muzeyyen y

Beyaz Yunus keşfedilmesi gereken nezih huzurlu bir yer... (Müzeyyen YILMAZ)

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 30 Eki 2024
Beyaz Yunus, konumu itibariyle Fethiye, Ölüdeniz'i yukardan görebileceğiniz en yakın ve en güzel manzaraya sahip 3 yıldız olmasına rağmen çok hoş bir otel.. Ölüdenize aşık ve ara ara giden biri olarak nasıl burayı geç keşfetmişim üzüldüm. Yürüyerek arabasız Ölüdeniz sahiline ulaşmanın, manzarasını günbatımını doya doya odanızda terasınızda izlemenin keyfi muhteşemdi.Odalar temiz, minik detaylarla vakit geçirip dinlenebileceğiniz küçük köşeleriyle her açıdan manzarası güzel. Yemekleri, kahvaltısı çok güzel, Kişiye özel teraslı jakuzili manzaralı odaları, restaurantı ile Fethiye'de huzurlu sakin bir tatil istiyorsanız kesinlikle hiç düşünmeyin derim..Eleştirilecek hiç bir konusu olamayan otelde küçük bir detay olarak; inşa edilirken daha çok yabancı misafirlere hitap eden bir yer olması itibariyle duşlarında klozetlerde Avrupadaki gibi taharet musluğu olmamasını yazabilirim. Ayrılırken üzüldüğüm keşke bir kaç gün burda kalabilseydim dediğim çok sevdiğim bir oteldi. Samimi misafirperverliği ilgisiyle Mustafa bey'e ayrıca teşekkürler...Bir sonraki sezonda da buraya mutlaka gitmek istiyorum.
Konaklama tarihi: Ekim 2024
5 baloncuk üzerinden 5,0Odalar
5 baloncuk üzerinden 5,0Temizlik
5 baloncuk üzerinden 5,0Uyku Kalitesi
İşletme Sahibi Mehmet Günel - Otel Beyaz Yunus, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 1 Kas 2024
Sayın Müzeyyen Yılmaz;
Güzel izlenimlerinizi bizlere aktardığınız için çok teşekkür ederiz. Misafirlerimizi mutlu etmek ve ihtiyaçlarını elimizden geldiğince karşılamak için en iyi şekilde hizmet vermek bizim için mutluluktur.. Öyle görünüyor ki Konaklamanızı çok keyifli hale getirdik ve sizi tekrar
Beyaz Yunus Otel'de görmeyi umuyoruz..

Saygılarımla

Otel Beyaz Yunus noktasına 1.9 km mesafede
Otel Beyaz Yunus noktasına 0.7 km mesafede
Otel Beyaz Yunus noktasına 1.6 km mesafede
Otel Beyaz Yunus noktasına 1.5 km mesafede
Ölüdeniz bölgesindeki diğer otellere bakın
2-7/337 yorum
14 Ekim 2024 tarihinde yorum yapıldı

Öncelikle otelin konumu çok güzel, tüm Ölüdenizi görebiliyorsunuz. Plaja direkt inen merdivenleri var ve bu sayede plaja gitmek için araç ihtiyacınız yok. Odaların içinde her şey çok ince düşünülmüş, her odanın gerçekten harika manzarası vardı ve odalar çok temizdi. Kahvaltıları ve akşam yemekleri için eleştirilebilecek hiç bir şey yok. Her şeyden daha çok tebrik ve teşekkürü hak eden ise bu hizmeti sunan, otel değil de kendi evinizmiş gibi hissettiren Mustafa bey ve ekibi. Herkesi kendi evine gelmiş misafir gibi ağırlıyorlar ve ilgi gösteriyorlar. Her şey çok özel ve güzeldi. Kesinlikle tavsiye edebileceğim bir otel.

Konaklama tarihi: Ekim 2024
Teşekkürler Sümeyye A
İşletme Sahibi mehmet gunel - Otel Beyaz Yunus, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 16 Ekim 2024

Sevgili Meyyea,
Beyaz Yunus Otel'deki güzel tatilinizi kelimelere döktüğünüz için teşekkür ederiz. Ayrıca konumu, atmosferi, yemekleri, hizmeti ve personeli o kadar güzel anlatmışsınız ki, duygularınızla ancak gurur duyabiliriz..
Sizi tekrar Beyaz Yunus Otel'de görmek ümidiyle,
Herşey gönlünce olsun..
Mustafa ve Ekibi..

Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir.
26 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

Odamız temiz ve güzeldi, bütün ihtiyaçlarımızı Mustafa bey güler yüzü ile karşıladı, manzaramız harikaydı, otelin kendi havuzu da keyifli bir tatil için ideal. Kafa dinlemek ve manzaranın keyfini çıkarmak için harika bir işletme tavsiye ediyorum.

Konaklama tarihi: Ağustos 2024
Teşekkürler ufuk g
Owner mehmet gunel - Otel Beyaz Yunus, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 28 Ağustos 2024

Değerli Misafirimiz ;
Beyaz Yunus Otel'de yaşadığınız iyi hislerinizi ve yaşadıklarınızı yazma çabanız için çok teşekkür ederiz.
Otelimizin lokasyonu , özellikle personelimiz ve misafirperverliğimizle ilgili samimi sözlerinizi duymak çok güzel..
Bir kez daha teşekkür ederiz ve sizi tekrar ağırlamayı umuyoruz.
Saygılarımızla

5 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

Merhabalar, öncelikle şunu söylemek isterim bu otel için rezervasyon planlıyorsanız hiç düşünmeden yaptırın derim, o bölgede bulacağınız en iyi manzaraya sahip en iyi hizmeti alacağınız nadir otellerden. Çalışanların tamamı güler yüzlü ve samimi sizlere ellerinden geldiğinin fazlasını yapacaklarından adım kadar eminim, oda temizliği için söyleyecek tek bir sözüm olamaz, kahvaltısı fazlasıyla yeterli her sabah ayrı bir içecek ikram ediyorlar, yetmediği zaman söylemeniz yeterli oluyor hemen ilave yiyecekler masanızda ve ayrıca öyle bir manzarada kahvaltı yapmak her şeye değer. Nacizane tavsiyem akşam yemeğini otelde yemenizdir (fiyatlar ortalamanın üzeri) dışarıda öyle lezzetli yemek zor bulursunuz. Her şey için tekrar çok teşekkür ederim. Umarım tekrar görüşürüz.

Oda ipucu: Otelde mutlaka akşam yemeği yemelisiniz.
Konaklama tarihi: Temmuz 2024
Teşekkürler mefe69
İşletme Sahibi mehmet gunel - Otel Beyaz Yunus, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 6 Ağustos 2024

Sayın Mehmet Bey,
Otelimizle ilgili yapmış olduğunuz güzel yorumlara ve zahmet edip yazdığınız için çok teşekkür ederiz.. Otelimizin lokasyonu ile, çalışanlarımızla ilgili, servisimiz, hizmetimiz, restaurant sunumlarımızla olan tüm güzel duygularınız için ayrı ayrı teşekkür eder sizleri yeniden ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağımızı bildirmek isteriz..
Saygılarımızla

14 Ekim 2022 tarihinde yorum yapıldı

Muhteşem deniz manzarası kibar güler yüzlü çok ilgili personel leziz yemekleri ve son derece temiz ve bakımlı odaları harika bir tatil yaşattı bize
Taze meyve sularıyla kahvaltı izah başlıyorsunuz Beyaz Yunus ekibi seneye yine sizdeyim

Konaklama tarihi: Ekim 2022
Teşekkürler Nebus G
26 Haziran 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Balayımız için eşimle havuzlu odalarında kaldık. Denize bakan şirin mi şirin bu oda sanki sizi herkesten soyutlan bir cennet. Manzarası, dalga sesleri ve ağaçların gölgelendirdiği bahçesi ile bütün stresimizden arındık. Yine inanılmaz bir manzaraya sahip olan restoranında yediğimiz yemekler ise uzun bir süre aklımızdan çıkmayacak gibi. Gidecek olan herkese önerim Mustafa Bey’in size önerdiği menüden şaşmamanız olacaktır. Tüm bu güzelliklerin yanında, Mustafa Bey ve ekibi, mükemmel birer ev sahipleri gibi her ihtiyacımız için yardımcı oldular. O kadar ki 3. Günün sonunda odaya dönelim demek yerine eve dönelim demeye başladık. :) özellikle Mustafa Bey’e bu inanılmaz güzel tatil için teşekkür etmek isteriz.

Hazal&Ergün

Konaklama tarihi: Haziran 2022
Teşekkürler Shazalaksoy
İşletme Sahibi Mehmet Günel - Otel Beyaz Yunus, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 28 Haziran 2022

Değerli Misafirlerimiz ;
Otelimizle ilgili yüksek değerlendirmeniz için teşekkür ederiz.. Sizleri Beyaz Yunus 'da tekrar ağırlamaktan mutluluk duyacağız..
Saygılarımızla.
Beyaz Yunus Ekibi