İbrahim H
Antalya, Türkiye

HOTEL TOPKAPI

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 26 Oca 2025
Swandor hotels resorts topkapı ile
Öncelikle yakinen ilgilenen yetkili satış acentesi Bahadır Demir beye teşekkür ederim. Kundu Swandor Hotels Resorts Topkapı otelin de torunlarım birlikle üç gün kaldık. Otelin mimarisi çok güzel. Bahçe ferah ve havuzlar yeterince büyük. Odalar çok temiz ve düzenli. Temizlikçi Nesrin Güler hanım tarafından her gün, oda temizliği yapıldı. Yalnız odalar değil bahçe, havuzlar, restoranlar her yer ter temiz. Yemekler lezzetli ve hizmet sınırsız.
Personel güler yüzlü, çalışkan. Buradan mutfak şefi Özcan bey'e, Restoran şefi Ahmet Tuna bey'e, Yasin kurt beye, güler yüzlü atom karınca hostes Melek hanım'a, Garson Emirhan bey'e, Serhat bey'e ızgara ustası Baran usta'ya garson Emir Can'a, Elif Aydın'a, ayrıca çok teşekkür ederim. İlgi ve alakaların dan dolayı isimlerini hatırlayamadığım, tüm çalışan Personelinin elerine sağlık. Kendilerine ayrı ayrı teşekkür ederim.
Çevremizdeki bütün dostlara tavsiye ederim. İbrahim Hosta
Konaklama tarihi: Ocak 2025
5 baloncuk üzerinden 4,0Odalar
5 baloncuk üzerinden 5,0Temizlik
5 baloncuk üzerinden 4,0Uyku Kalitesi
Genel Müdür Bulent Bakir - Sundia By Liberty Oludeniz, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 27 Oca 2025
Sayın 281_Brahimh

Öncelikle tatilinizde yaşadığınız güzel deneyimi ve değerli yorumlarınızı bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz.

Misafirlerimize unutulmaz bir tatil deneyimi sunmak için özenle çalışıyor ve her ayrıntıya dikkat ediyoruz. Misafir memnuniyeti odaklı hizmet anlayışımızla, sizleri de tesisimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyarız.

Sizleri en kısa zamanda tekrar eşsiz doğasında, güler yüzlü ekibimizle ağırlamayı diliyor, sağlıklı ve mutlu günler temenni ediyoruz.

Sundia By Liberty Oludeniz noktasına 0.5 km mesafede
Sundia By Liberty Oludeniz noktasına 1.3 km mesafede
Sundia By Liberty Oludeniz noktasına 2.9 km mesafede
Sundia By Liberty Oludeniz noktasına 3.0 km mesafede
Açık havuz
Ölüdeniz bölgesindeki diğer otellere bakın
Yorumlar (1.012)
1.012 sonuç
1-6/1.012 yorum
26 Ekim 2024 tarihinde yorum yapıldı

Otel temiz, yemekler güzel, çalısanlar ilgili, havuz temiz, plaj yürüme mesafesinde,eğlenceli bir deneyim oldu. Ekim ayinda bile hala kalalabıktı.özellikle zhanna hanım güler yüzlü ve ilgiliydi. Herşey güzeldi Tavsiye ederim .. ..

Teşekkürler Başer G
Genel Müdür Bulent Bakir - Sundia By Liberty Oludeniz, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 27 Ekim 2024

Sayın 53ba_erg,

Harika bir deneyim yaşamış olmanıza sevindim! Otelin temizliği, yemeklerin lezzeti, çalışanların ilgisi ve özellikle Zhanna Hanım’ın güler yüzlülüğü sayesinde güzel bir tatil geçirmişsiniz. Ekim ayında bile kalabalık olması, otelin ne kadar tercih edildiğini gösteriyor. Tavsiyeniz için teşekkürler!

Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir.
25 Ekim 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Ekim sonlarına doğru harika bir tatil keyfi yaşadım. Öncelikli olarak tesisin birbirinden güzel olanakları ve hizmetleri için teşekkür ederim. Resepsiyonda Hatice Hanım Ve Uğur Beye Teşekkür ederim sıcak güler yüzlü ilgilenmeleri İçin. Snack Restaurantta Osman beye Onur beye Saim beye Teşekkür ederim. Araxa Barda Muhammet Beyin Birbirinden güzel hazırladığı içecekleri harikaydı , restoranda güler yüzle karşılamaları ve ilgilenmeleri takdire şayan Gürcan beye , Murat beye Seda hanıma , Kadri beye Muhammet beye teşekkür ederim ilgi alakaları için. Teşekkürler Sundia By Liberty Ölüdeniz 😊🌸

Teşekkürler ranistorya
Genel Müdür Bulent Bakir - Sundia By Liberty Oludeniz, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 25 Ekim 2024

Sayın Ranistorya,

Öncelikle güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz! Ekim sonlarında yaşadığınız harika tatili bizimle paylaşmanız bizi çok mutlu etti. Tesisimizin sunduğu olanaklar ve hizmetler hakkındaki nazik sözleriniz için minnettarız.

Hatice Hanım ve Uğurcan Bey’in resepsiyondaki güler yüzlü ilgilerinden memnun kalmanıza, Snack Restoran'da Osman Bey, Onur Bey ve Saim Bey’in hizmetlerinden memnun olmanıza sevindik. Araxa Bar'da Muhammet Bey’in hazırladığı içeceklerden ve restoran ekibimizin samimi karşılamalarından memnun kalmanız bizi onurlandırdı. Gürcan Bey, Murat Bey, Seda Hanım, Kadri Bey ve Muhammet Bey’e de teşekkürlerimizi ileteceğiz.

En kısa zamanda sizi tekrar ağırlamaktan mutluluk duyacağız!

12 Ekim 2024 tarihinde yorum yapıldı

Odalar temiz, yemek çeşitliliği fazla, ve çalışanlar aşırı ilgiliydi. Kesinlikle önerebileceğim bir otel. Özellikle Esra Hanım ve Masha Hanıma teşekkürlerimi sunuyorum, çok güler yüzlü ve ilgililerdi. Ayrıca her gece muhteşem dans konseptleri ve etkinlikler de bulunmaktaydı. Çok memnun kaldım.

• Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
Teşekkürler Hafsa F
Genel Müdür Bulent Bakir - Sundia By Liberty Oludeniz, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 13 Ekim 2024

Sayın 570hafsaf,

Muhteşem bir tatil geçirmiş olmanız harika! Sundia By Liberty Ölüdeniz'in temizlik, yemek çeşitliliği ve çalışanların ilgisi konusundaki övgüleriniz, otelin ne kadar iyi bir hizmet sunduğunu gösteriyor. Esra Hanım ve Masha Hanım’a yaptığınız teşekkür de onların misafirperverliğini yansıtıyor. Güler yüzlü ve ilgili personelin tatilinizi güzelleştirdiği belli oluyor. Her akşam düzenlenen dans konseptleri ve etkinlikler de anlaşılan tatilinize renk katmış. Oteli kesinlikle önermeniz, ne kadar memnun kaldığınızı kanıtlıyor.

7 Ekim 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Merhabalar öncelikle ölüdeniz sundia oteli seçtiğimiz için çok doğru ve yerinde bir karar olduğunu belirtmek isterim,Tesise giriş yaptığımız andan itibaren tüm isteklerimiz karşılıyan Önbüro müdürümüz Mehmet Bey ve resepsiyon ekibine çok teşekkür ediyorum inanılmaz motivasyonu yüksek ve güleryüzlü arkadaşların girişte ve çıkış esnasında bizlere yardımcı olmaları diğer yandan odamızla ilgilenen hausekeper müdürümüze ve ekibine teşekkür ederim,konaklama sürecinde Entertement müdürümüze ve ekibine güzel Show ları ve havuz oyunlarından çok memnun kaldık ( Bingoyu kazanamadım ) 🫣 Eşsiz lezzetleriyle mutfak ekibine ve yiyecek ve içecek bölümünde çalışan tüm arkadaşlara Güvenlik ekibine teşekkür ederim tekrar görüşmek dileğiyle herşey çok güzeldi 🙏🙏🙏

Teşekkürler Yavuzhan H
Genel Müdür Bulent Bakir - Sundia By Liberty Oludeniz, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 7 Ekim 2024

Sayın Yavuzhan H,

Öncelikle Sundia By Liberty Ölüdeniz’i tercih ettiğiniz ve konaklamanızla ilgili bu güzel yorumlarınızı bizimle paylaştığınız için içtenlikle teşekkür ederiz.

Tesisimize giriş yaptığınız andan itibaren aldığınız hizmetlerden memnun kalmanız bizleri çok mutlu etti. Önbüro Müdürümüz Mehmet Bey, resepsiyon ekibi, kat hizmetleri ekibi ve diğer tüm ekip arkadaşlarımız adına güzel sözleriniz için ayrıca teşekkür ederiz. Sizlere keyifli bir konaklama yaşatabilmek bizler için en büyük motivasyon kaynağı.

Entertainment ekibimizin şovlarından ve aktivitelerinden memnun kalmanıza çok sevindik (bir dahaki sefere bingoyu kazanacağınıza eminiz!). Eşsiz lezzetlerimizden memnun kalmanız ise mutfak ekibimiz için büyük bir onur.

Sizi tekrar aramızda görmekten büyük mutluluk duyarız. Bir sonraki ziyaretinizde de sizleri en iyi şekilde ağırlamak için sabırsızlanıyoruz!

En içten dileklerimizle,

7 Ekim 2024 tarihinde yorum yapıldı

Etrafta o kadar gülen yüz ve sıcak kanlı insanlar var ki kendini evinde gibi hissediyorsun . Ön büro müdürü Mehmet Bey’e ve tüm ekibine , tüm eğlence sektör ekibine ve tüm restoran ekibine, oda temizlik ekibine teşekkürler. Muhteşem deneyimdi.

Teşekkürler Dilara H

Sayın Dilara H,

Olağanüstü tatil deneyiminizi bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Kendinizi evinizde gibi hissetmeniz ve ekibimizin güler yüzlülüğü ile sıcak kanlılığının sizi mutlu etmesi bizi son derece memnun etti.

Önbüro Müdürümüz Mehmet Bey, eğlence ekibi, restoran çalışanları ve oda temizlik ekibimiz adına teşekkürlerinizi ilettiğiniz için ayrıca teşekkür ederiz. Sizi bu denli memnun etmek bizim en büyük amacımız.

Sundia By Liberty Ölüdeniz ailesi olarak sizleri tekrar ağırlamaktan mutluluk duyarız. Bir sonraki ziyaretinizi dört gözle bekliyoruz!

En içten dileklerimizle,