 2020 tarihinde yorum yapıldı

Yıllardır Bodrum’da -ailemin evi olmasına rağmen- sadece burada kalıyorum. Doğanın, zeytin ağaçlarının, cırcır böceklerinin ve kuş seslerinin içinde tam bir huzur ve cennet köşesi 🍀 Odaların rahatlığı ve şıklığı, personelin güleryüzü, yemeklerin lezzeti, şahane yoga/meditasyon alanları, her detayın en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş olması buranın farkını ortaya koyuyor. Odalar-masalar-şezlonglar da çok mesafeli; yeni dönem tatil anlayışına birebir uygun. İyi ki var 4Reasons 🙏

Konaklama tarihi: Temmuz 2020
Teşekkürler Pioneer811628
Owner Esra and Ali Akin - 4reasons Hotel+Bistro, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 12 Ağustos 2020

Sevgili Değerli Konuğumuz,

Pozitif yorumunuz, nazik övgünüz için çok teşekkür ederiz. Emin olmanızı isteriz ki değerlendirmeleriniz bizi daha da çok çalışmaya motive ediyor. Her zaman daha da iyiye ulaşmaya çalışacağız. Tekrar görüşmek üzere.

Sevgilerimizle,

4reasons Ailesi

22 Ekim 2019 tarihinde yorum yapıldı

Isim gereği çok fazla seyahat ediyorum ve bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine 4reaaon hoteli tercih ettim. Otel çok samimi ve şık tasarlanmış. Çalışan herkes çok yardımsever. Ozellikle Berfu Hanıma ve tüm ekibe ilgi ve alakaları için teşekkür ederim. Yakında görüşmek üzere.

Konaklama tarihi: Ekim 2019
Teşekkürler Baris K
Ön Büro Müdürü 4reasonshotel - 4reasons Hotel+Bistro, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 24 Ekim 2019

Merhaba Barış Bey,

Öncelikli olarak nazik ilginiz ve güzel yorumlarınız için tüm ekibimiz adına teşekkür ediyoruz. Sizleri, felsefesini “huzur, tasarım, kalite, tavır” dörtlüsü üzerine kurmuş otelimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğumuzu bilmenizi istiyoruz.

En yakın zamanda tekrar görüşmek dileği ile.

25 Temmuz 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otelin sakinliği, dinginliği insanı tamamen dinlendirip stresten arındırıyor. Huzurlu konsepti, meditasyon alanları, çoook güler yüzlü ve sevimli personeliyle bu otel bizi fethetti. Bu konseptli tatile ihtiyacımız olduğunda tekrar tekrar gelinecek bir yer ayrıca yalıkavak marinaya ve denize yakın mesafede..

Konaklama tarihi: Temmuz 2019
Teşekkürler 599ezgi_
Ön Büro Müdürü 4reasonshotel - 4reasons Hotel+Bistro, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 26 Temmuz 2019

Merhaba Ezgi Hanım,

Öncelikli olarak nazik görüşleriniz için tüm personelimiz adına çok teşekkür ederiz. Tatilinizin güzel geçmesine çok sevindik. Sizleri en kısa zamanda tekrar konuk etmekten mutluluk duyacağımızı bilmenizi isteriz.

Tekrar görüşmek dileği ile!