Nilüfer A

Herşeyiyle mükemmel

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 11 May 2024
İş için 1 geceliğine kaldık. Harika sanat tasarımlarıyla dolu, personeli inanılmaz nazik, denize sıfır, odalar geniş ve konforlu, odaya yazdıkları not ve ikram tatlıları, kahvaltının serpme ve çok lezzetli olması, herşeyiyle kusursuz bir otel. Tebrikler ve teşekkürler.
Konaklama tarihi: Mayıs 2024
Guest Services / Front Office Nazli Eren - MGallery The Bodrum Hotel Yalikavak, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 31 May 2024
Değerli Misafirimiz,

MGallery the Bodrum Hotel Yalıkavak'ı tercih ettiğiniz için teşekkürlerimizi sunarız! Konaklamanızın güzel geçtiğini duymak bizleri çok mutlu etti! En kısa zamanda sizleri yeniden otelimizde ağırlayabilmek dileğiyle.

Saygılarımızla,
MGallery The Bodrum Hotel Yalikavak noktasına 2.4 km mesafede
MGallery The Bodrum Hotel Yalikavak noktasına 3.5 km mesafede
Marriott Bonvoy’dan Şimdi Yer Ayırtın
MGallery The Bodrum Hotel Yalikavak noktasına 2.2 km mesafede
Yalıkavak bölgesindeki diğer otellere bakın
1-6/57 yorum
21 Eylül 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Harika deniz, muhteşem konum, profesyonel servis. Tek kelime ile kusursuz. Yalıkavaktaki lüks konaklama alternatifleri arasında uygun fiyatlı. Kahvaltıdaki seçenekler gerçekten çok iyi, özellikle şarküteri büfesi peynir severler için bir cennet gibi. Restauranttaki Ezgi Hanım ve Beyza hanım çok iyi tavsiyelerde bulundu. Sanat eserleri ise kendinizi bir galeride hissetmenizi sağlıyor.

Oda ipucu: Elektrikli araç şarj istasyonu hızlı şark için ideal. Taksi bulmak sor, özellikle akşam saatlerinde otelde bazen çok sıra olabiliyor
Konaklama tarihi: Eylül 2023
Teşekkürler Merve A
Guest Services / Front Office ARZU ATAÖZDEN - MGallery The Bodrum Hotel Yalikavak, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 21 Eylül 2023

Değerli Misafirimiz Merve A,
MGallery The Bodrum Hotel Ekibi her zaman Sizin için kusursuz hizmeti ve misafirlerimizin mutlu bir konaklama geçiriyor olmalarını hedefliyor.Bu yolda sizlerin yorumlarınız hedefimize ulaşmış olduğumuzu göstermesi tüm ekibimizi mutlu etmiştir.Memnuniyetiniz Ezgi ve Beyza Hanıma iletilecektir.
Bir sonraki konaklamanız için sizleri tekrar ağırlayabiliyor olmak için sabırsızlanıyoruz.
En içten Sevgi ve Saygılarımızla,

2 Temmuz 2023 tarihinde yorum yapıldı

Çok memnun kaldık.Bizi karşılayan Barış Bey e,Büşra Hanım a çok teşekkür ederiz.Otel oldukça konforlu,çok büyük bir otel değil ama gayet yeterli kullanım alanları.kahvaltısı lezzetli,herkes oldukça ilgili.Spa bölümünde bizimle ilgilenen Jülide Hanım a da ayrıca teşekkür ediyoruz.Bodrum a geldikçe MGallery i tercih ederiz.

Konaklama tarihi: Haziran 2023
Teşekkürler dilek ş
Guest Services / Front Office ARZU ATAÖZDEN - MGallery The Bodrum Hotel Yalikavak, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 6 Temmuz 2023

Değerli Misafirimiz 939dilek,
Tatil seçiminizde tercihinizi MGallery The Bodrum Otelden yana kullanmanız ve memnuniyetinizi dile getirdiğiniz yorumunuz için teşekkür ederiz, yorumunuz ekibimizin motivasyon kaynağı olmuştur.Sizlerin hizmetlerimizden ve menülerimizdeki lezzetlerden memnun kalmanız bizleri çok mutlu etmiştir.
Bir sonraki tatil planınızda sizleri ağırlamayı dört gözle bekliyoruz.
En İçten Saygılarımızla.

5 Eylül 2022 tarihinde yorum yapıldı

Mükemmel bir hizmet herşey müthiş ötesi ilgi alaka mükemmel plaj müthiş restorant ta ilgi alaka havuz bar ve beavh bardaki güler yüzler inanılmaz huzur verici ailecek de olsa arkadaşlarla da olsa yanlız bir tatil hertürlü tavsiye ederim

Konaklama tarihi: Eylül 2022
Teşekkürler 134orkunr
Marketing hande UNVEREN - MGallery The Bodrum Hotel Yalikavak, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 6 Eylül 2022

Değerli Misafirimiz 134orkunr,
MGalleri The Bodrum Hotel Yalıkavak Konaklamanız sırasında Ekibimizden, hizmetlerimizden Memnun kalmanız, ve bunu yorumunuz ile değerlendirmeniz bizleri onurlandırmış ve sizlere en mükemmeli hedeflediğimiz yenilikçi tatil anlayışımızı değerli hale getirmiştir.
Sizleri bir diğer tatil planınızda tekrar ağırlacağımız ve keyifli konaklamanızı mümkün kılacağımız zamana değin esen kalın...
En İçten Sevgi ve Saygılarımla,

21 Temmuz 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Oncelikli avantajlı hissetmizin sebebi şu ki Otelin heryeri gıcır gıcır yeni mimari yapısı ve taze bir atmosferi var hiç bir an buda böyle olsaydı demedik hem odamıza hem tüm alanlara bayıldık personel guleryuzlu yemekler ve içecekler çok iyi kesinlikle tavsiye ederim sahili döşenmiş kum ve deniz süperdi heryer tertemizdi hamami ve masajlari özellikle tavsiye ederim spa resepsiyonundaki hanimefendi , otel resepsiyonu, odamizla ilgilenen temizlik çalışanı basta olmak üzere tüm personele guleryuzu ilgisi sohbeti için tesekkurler:)

Konaklama tarihi: Temmuz 2022
1  Teşekkürler Onr34566_9873838484
Marketing hande UNVEREN - MGallery The Bodrum Hotel Yalikavak, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 22 Temmuz 2022

Sevgili "Onr34566_9873838484",

öncelikle, tatilinizin daha da keyifli geçmesini sağlayan herkese teşekkürlerinizi ilettiğiniz için asıl biz size teşekkür ederiz. Hizmetlerimizden memnun kalmanıza çok sevindiğimizi söyler, en yakın zamanda yeniden sizlerle görüşmeyi dileriz.
Hoşça kalın.
En İçten Saygılarımızla,

3 Temmuz 2022 tarihinde yorum yapıldı

Verdiğim parayı sonuna kadar haketdi her yer sanat eseri kısacası çok iyi teşekkür ederim.yemeklerinin tadı çok güzeldi en çok tükettiğim hamburger oldu yanında trüflü mayonezle çok lezzetliydi herkese öneriyorum birdahaki sene mutlaka geliceğim

Konaklama tarihi: Haziran 2022
1  Teşekkürler mustafay_td2022
Marketing hande UNVEREN - MGallery The Bodrum Hotel Yalikavak, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 5 Temmuz 2022

Değerli Misafirimiz mustafay_td2022,
Bir sonraki tatil planınızda sizleri ağırlamayı dört gözle bekliyoruz.
En İçten Saygılarımızla.