İş nedeniyle sık sık Bodrum'a gidiyorum. Gittiğim zaman da genellikle Yalıkavak'ta kalıyorum. Bir akşam arkadaşlarımla yemek yedikten sonra Sea Palm Otel'i gördüm. Kendilerinden bilgi aldım. Bir sonraki Bodrum seyahatimde bu otelde kaldım. Benim en dikkat ettiğim konu otelin temiz olması, bu pandemi döneminde hijyenik olması ve odalarda altyapı kaynaklı koku olmamasıdır çünkü bu konulardan dolayı çok muzdarip oldum. İlk gittiğim zaman beni Sea Palm Otel'in sahipleri Ahsen Hanım ve Adem Bey karşıladılar. Öncelikle bavulumu dezenfekte ettiler, malum bu dönemde dezenfektasyon çok önemli.
Otel lokasyon olarak çok iyi bir noktada, Yalıkavak Palmarina'ya ve restaurantlara çok yakın. Odalar çok geniş, temiz, her ihtiyacınızı bulabileceğiniz konforda. Otel sahipleri ve çalışanları da çok ilgililer, tam bir aile ortamı.
Biz de artık aile gibi olduk. Akşam iş dönüşünde misafirleri için hazırladıkları özel bitki çaylarını da çok lezzetli. Bodrum'da temiz bir şehir oteli arıyorsanız Sea Palm Otel'i kesinlikle tavsiye ediyorum.