Connector275573 Tülin Erkaya

Bodrum Tatilinde lüks ve rahatlık denince🧿

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 22 Ağu 2024mobil cihaz aracılığıyla
Kendini yenilemiş, süper bir oteldi daha da süper olmuş, ailemle geçirdiğim en güzel tatili yaşattı, plajı restoranları özel dinlenme alanları, iskelesi, raftı ile yüzmeyi, dolunayı en güzel yaşadığımız bir tatil oldu…
Teşekkürler 🙏🏻
Konaklama tarihi: Ağustos 2024
Oda İpucu: Otoparkı şarj istasyonu valeler süper nazik ve dikkatli 🔝
Yanıtlanma zamanı: 24 Ağu 2024
Sayın Connector275573,

Olumlu deneyiminizi bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz! Harika yorumunuzu okumak ve sizi Avantgarde Refined Yalıkavak'de ağırlama fırsatını bulduğumuz için çok mutluyuz.

Konaklamanızdan memnun kaldığınızı duymak gerçekten sevindirici ve otelimiz hakkındaki nazik sözleriniz için teşekkür ederiz. Ekibimiz, her misafirin unutulmaz bir deneyim yaşamasını sağlamak için çok çalışıyor ve geri bildiriminiz onların bu konudaki özverisini kanıtlıyor.

Bir sonraki ziyaretinizde sizi tekrar ağırlamaktan memnuniyet duyacağız. Konaklamanızda özellikle beğendiğiniz bir şey varsa veya iyileştirme için herhangi bir öneriniz varsa, daha fazla bilgi almak isteriz.

İyi yolculuklar dileriz ve Avantgarde Refined Yalıkavak'i tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz!

Avantgarde Refined Yalıkavak
Avantgarde Refined Yalıkavak noktasına 3.1 km mesafede
Marriott Bonvoy’dan Şimdi Yer Ayırtın
Avantgarde Refined Yalıkavak noktasına 2.8 km mesafede
Avantgarde Refined Yalıkavak noktasına 3.4 km mesafede
Yalıkavak bölgesindeki diğer otellere bakın
2-7/174 yorum
13 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

Mükemmel bir hizmet aldık , aile olarak çok memnun kaldık muhtemel her sene imkanımız olursa gideceğimiz bir otel , konumu , plajı , personelin ilgisi , kahvaltısı her şey mükemmeldi . Çocuk oyun kulübündeki ücretli aktivitenin maalesef aşırı pahalı olması dışında eleştireceğim bir şey yok .

Konaklama tarihi: Ağustos 2024
Teşekkürler Kerem Y
General Manager Avantgarde Collection Hotel - Avantgarde Refined Yalıkavak, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 19 Ağustos 2024

Sayın Kerem Y,

Jihane Ahmid

Avantgarde Refined Yalıkavak

20 Eylül 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Onceki senelerde konaklama yaptigim ilerleyen senelerde plajini kullandigim cok sevdigim minik ama cocuklar icin sahane bir deniz keyfi. Plaji / kum bu sene yenilenmiste. Yemekleri ayrica cok lezzetli. Havlu plaj icin veriyorlar. Gitmeden rezervasyon yaptirin.

Oda ipucu: Rezervasyon yaptirmadan gitmeyi. Giris ucretini teyit edin.
Konaklama tarihi: Temmuz 2023
1  Teşekkürler EHHTravelBlog
General Manager Avantgarde Collection Hotel - Avantgarde Refined Yalıkavak, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 19 Ocak 2024

Değerli EHHTravelBlog,

Konaklama deneyiminizi paylaşmak için ayırdığınız zamanın bizler için son derece kıymetli olduğunu bilmenizi isterim. Hizmetlerimiz hakkındaki güzel yorumunuzu okumak bizleri çok mutlu etti.
Ziyaretinizin rahat ve keyifli geçtiğini öğrenmekten duyduğumuz mutluluğu ve hizmet kalitemize ilişkin nazik iltifatlarınızı, tüm ekibimiz ile paylaşacağımızdan emin olabilirsiniz.

Sizi aramızda görmekten her zaman mutluluk duyacağız.

Her daim sağlıklı ve mutlu olmanız dileğimizle,

Jihane Ahmid
Misafir deneyimi yöneticisi

19 Ağustos 2023 tarihinde yorum yapıldı

Hayatimda gordugum en bilgisiz personele sahip otel. Talep ettikleri gecelik fiyata göre aldiginiz hizmet çok kötü. Personeller bilgisiz, sorun cozme odakli degil. 3 kere sular kesildi ve dusta veya dis fircalarken sussuz kaldik. Internet kesintisi yasandi. Oda servisi telefonunu acmiyor. Resepsiyondan talep ettiginiz herhangi birsey 3-4 defa hatirlatmadiginiz surece size gelmiyor. Plajda siz denizde veya odadayken semsiyenizi alip goturebiliyorlar ve sordugunuzfa alayci bir tavirla sorun nedir diyen personeller var. giriste otele dair hicbir bilgi verilmiyor. Sordugunuzda her personel farkli bilgi veriyor veya bilmiyor. Odaya yemek soylediginizde catal bicak gelmiyor. Talep edince 2 kisiyken 1 kisilik geliyor. Club sandwich siparis ettiginizde ekmek arasi avokado ve domates yiyorsunuz. Plajda yediginiz tatlinin icerigini yanlis soyleyip alerjiniz olan urunu size yedirebiliyorlar. Sayabilecegim bir cok kotu tecrube. Bu oteli kimseye onermiyorum.

Oda ipucu: Bu otele gelmeyin :)
Konaklama tarihi: Ağustos 2023
1  Teşekkürler Sedef H
14 Ağustos 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

İlk defa ziyaret ettiğim otel için şunları söyleyebilirim.Yiyecek içecek olağan dışı pahalı bakmayın odaların uygun olduğuna küçük su 100 tl gerisini siz hesap edin.Yemek menüsüde öyle şahane falan değil aldığı paranın karşılığını vermiyor bir hamburger söyledik ekmeği yakmışlardı.Mantı söyledik taneleri o kadar büyük ki timsah olmanız lazım yemek için.Personel varmı yokmu belli değil ilgi alaka yok öyle denk gelirsen birşey istiyorsun.Denizi idare eder kumun yapısı çok hoşunuza gitmeyebilir.Etkinlik anlamında hiç birşey yok.Pansiyon kıvamında biryer anlayacağınız.Havuzda can kurtaran varmı diye sordum cocuklar için yok dediler😊Bildiğim kadarı ile yönetmeliğe aykırı.Tek avantajı merkeze 3.7 km mesafede.Tavsiye edermiyim etmem.Bu arada bir çok ülke gezmiş ve bir çok otelde kalmış bir kişi olarak yorumlarımı yazdım.Bir tek sabah kahvaltısını beğendim butik ve lezzetli idi bir tek ücretsiz olan buydu.İşlerimi için resepsiyona bilgisayar sordum bilirsiniz bir çok otel lobisinde olur yok dediler.Şimdilik görüşlerim bunlar.Sonuç olarak vasat biryer.

Oda ipucu: Otopark otelin önünde açık alanda var.Kalabalık değil bu yiyecek içecek fiyatları ile insanların tercih edeceğini sanmam.
Konaklama tarihi: Ağustos 2023
1  Teşekkürler Go22090728209
29 Temmuz 2023 tarihinde yorum yapıldı

İskeleyi kullanamadım otel sahibi ve arkadaşlarının
konuşursanız karşı çıkarsanız sizi tanıyorlar ve size sorunlu muamelesi yapıyorlar
netice de karşımda grup halinde iskelede oturan otel sahibi ve arkadaşları var biz kimiz ki

Konaklama tarihi: Temmuz 2023
1  Teşekkürler Semra K