Konumu çok iyi,plajı çok güzel ve odalar çok ferah.Kendi çiftliklerinde yetiştirdikleri sebzelerle yapılan mezeler ise çok lezzetli. Sahilde veya terasta masa rezerve edip lezzetli yemekler yiyebilirsiniz.
Konaklama tarihi: Temmuz 2021
Otelin beachinden faydalandık çok şirin bir sahili var su çok güzel cok cüzzi bir rakam ödeyerek denize girebilirsiniz yediğimiz pizza ve tostlar da lezzetliydi kesinlikle ugrayin deniz için ortami da çok güzel lavabolar falan çok temizdi
Konaklama tarihi: Ağustos 2020
346g_rkemb adlı kullanıcıdan Mer-Can Story Apart Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler 346g_rkemb
Bayram haftasi ailecek 1 hafta konakladik. Çok memnun kaldik,yalikavak carsiya 5 dk,marinaya 10 dk yurume mesafinde. Plaji keyifliydi.odalar geniş ve otoparki da mevcut. Herkese tavsiye ederim.tekrar gorusmek uzere
Konaklama tarihi: Ağustos 2019
Burcubak adlı kullanıcıdan Mer-Can Story Apart Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler Burcubak
Arkadaşlarımla geldiğim MerCan Story beachinde inanılmaz keyif verici sahil kum güneşin tadını kuru kuru çıkarmamak için bize önerilen coctaillerden içtik. Aşırı zevk veren ve nane ferahlı ile MerCan mojitosu akıllarda iz bıraktı. Herşey süper çalışanlar bakım hizmet hijyen. Yalıkavakta gizli cennet diyebilirim.
Konaklama tarihi: Ağustos 2019
HasanSHN adlı kullanıcıdan Mer-Can Story Apart Hotel hakkında bilgi alın
1 Teşekkürler HasanSHN
Halkla İlişkiler Müdürü MerCanStory - Mer-Can Story Apart Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 4 Aralık 2019
Merhaba Hasan Bey,
Bodrum ziyaretiniz sırasında MER-CAN STORY APART HOTEL'i seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Sizinle olan genel deneyiminizin beklentilerinize uygun olduğunu ve otelimizden aldığınız hizmetten memnun kaldığınızı okumaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Otelimizde size keyifli bir deneyim sunduğumuzu görmek bir zevktir. Umarım yakın bir gelecekte sizi otelimize geri getirmekten mutluluk duyarız.
Saygılarımızla, MER-CAN STORY APART HOTEL
Yanıtı uygunsuz olarak bildirinTeşekkür ederiz. Gönderiniz için teşekkür ederiz.
Mustafa K
24 Haziran 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Deniz, kum, güneş. Tüm bunlar guler yüzlü, neşeli personelin varlığıyla muazzam bir tatile dönüştü. Tek kişi kaldığım odam gayet ferahtı. Mekanın en güzel yanı, biraz hava almak isteyince kendinizi bir anda kalabalığın arasında tezgahlarda satilanlara bakarken bulabiliyorsunuz. Ankara'ya kalbim buruk döneceğim bu kesin.
Konaklama tarihi: Haziran 2019
Mustafa K adlı kullanıcıdan Mer-Can Story Apart Hotel hakkında bilgi alın
1 Teşekkürler Mustafa K
Merhaba Mustafa Bey,
nndehacar
24 Haziran 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Gayet temiz sahil, muhteşem kokteyller ve leziz pizzalar... Her türlü sorunumuzda elinden geleni yapan personel. Güleryüzlü insanlarla karşılaşmayı o kadar unutmuşuz ki (özellikle bodrumda) insan görünce bi afallıyor ister istemez... Özetle; Tatilimizi mükemmel hale getiren güzel insanlar... İyi ki varsınız ❤️
Konaklama tarihi: Haziran 2019
nndehacar adlı kullanıcıdan Mer-Can Story Apart Hotel hakkında bilgi alın