Çimentepe'ye bayılıyoruz ve yeniden gelip duruyoruz. Apartlar oldukça ferah ve temiz. Çarşaflar her gün değişiyor. Çalışanlar sizin için her şeyi yapıyorlar, resepsiyonist Fatma sizin turlar ayarlıyor ve dahası! Konuklar çok farklı yerlerden olsa da oradayken anlaşabiliyorlar ve bazı düzenli ziyaretçileri tanıyoruz. Hotel sahipleri toplantılara sizi de dahil ediyorlar, birçok Türk geliyor, bazıları sadece gece kalıyor ama herkes anlaşıyor. Burası gerçekten mükemmel bir yer. Yalıkavak aşık olunası, sessiz bir liman köyü. Restoranlar mükemmel, sadece birkaç bar var, yiyecek ağırlıklı daha çok. Tek sorun, kendi tuvalet kağıdınızı taşımak zorundasınız ama taharet muslukları var! Burayı ve gizli büyüsünü gerçekten çok seviyoruz. Buraya geldiğimizde herkes bizi görmekten memnuniyet duyuyor. Hotel yöneticisi Süleyman baykuş sesli. Apartlardaki yemekler hep taze, çok da beklemiyorsunuz. Havuz her gün temizleniyor, su kontrol ediliyor ve havuz bölgesi temiz ve düzenli tutuluyor. Müzik çalınıyor ama çok yüksek sesle değil ve beğenmeyip rica ettiğinizde değiştiriyorlar. Eğer odada yeteri kadar kap kaçağınız yoksa onlardan isteyin, hiç sorun çıkarmadan veriyorlar. Eğer loto tuttursam bir solukta buraya gelirim. Burada küçük bir baraka var, orada kalırdım. Manzara nefes kesici.