my dark s

Edition

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 3 hafta önce
Otelcilik seviyesinde ulaşabilcek en seviyelerden misafir memnuniyeti konusunda harikalar resepsiyon inanılmaz ilgili oda temizliği konusunda eğer benim gibi titizseniz sizi asla üzmez Suzan hanım ve Mert beye de özellikle teşekkürler
Konaklama tarihi: Eylül 2024
The Bodrum EDITION noktasına 2.2 km mesafede
The Bodrum EDITION noktasına 0.5 km mesafede
The Bodrum EDITION noktasına 3.8 km mesafede
The Bodrum EDITION noktasına 0.6 km mesafede
Yalıkavak bölgesindeki diğer otellere bakın
2-7/555 yorum
Yorum Zamanı: 4 hafta önce

Çok güzel bir otel. Servis kalitesi çok yüksek, tüm ekip çok ilgili ve güleryüzlü. Housekeeping ekibinden Suzan Hanım’ın ilgi alaka ve yardımının altını çizmek isteriz.her detayı düşünülmüş yazın sonu için kusursuz bir tatildi. Her şey için tekrar teşekkür ederiz yine geleceğiz!

Konaklama tarihi: Eylül 2024
Teşekkürler Baran S
Other Alena Sergi - The Bodrum EDITION, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 2 hafta önce

Değerli 41barans,

Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz! The Bodrum EDITION'da keyifli bir tatil geçirmenize ve özellikle Suzan Hanım’ın hizmetinden memnun kalmanıza çok sevindik. Ekibimizin güler yüzü ve özeniyle sizlere unutulmaz bir deneyim yaşatabilmiş olmak bizim için büyük bir mutluluk.

Sizi tekrar aramızda görmek için sabırsızlanıyoruz!

Sevgilerimizle,
DIRECTOR OF QUALITY

Yorum Zamanı: 4 hafta önce mobil cihaz aracılığıyla

Her şey mükemmeldi, mekan, hizmet, çalışan arkadaşlar, sunulan eşsiz lezzet turu… Özellikle bu deneyimimizde bize yardımcı olan Akın Bey’e teşekkür ediyoruz. Kesinlikle tavsiye edeceğimiz bir lezzet yolculuğu. Bodruma gelirseniz fine dining için çok güzel bir seçenek.

Konaklama tarihi: Ağustos 2024
Teşekkürler Zeynep C
26 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Manzara süper ,tesis süper,personel süper kibar ve bilgili.akşam lokantada ,çok kaliteli yemek yedik .
Ailece çok memnun kaldık. Buraya 5 yıldız az gelir . Herkezi tebrik ediyorum.teşekkür ediyorum.birde dışardan geldiğimiz ,otel müşterisi olmadığımız için restorana rezervasyon yaptırdık. Kapıda çok kaliteli derli toplu bilgili personel karşıladı ve bizi yönlendirdi.daha ne olsun insan böyle kalite ortamda sadece güzel yemek yemiyor huzur buluyor gerilmeden mutlu oluyor.

Oda ipucu: 10 üstü 10 bir yerin püf noktası olmaz
Konaklama tarihi: Temmuz 2024
Teşekkürler Fahrettin Ö
18 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Eşimin Doğum günü için Brava Restauranta gittik. Ben Dünyanın yarısını gezmiş biri olarak, bu restaurantta yaşadığım deneyimim sonucunda, oraya bir kez daha, bir kez daha gittim, arkadaşlarımı götürdüm. Ortam harikaydı. Her defasında da birbirinden farklı sunumlar ve tatlar ile karşılaştım. Çalışanların müşteri memnuniyeti anlayışını ise, gidip yerinde yaşamalısınız. ( KEREM Bey, BERKAY Bey, bize kendimizi öyle özel hissettirdiniz ki teşekkür ediyoruz.)

Konaklama tarihi: Haziran 2024
Teşekkürler 648.910
Other Alena Sergi - The Bodrum EDITION, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 4 hafta önce

Sevgili 648910,

Öncelikle bu özel gününüzde BRAVA Restaurant'ı tercih ettiğiniz için çok teşekkür ederiz.

Siz ve sevdikleriniz için unutulmaz bir deneyim yaşatmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Kerem Bey ve Berkay Bey’in gösterdiği özen ve sıcak misafirperverlik ile size kendinizi özel hissettirebildiysek, bu bizim için en büyük ödül.

Her ziyaretinizde farklı tatlar ve sunumlarla sizi şaşırtmaya devam edebilmek bizim için bir zevk.

Sizleri tekrar aramızda görmek ve yeni lezzet keşifleri yaşatmak için sabırsızlanıyoruz.

Saygılarımla,
DIRECTOR OF QUALITY & BRAND

20 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı

Genel olarak her seyden memnunduk ozellikle temizlik personeli suzan hanim cok tatli biri ve ilgiliydi cok guzel bir aile tatili gecirdik tavsiye ederim tekardan gelmeyi planliyorum her sene geldigim bir otel denizi cok temiz personel cok tatli

Konaklama tarihi: Haziran 2024
Teşekkürler 555deryak
Other Alena Sergi - The Bodrum EDITION, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 19 Temmuz 2024

Sevgili deryak,

Konaklamanızı değerlendirdiğiniz için çok teşekkür ederiz.

Özellikle Suzan Hanım hakkındaki nazik sözleriniz kendisini çok mutlu etti.

Denizimizin temizliği ve personelimiz hakkındaki övgüleriniz de bizim için çok değerli. Her sene otelimizi tercih ettiğiniz için ayrıca teşekkür ederiz.

Sizleri en yakın zamanda Ege’deki eviniz The Bodrum EDITION’da tekrar ağırlamak için sabırsızlanıyoruz.

Saygılarımla,
DIRECTOR OF QUALITY