Nuray S

Huzurlu ve mutlu ayrılıyoruz

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 31 Eki 2024
Muhteşem 5 gün geçirdik.Personelin güler yüzü hizmeti hepsi harikaydı.Yemeklerin hepsi efsane.otelin konumu muhteşem dağın eteğinde yeşillikler içinde denize sürekli getirip götüren servis hizmette.Temiz sınırsız hizmette hiç kusur yok.
Seyahat türü: Arkadaşlarla seyahat etti
5 baloncuk üzerinden 5,0Odalar
5 baloncuk üzerinden 5,0Temizlik
5 baloncuk üzerinden 5,0Uyku Kalitesi
Yanıtlanma zamanı: 31 Eki 2024
Değerli misafirimiz 721nurays,

Değerli geri bildirimleriniz için çok teşekkür ederiz.

Siz değerli misafirlerimizi tekrar Sundia by Liberty Suncity'de ağırlamak için sabırsızlanıyoruz.

Sundia By Liberty Suncity noktasına 0.3 km mesafede
Sundia By Liberty Suncity noktasına 3.7 km mesafede
  • travelup.com
Sundia By Liberty Suncity noktasına 3.1 km mesafede
Sundia By Liberty Suncity noktasına 3.1 km mesafede
Ölüdeniz bölgesindeki diğer otellere bakın
Yorumlar (4.604)
4.604 sonuç
3.544
3.544
1-6/4.604 yorum
31 Ekim 2024 tarihinde yorum yapıldı

Hotel personeli çok ilgili ve sıcak kanlı.Ayrıca kusursuz bir hizmetleri var.Odaların hergün temizlenmesi mükemmel.Kaliteli bir hotel.Tek problem otelin otoparkının olmayışı.Oda beni bayağı yordu,çünkü otel çevresindede araç park edecek yer bulmak çok zor.Buna bir çare bulunması gerekir.

Oda ipucu: Evet havuza rağbet fazla,fakat benim dönemimde sıkıntı yoktu.
Teşekkürler akorlar12
General Manager Sundia by Liberty Suncity - Sundia By Liberty Suncity, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 31 Ekim 2024

Değerli misafirimiz akorlar12,

Değerli geri bildirimleriniz için çok teşekkür ederiz.

27 Ekim 2024 tarihinde yorum yapıldı

Güzel ve temiz odalar servisler harika oda temizliği muhteşem eğlenceler güzel.sadece çalışanlara değinmek isterim erkekler güler yüzlü yardımcı olmakta kadınlar konusunda yardımları harika fakat çok somurtkan gözlemledim. Neden tebessüm etmezler gülmez ler bu dikkatimi çekti. Bir konu daha var bir kum sahası olabilir futbol ve voleybol oynanabili. Çok büyük saha olmasınada gerek yok amfiniz kadar büyükse olsa yeterli bence bu benim acizane görüşüp
Saygılar sağlıcakla kalın

Oda ipucu: Çıkıp tereddüt etmeden gelsinler misafirler
Teşekkürler Passenger49392100438
General Manager Sundia by Liberty Suncity - Sundia By Liberty Suncity, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 28 Ekim 2024

Sayın Passenger49392100438,

Görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz! Temiz odalarımızdan, hizmetlerimizden ve eğlencelerimizden memnun kalmanıza çok sevindik.

Sizi tekrar Sundia by Liberty Suncity'de ağırlamayı umuyoruz.

25 Ekim 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Personel güleryüzlü
Akşam yemeğinde servise destek olan zeynep hanım ve Mahmut beyçok ilgili ve tatlılardı.
Genel olarak temizlik,hijyen,servis,sorunlara çözüm,ortam çok iyi ve güzeldi.
Fiyat performans olarak beklentimizin üstündeydi.

Oda ipucu: Ekimde daha güzel :)
Teşekkürler Roja E
General Manager Sundia by Liberty Suncity - Sundia By Liberty Suncity, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 25 Ekim 2024

Değerli misafirimiz Roja E,

Değerli geri bildirimleriniz için çok teşekkür ederiz. Otelimizde yaşamız olduğunuz tatil deneyiminizin genel olarak güzel geçtiğini duyduğumuza sevindik.

Sizleri tekrar Sundia by Liberty Suncity'de ağırlamak için sabırsızlanıyoruz.

24 Ekim 2024 tarihinde yorum yapıldı

Bu otele ikinci gelişimiz, annem ile birlikte çok keyifli bir tatil geçirdik.
Tek kötü yanı son gün olması.
Öncelikle verilen ve gösterilen ilgiden dolayı, herkesin güler yüzlü oluşundan dolayı çok teşekkür ederiz. Yemeklerin çeşitliliği ve lezzetinden tutun içeceklerin kalite ve hizmetinden çok memnun kaldık. Temizlik gayet iyiydi ve düzenli olarak hijyen ortamı sağlandı, animasyon aktivitelerinden ve şovlardan çok memnun kaldık, konum olarak gayet ferah ve huzur dolu bir ortam, gönül rahatlığıyla tatilinizi burada yapabilirsiniz.

1  Teşekkürler Seda T

Değerli misafirimiz U8898UNsedat,

Geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz! Personelimizin güler yüzlü hizmeti, yemek çeşitliliği ve hijyen konusundaki memnuniyetiniz bizim için son derece değerlidir.

Sizi tekrar Sundia by Liberty Suncity'de görmekten mutluluk duyarız.

17 Ekim 2024 tarihinde yorum yapıldı

2. Günümüz herkes güler yüzlü. Yemekleri çok güzel öglen akşam sabah harici vakitlerdede ücretsiz yemek yiyeceğiniz yerler var bu çok güzel. Odalar temiz ortam temiz. Halk plajını yürüme mesafesi 5/6 dk. Otelin plajına servis her saat kalkıyor ve plajı temiz çogunluk kum. Biz eşimle beğendik yine gelmeyi düşünürüz.👏

Konaklama tarihi: Eylül 2024
Teşekkürler Yasin Ö
General Manager Sundia by Liberty Suncity - Sundia By Liberty Suncity, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 17 Ekim 2024

Değerli misafirimiz yasin_440,

Değerli geri bildirimleriniz için çok teşekkür ederiz. Tatil deneyiminizin güzel geçtiğini ve tesisimizden memnun kaldığınızı duyduğumuza çok memnun olduk.