nurcan ç

cennetden bir köşe

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 14 Haz 2023
fethiye ölüdenizin en güzel manzarasına sahip,nezih insanların konakladığı aile oteli kesinlikle iki kız arkadaş gittik evimiz gibi konakladık.tüm çalışanlara ve işletme sahibi atik bey e teşekkürlerimi sunarım,gelecek olan tüm misafirlere ayrıca önerim fiyat olarakta çok uygundu .
Konaklama tarihi: Haziran 2023
Belle Vue Hotel Oludeniz noktasına 0.6 km mesafede
Belle Vue Hotel Oludeniz noktasına 2.5 km mesafede
Belle Vue Hotel Oludeniz noktasına 1.0 km mesafede
Belle Vue Hotel Oludeniz noktasına 4.0 km mesafede
Ölüdeniz bölgesindeki diğer otellere bakın
8-13/268 yorum
15 Mayıs 2023 tarihinde yorum yapıldı

1gün rezervasyon yaptırıp 4 gün e uzattığımız , kendimizi evimizde hissettiğimiz bir otel. Çalışanlar ve yönetim ile aile gibi olduk. Odalar eski de olsa temizlik konusunda birçok 5 yıldızlı otelde bulamadığımız hassasıyetı bulduk. Aldığımız hizmet le karşılastırınca çok uyguna çok keyıflı ve sıkıntısız tatil deneyimi yaşattığı için başta işletme sahıbı ve enerjisine hayran kaldığımız müdiresine kocaman teşekkür ediyoruz. Yaz sonu mutlak geleceğiz.kıbrıs dan selamlar👋🏻🪂🏊🏻‍♀️

Oda ipucu: Sabah kahvaltıya erken gelin sıcak poğaçalar muhteşem ☺️
  • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
Teşekkürler canan t
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Bellevue Hotel - Belle Vue Hotel Oludeniz, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 17 Mayıs 2023

Vakit ayırarak yorum yazdığınız ve duygularınızı paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Bizler de sizi tanıdığımız ve konuk ettiğimiz için çok mutluyuz. Yaz sonunda sizinle tekrar bir araya gelmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz. Sevgiler :)

Belle Vue Hotel Ölüdeniz

9 Mayıs 2023 tarihinde yorum yapıldı

Kendinizi ailenizin yanında gibi hissedebileceğiniz tüm ölüdeniZi tepeden seyredebileceğiniz harika bir tesis. Aşağı sahile yürüme mesafesinde Atik bey ve canan hanıma çok teşekkürler. Tekrar geleceğiz

Teşekkürler Kadir D

Tesisimizle ilgili samimi ve nazik ifadelerinizden dolayı memnuniyetimizi bildirmek isteriz. Sizi tekrar ağırlamak bizi çok mutlu edecektir. Sevgiler :)

7 Mayıs 2023 tarihinde yorum yapıldı

Manzara muhteşem tek kelimeyle. Ailece kalabileceğiniz ve evinizde hissettiren bir işletme. Tüm çalışanlar içten ve samimi . Ödediğimiz rakamın üstünde hizmet aldık .belle vue ailesine çok teşekkür ediyoruz. Yine geleceğiz..

Teşekkürler Asiye A

Vakit ayırarak yorum yazdığınız ve duygularınızı paylaştığınız için çok mutlu olduk. Belle Vue Hotel ailesi olarak tesisimizde konakladığınız için çok teşekkür ederiz. İleride sizi tekrar ağırlamaktan memnuniyet duyarız. Sevgiler...

28 Şubat 2023 tarihinde yorum yapıldı

Muazzam manzaraya sahip bir otel, kahvaltıyı eşimle birlikte havuz başında terasta yaptık. Temiz, küçük, şirin, samimi bir otel, Kahvaltı bu fiyatlar icin fazla bile, odalar eski ahşap klasik dizayn ama çürük veya döküntü değil tam bir fiyat performans
Hoteli, tesis konum olarak teleferik, sahil, ölüdeniz merkeze yürüyüş mesafesinde. Tavsiye ediyorum.

Konaklama tarihi: Ocak 2023
Teşekkürler Erdem V
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Bellevue Hotel - Belle Vue Hotel Oludeniz, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 24 Mart 2023

🙂 Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz! Konumumuzun ve manzaramızın beğenilmesinden dolayı çok mutluyuz. Ayrıca rahat ve temiz odalarımızdan, ilgili personelimizden ve yeterli kahvaltı hizmetimizden de bahsettiğiniz için teşekkür ederiz. Sizleri tekrar ağırlamak için sabırsızlıkla bekliyoruz!

Belle Vue Hotel Ölüdeniz

25 Aralık 2022 tarihinde yorum yapıldı

Arkadaşlar ile kafa dinlemeye gittik iyi ki de gitmişiz, muazzam bir manzaraya ve çok iyi bir konumda bulunan Hotel bizim gibi etrafı keşfetmek için can atanlar için süper... sahile yürüyüş mesafesinde, odaları eski tip klasik dizayn ama çok rahat ve temiz, personel çok ilgili kahvaltı kış dönemi için gayet yeterli, sonuç: bölgenin en iyi manzarasına sahip en uygun oteli için fiyat/performans on numara.

Oda ipucu: Kahvaltınızı en köşe masada yapın en iyi manzara resimdeki, oda olarak 400ler bulabilirseniz 500ler en iyi manzaraya sahip olanlardır.
Konaklama tarihi: Kasım 2022
  • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
Teşekkürler Taha Ç
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Bellevue Hotel - Belle Vue Hotel Oludeniz, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 26 Aralık 2022

Taha Bey Merhaba. Ölüdeniz her mevsimde çok güzel değil mi? Zaman ayırıp yorumda bulunduğunuz ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederiz. Biz de bu tatilinizde böylesine bir yer edinebildiğimiz için memnun olduk. Ayağınıza sağlık, her zaman bekliyoruz. 🌴☀️🫠 Belle Vue Hotel Olüdeniz Fethiye