Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. TripAdvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mükemmel yemekler”
Brava Bodrum yorumu

Brava Bodrum
Masa Ayırtın
8 / 180. sıradaki Restoranlar - Yalıkavak
Fiyat aralığı: $11 - $221
Restoran detayları
Yorum Zamanı: 4 hafta önce mobil cihaz aracılığıyla

Çok iyi servis,mükemmel ağız tadımıza uygun başlangıçlar,lezzetli bir ana yemek.Bir restorandan daha fazla ne beklenir.Bir arkadaşımızın kızının doğum günü için gittiğimiz brava restoran ambiyansı,yemekleri lokalizasyonuyla bizden tam not aldı.Fiyatları Bodrum ölçeğinde değerlendirip bir Avrupa kentindeki euro fiyatıyla karşılaştırırsanız üzülmezsiniz.Şarap seçimi sıra dışıydı,Tatlılarda çok kezzetliydi.Şimdiye kadar Yediğim en lezzetli risottoydu desem hiç abartma yapmamış olurum

Ziyaret tarihi: Ağustos 2019
Teşekkürler 885alie
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Manager TheBodrumEDITION - Brava Bodrum, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 4 hafta önce
Google Çevirisi

Dear 885alie,


Thank you so much for your review for Brava & The Bar.

Its wonderful to read about your magical experience and how much you enjoyed our dishes, especially our Zucchini, Hazelnut & Rocket Risotto. We happy you enjoyed all the tastes and the team helped to create lasting memories.

We hope you will be able to return soon, so you can try more of Diego Munoz's special dishes.

All the best,


Oliver Gillow
Director of Food & Beverage

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum yazınYorumlar (74)
Gezgin puanı
Gezgin tipi
Dönem
Dil
  • Diğer diller

1-5/74 yorum

Yorum Zamanı: 20 Ağustos 2019

Ortam çok güzel, yemekler başarılı, bizimle ilgilenen Enes Bey’in tavsiyeleri sayesinde farklı damak lezzetlerine sahip “biz” eşim ve ben çok keyifli bir gece geçirdik :) teşekkür ederiz.

Ziyaret tarihi: Ağustos 2019
2  Teşekkürler Erhan S
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Manager BodEDITION - Brava Bodrum, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 23 Ağustos 2019
Google Çevirisi

Dear Erhan S,

It was wonderful to receive your kind words regarding your recent experience at Brava & The Bar!

We are happy you enjoyed the food with the helpful guidance from our server, Enes. Its great to hear he was able to take you both on a magical journey with Diego's different plates and you were able to enjoy in the relaxing atmosphere of BRAVA.


We hope you will return soon to enjoy more special moments at The Bodrum EDITION.

All the best,


Oliver Gillow
Director of Food & Beverage

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 19 Ağustos 2019 mobil cihaz aracılığıyla

Ozellikle Kadir Bey ve Beril Hanim’in ozel ilgisi ve ozeni aksamimizi cok daha da keyifli kildi.
Siddetle tavsiye ederim.

Ziyaret tarihi: Ağustos 2019
2  Teşekkürler betuld2015
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Manager BodEDITION - Brava Bodrum, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 23 Ağustos 2019
Google Çevirisi

Dear betuld2015,


Thank you so much for taking the time to write your review for our Restaurant.

I am so happy to hear that both Kadir and Beril made a difference to your evening with their special attention. We all hope you are able to return in the future and create more lasting memories.

All the best,


Oliver Gillow
Director of Food & Beverage

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 17 Ağustos 2019

Otel girişinden itibaren atmosfer çok güzel, menüler başarılı ama bir tık daha çeşitli olabilir, gelen ürünlerin çoğunu beğendik sadece 1-2 si normaldi. Kötü bişey yok. Serviste Utku Bey yardımcı oldu sağolsun çok başarılı idi. Tam bir levrek sosu ile ve rakılı damla sakızlı kokteyli çok başarılıydı, dondurması güzel ama abartıldığı kadar değil. Sadece fiyat endeksinde 4 yıldıza düşebilir, bunu da bodruma bağlıyorum.

Ziyaret tarihi: Ağustos 2019
3  Teşekkürler Ozgur T
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Manager BodEDITION - Brava Bodrum, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 17 Ağustos 2019
Google Çevirisi

Dear Ozgur T,


Thank you so much for your Trip Advisor review for BRAVA & The Bar!

We really appreciate you taking the time to provide feedback regarding the atmosphere and the food. It's an honor to read your comments regarding Utku and the positive impression he left with his service.

Diego Munoz is continuously making updates to the menu, so please return soon to try some of our new dishes at BRAVA & The Bar.

All the best,


Oliver Gillow
Director of Food & Beverage

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 11 Ağustos 2019 mobil cihaz aracılığıyla

10 agustos tarihinde annemle ikimiz gittik. Atmosferiyle, lezzetleriyle, sunumlariyla ve çalisanlariyla bu zamana kadar aldigim en iyi hizmetlerden biriydi. Fiyatlar oldukca yuksek ama aldiginiz hizmete o kadar degiyor ki... ilk olarak kokteyl ictik, sunumlari harikaydi. Baslangic olarak rokfor sosli brokoli tempura, kavrulmus kinoali salata ve ana yemek olarak antep fistikli pirzola yedik. Her biri banbaska kezzetliydi. Restoranin otelin icerisinde yer almasi ayri bir siklik katmis. Herkese kesinlikle tavsiye ediyorum!

Ziyaret tarihi: Ağustos 2019
1  Teşekkürler cemrec452
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Manager TheBodrumEDITION - Brava Bodrum, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 12 Ağustos 2019
Google Çevirisi

Dear cemrec452,


It was a great pleasure to read your review for Brava today!

You paid us a huge compliment to mention you received one of the best services you have every experienced and we loved that you enjoyed some of the dishes. We believe food is so important but we also consider atmosphere, presentation and employees equally high!

Please let me know when you are ready to try some new dishes soon.

All the best,


Oliver Gillow
Director of Food & Beverage

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.

Brava Bodrum işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Bodrum, Bodrum
 

Brava Bodrum - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!

Bir Yorum Yazın Resim Ekleyin

İşletme Sahipleri: Hikaye sizin açınızdan nasıl?

Bu işletmenin sahibi veya müdürü müsünüz? Yorumlara yanıt vermek, profilinizi güncellemek ve bunun gibi pek çok şeyi yapabilmek için kaydın size ait olduğunu ücretsiz olarak doğrulayın.

Kaydınızın Size Ait Olduğunu Doğrulayın