Gülin

Bohem Bir Otel

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 3 Ağu 2024mobil cihaz aracılığıyla
Otel inanılmaz tatlı ve boheme konseptli bir otel. Ölüdeniz'de plaja bu kadar yakın otel sayısı çok az, zaten küçük bir bölge. Ancak kahvaltı ederken paraşütler resmen yanınıza iniyor. Bu durumda görsel anlamda bir şölene sebep oluyor. Odamız çok geniş ve temizdi. Banyo/tuvalet benim için otellerde olmazsa olmazdır, burada da modern/yeni bir banyo/tuvalet dizaynı mevcuttu, tertemizdi. Hatta elektronik tartı bile mevcuttu, tabii biz tatilde ipin ucunu fazla kaçırdığımız için tartılmaya çekinmedik değil. Aman ağzımızın tadı kaçmasın :) Otelin havuzu ve tatlı bir bahçesi mevcut. Ölüdeniz milliparkına yürüyerek gidebilirsiniz. Otelin minik bir otoparkı da bulunmakta. Otel ile alakası yok ama tesis bir çıkmaz sokağın başında bulunduğu için (oldukça işlek bir çıkmaz sokak) arabayı akşam çıkarmak istemedik. Çok da sorun olmadı Ölüdeniz'de vakit geçirdik. Hatta gece otelin önündeki plajdan denize de girdik. Resepsiyonda 2 farklı beyfendiye denk geldik, ikisi de saygılı ve kibardı. Restoran kısmında (özellikle) kahvaltı için ekmekler ve haşlanmış yumurta açık büfeye dahil edilebilir. Bunlar sipariş üzerine mutfaktan geldiği için ve sezonsal anlamda yoğun olunan bir dönem olduğu için gecikmeler olabiliyor veya ekmek konusunda sınırlandırılmış hissiyatı oluşabiliyor. Havuz başındaki oturma gruplarının hep kumaş olması uzun vadede çok sağlıklı olmayabilir, ister istemez ıslak oturduğumuz için bizden sonra kuru gelen kişiler de ıslak yere oturmak zorunda kalabilir. Otelin bu yorumumuzu yapıcı karşılayacağını düşünüyorum.
Konaklama tarihi: Ağustos 2024
Oda İpucu: Çok Tatlı ve Temiz Odalar
İşletme Sahibi Misafir Hizmetleri - Oyster Residences, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 5 Ağu 2024
Gülin Hanım Merhaba,
Değerli Misafirimiz,

Nazik yorumlarınız için çok teşekkür ederiz. Otelimizin sunduğu konfor ve hizmetlerden memnun kalmanız bizi gerçekten mutlu etti. Geri bildirimleriniz bizim için çok değerli ve hizmet kalitemizi sürekli olarak geliştirmemize yardımcı oluyor.
Yapıcı eleştirileriniz için de teşekkür ederiz. Bu konuları da dikkate alacağımızdan hiç şüpheniz olmasın

Sizi tekrar ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız.

Saygılarımızla,
Oyster Residences noktasına 4.7 km mesafede
Oyster Residences noktasına 4.8 km mesafede
Oyster Residences noktasına 2.9 km mesafede
Oyster Residences noktasına 5.2 km mesafede
Ölüdeniz bölgesindeki diğer otellere bakın
2-7/778 yorum
2 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Arkadaşımla beraber 2 gece kaldık,
Günsenin hanım ve ekibine güler yüzü ve misafirperverliği için teşekkür ederim ..odalar geniş , konforlu ve temizdi. Kahvaltısı açık büfe çeşitliliği yeterliydi. Akşam yemeğinde etler ,ara sıcaklar ve mezeler çok lezzetliydi şefe teşekkürlerimi iletiyorum .

1  Teşekkürler ulkuerent
Owner Misafir Hizmetleri - Oyster Residences, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 13 Haziran 2024

Sevgili Ülkü,

Harika yorumunuz ve mükemmel 5 yıldızlı puanınız için çok teşekkür ederiz! Siz ve arkadaşınızın otelimizde konaklamanızdan memnun kalmanız bizi çok mutlu etti. Ekip arkadaşlarımız, geniş ve konforlu odalarımız ve lezzetli yemeklerimiz hakkındaki nazik sözleriniz için çok teşekkür ederiz. Gün Senin Hanım ve şefimize iltifatlarınızı ileteceğim.

Sizi yeniden Oyster Residences'da ağırlamayı dört gözle bekliyoruz!

En iyi dileklerimizle,
Oyster Residences By Gün Senin @ Olüdeniz Fethiye

2 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı

Daha önce de severek ve beğenerek kaldığım Ölüdeniz’in kalbindeki zeytin ağaçları arasındaki harika otel.Odasının ferah oluşu,temizliği.Personelin güler yüzü ve misafirperverliği ile her zaman konaklamak isteyeceğim Fethiye bölgesindeki nadir otellerden.

• Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
Teşekkürler mehmet s

Sevgili Mehmet,

Harika yorumunuz ve mükemmel 5 yıldızlı puanınız için çok teşekkür ederiz! Otelimizde yeniden konaklamaktan memnun kalmanız bizi çok mutlu etti. Ferah ve temiz odalarımız, güler yüzlü ve misafirperver personelimiz hakkındaki nazik sözleriniz bizim için çok değerli. Fethiye bölgesinde her zaman konaklamak istediğiniz otel olmaktan dolayı çok mutluyuz.

Sizi yeniden Oyster Residences'da ağırlamayı dört gözle bekliyoruz!

En iyi dileklerimizle,
Oyster Residences By Gün Senin @ Olüdeniz Fethiye

29 Mayıs 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otelin atmosferi taş ve ahşaptan oluşan odaları, ağaçlar arasındaki havuzu ,cibinlikli yatağı oldukça sıcacık ve romantikti.
Mutfağı şahaneydi.
Pidelerini, midyelerini , tisottosunu hala özlüyorum.
Konum olarak da yamaç parşütlerinin indiği deniz kenarındaydı , büyüleyiciydi 🫶
Çok aşk bir yer👌

Oda ipucu: Mutlaka bu otelde pide ve midye yemelisiniz👌
Teşekkürler ozlem o
Owner ZEYNEP GÜN SENİN GUNEL - Oyster Residences, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 30 Mayıs 2024

Özlem Hanım Merhaba,

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Otelimizin atmosferini ve hizmetlerimizi beğenmiş olmanız bizi çok mutlu etti. Yiyeceklerimizin tadını hala hatırlamanız da bizim için büyük bir onur.

Konumumuzun ve sunduğumuz deneyimin sizde böyle güzel izler bırakması bizleri gururlandırdı. Sizi tekrar ağırlamaktan büyük mutluluk duyarız.

Sevgilerimizle,

5 Mayıs 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otelin sadece lokasyonu güzel. Denize sıfır mesafede. Otel içi ve odalar fena değil sadece geceleri, etraftaki barlardan dolayı, çok gürültülü. Eğer sakin ve sessiz bir uyku çekeceğiniz otel arıyorsanız, burası size göre değil. Resepsiyondaki beyefendi dışında
karşılaştığımız diğer çalışanlar fazla laubali ve rahatsız ediciydiler. Bir daha gitmeyeceğimiz bir yer.

Konaklama tarihi: Eylül 2023
Teşekkürler aishaua

Değerli Misafirimiz,

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Otelimizin konumunu çok beğenmiş olmanız bizi mutlu etti.

Etrafımızdaki barlardan kaynaklanan gürültüden dolayı yaşadığınız rahatsızlık için üzgünüz. Bu durum maalesef yerel yönetimlerin sorumluluğunda ve durumu daha iyi yönetebilmek gerekli önlemleri almaları, zaman kısıtı getirmeleri için baskılarımız devam ediyor. Yaşadığınız deneyimi, önerilerinizi dikkate alarak, hizmet kalitemizi, sizlerin memnuniyetini daha da artırmak için gerekli adımları her zaman atmaktayız..

Sizi tekrar ağırlama ve daha iyi bir deneyim sunma şansını elde etmekten mutluluk duyarız.

Saygılarımızla,

21 Ağustos 2023 tarihinde yorum yapıldı

Denize sıfır olması ve güzel dekorasyonu nedeniyle aldığım otel malesef tamamen yüksek kazanç odaklı yaklaşımı nedeniyle bir daha gidebileceğim bir yer değil.
Otele ilk girişimde işlem sırasında yetkili zaten 36 derece sıcakta bunalmışken mini buzdolabın soğutmadığını sadece su koyduğunda soğuksa koruduğunu, 2 su hediye ettiklerini sonrasında ücretli olduğunu " ama dışardanda alıp koyarsınız tabi " diyerek akıl vererek ilk girişte modumu düşürdü. 2 gece için 9000 küsür tl ver ve çalışmayan buzdolabı ile karşılaş.!!
Otel menüsü ise 35 tl olan çay fiyatı desem gerisini siz hesap edin. Aşırı abartı fiyat ve doymanın imkansız olduğu porsyonlar tam bir sinir bozan hayal kırıklığı. Otoparkı var kahvaltı ise açık büfe değil standart menü ama yeterli ve güzel. Havuzu da güzel.

Konaklama tarihi: Ağustos 2023
Teşekkürler sadık a