Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. Tripadvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
13 kişi bu otele bakıyor
Expedia.com
$862
Fiyata Bakın
EDITION
$814
Fiyata Bakın
Rezervasyonu şimdi, ödemeyi ise konaklamanız sırasında yapın
ZenHotels.com
$783
Fiyata Bakın
Priceline$894
Travelocity$862
Booking.com$914
16 fiyatın tümüne bakın
Bize yapılan ödemeler, gösterilen fiyatların sırasını nasıl etkiler? Oda tipleri farklı olabilir.
Fiyatlar, ortaklarımız tarafından sağlanmakta ve ortaklarımızca bilinen tüm vergi ve ücretler dâhil gecelik oda fiyatlarını yansıtmaktadır. Daha fazla ayrıntı için lütfen ortaklarımıza bakın.
Bize yapılan ödemeler, gösterilen fiyatların sırasını nasıl etkiler? Oda tipleri farklı olabilir.
Yakınlardaki Oteller
Yorumlar (348)
Yorumları filtrele
348 sonuç
Gezgin puanı
322
16
4
2
4
Gezgin tipi
Dönem
DilTüm diller
Diğer diller
Gezgin puanı
322
16
4
2
4
Gezginlerin neler dediklerini öğrenin:
Seçilen filtreler
Filtrele
Liste güncelleniyor...
1-6/348 yorum
7 Temmuz 2021 tarihinde yorum yapıldı

Herşey o kadar güzel ve essizdi ki bence Bodrum daki en iyi tatil burada yapılır. Odalar temiz ve harika dekorasyonlu idi .FB serviste mükemmel, guest ve FO ise karşılama ilgilenmese süperdi. Eşsiz bir tatil ve özel olduğunuzu hissetmek isterseniz tam yeri burasi. Bu kalite de hizmet verdikleri için tebrik ediyorum tum çalışanlarını herkese tavsiye ediyorum

Konaklama tarihi: Temmuz 2021
Seyahat türü: Tek başına seyahat etti
Teşekkürler Tuğba B
Bu yorum bir Tripadvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Jovana Josivljevic - The Bodrum EDITION, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 10 Temmuz 2021
Google Çevirisi

Dear Tugba B,

Thank you for taking the time to share your experience at The Bodrum EDITION with other travelers - we absolutely loved having the opportunity to welcome you on your most recent visit, and are flattered to learn you enjoyed every aspect of your stay.

We are very proud of our team and their devotion to personalized guest experience, and I am delighted this was precisely your experience.

My team and I look forward to welcoming you back again and creating magic together.

Sincerely,

Jovana Josivljevic
Director of Rooms

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
20 Haziran 2021 tarihinde yorum yapıldı

Türkiye ‘nin en iyi otellerinden biri. Mükemmel gurme lezzetler, güleryüzlü ve yardımsever personeli ile fark yaratan exclusive bir otel. Ağustos ta koşarak tekrar geleceğiz.

The best in Turkey. Delicious food, smiley and friendly staff. We ll come back in August. Exclusive and perfect hotel:)

Konaklama tarihi: Haziran 2021
Seyahat türü: Ailesiyle seyahat etti
Teşekkürler MugePilatesBabe
Bu yorum bir Tripadvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Jovana Josivljevic - The Bodrum EDITION, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 25 Haziran 2021
Google Çevirisi

Dear MugePilatesBabe,

Thank you very much for your recent visit to The Bodrum EDITION and thoughtful comments regarding our incredible food offering, affable employees, and privacy you were given during your stay at our hotel.

We look forward to having you back soon - please do reach out to me personally for your upcoming booking at jovana.josivljevic@editionhotels.com , I will make sure you are well looked after.

Sincerely,

Jovana Josivljevic
Director of Rooms

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
11 Haziran 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Oğlum can ile birlikte iki yıldır başbaşa dinlenlendiğimiz
Bu mükemmel otelde standart özenle korunuyor.
Serüvenimiz Bizi Güler yüzü ve içten profesyonel yaklaşımı İle karşılayan melin hn. İle başlıyor.
Devamında ferah ve düşünülmüş oda konseptinde rahat ediyoruz. Kahvaltı özel bir haz seçilen mekan sunulanlar
Hepsinden önemlisi Cihan beyin liderliği kendisini ayrıntı ve estetik ve tatlarda öne çıkıyor. Yusuf beyin denetiminde Aleyna ve ramazan gibi genç işinini seven Güler yüzlü profesyonellere teslim oluyoruz. Çok dikkatli ve özenliler.
Küçük şehir ziyaretimizde Erdem beyin nezaketi kayda değer.
Günü her türlü konforumuzun düşünüldüğü koşullarda geçiriyoruz.
Akşam Cihan beyin sizi evinde ağılarcasına ilgili kaliteli profesyonelce yeni yorumlu Ege mutfağının tatları İle şımartılıyoruz. İmran hn titiz dikkatli arzunuzu gözünüzden okuyan profesyonelliğini vurgulamalıyım.
Daha ne isteyebiliriz hepsine tşk ediyoruz.
Kalite ayrıntılarda saklı. Tadını çıkaralım.

Konaklama tarihi: Haziran 2021
Seyahat türü: Ailesiyle seyahat etti
Teşekkürler 43hayrullahb
Bu yorum bir Tripadvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Jovana Josivljevic - The Bodrum EDITION, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 10 Temmuz 2021
Google Çevirisi

Dear 43hayrullahb,

Thank you for your and your son's recent visit to our hotel - I was happy to hear you felt well taken care of by our employees, namely Cihan, Yusuf, Aleyna, Ramazan, Erdem and Melin, who provided detailed, personalized service and truly touched your heart with their genuine approch.

We are excited to welcome you back in very near future.

Sincerely,

Jovana Josivljevic
Director of Rooms

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
3 Haziran 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Inanilmaz. The Edition bodrum , gitigimiz en guzel hoteldir. Oncelikle Ferhat Ucankus bey’e ilgisi icin ve musaitligi icin tsk ederiz,. Odamiz cok buyuk ve umdumuzdan guzeldi. Kahtalti muhtesem. Fransa dan geliyoruz her yaz bodrum a, the edition birinci adresimiz oldu. Servis ve plaj harika. Hersey icin tsk ederiz. OKUTAN Cem & Neslihan

Oda ipucu: Prendre la vue mer
Konaklama tarihi: Mayıs 2021
Seyahat türü: Çift olarak seyahat etti
Teşekkürler Nesokt
Bu yorum bir Tripadvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Busra Kasapoglu - The Bodrum EDITION, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 4 Haziran 2021
Google Çevirisi

Dear Nesoct,

Thank you for choosing The Bodrum EDITION for your recent visit & for naming us the "most beautiful hotel" you have ever been to - coming from you, this means the world to us.

I would also like to commend Ferhat for making himself at your disposal and ensuring you had the best room possible, which wowed a seasonal travelers like yourselves.

We look forward to welcoming you back very soon.

Sincerely,

Jovana Josivljevic
Director of Rooms

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
15 Mayıs 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otelin imkanları ve olanakları çok geniş covid döneminde 11 günlük konakladık her yer steril temiz odaları geniş ve konforlu kahvaltı lezzetli çeşit olarak zengin her damak tadına uygun sahili ve denizi tertemiz sakin huzurlu mimarisi ambiyansı son derece modern şık ve rahat evcil hayvanımızla konakladık ve çok rahat ettik hiç bir şekilde sorunla karşılaşmadık onuda birey olarak görüp servis verdiler rahat ettirdiler her yerde su kabı yiyeceği vardı personel hiç bir yerde karşılaşmadığımız ilgi ve hoşgörüye sahip tatili uzatma sebebimiz oldu özenle seçilmiş çok çalışkan profesyonel güler yüzlü insanlar her türlü imkanı sağlamakla birlikte ellerinden gelenin fazlasını yapıyorlar özellikle
Resepsiyonda Emre bey Alina hanım
Kahvaltıda İmran hanım Yusuf bey Samet bey
Pilajda Rouna ve Emmy
Vale Doğuhan bey Mustafa bey
ve her yerde emeği geçen Cihan bey , Türker beye çok teşekkürler

Konaklama tarihi: Nisan 2021
Seyahat türü: Çift olarak seyahat etti
Teşekkürler BYurdakurban
Bu yorum bir Tripadvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Busra Kasapoglu - The Bodrum EDITION, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 3 Haziran 2021
Google Çevirisi

Dear Benayurdaurban,

I would like to take this opportunity to thank you for choosing The Bodrum EDITION for your holiday.

Thank you for your amazing comments about our hotel and service, provided by Emre, Alina, Imran, Yusuf, Samet, Roula, Emmy, Doguan, Mustafa, Cihan and Turker.

We look forward to welcoming you next summer.

Sincerely,

Jovana Josivljevic
Director of Rooms

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Diğer yorumlara bakın