Duygu G

Tatilde huzur.

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 3 hafta önce
Kasım gibi düşük sezonda dahi çok iyi hizmet. Eşim ve oğlumla birlikte çok memnun ayrılacağız otelden. Tüm personel daha fazla nasıl yardımcı olabiliriz şeklinde çalışıyor. Özellikle kat hizmetleri çalışanı Esengül hanıma ayrıca teşekkür etmek isterim. Konum, hizmet, yemekler, temizlik hizmetleri... Her şey beklentinizin üzerinde seyrediyor. Deluxe odada konaklıyoruz ve çok memnun kaldık. Bu oda tipini ve bu tesisi kesinlikle tavsiye ediyoruz.
Konaklama tarihi: Kasım 2024
Genel Müdür Manas Park Ölüdeniz - Manaspark Deluxe Hotel, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 3 hafta önce
Değerli Misafirimiz;

Manaspark Deluxe Hotel'i tercih ettiğiniz ve konaklama deneyiminizle alakalı belirtmiş olduğunuz güzel yorumlar için çok teşekkür ederiz. Her geçen gün misafir memnuniyeti odaklı hizmet anlayışımızla, her zaman daha iyisini hedefliyoruz.

Sizleri otelimizde tekrar ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyarız.

Manaspark Deluxe Hotel
havuz keyfi
    ₺856
Manaspark Deluxe Hotel noktasına 1.9 km mesafede
Manaspark Deluxe Hotel noktasına 2.7 km mesafede
Ölüdeniz bölgesindeki diğer otellere bakın
2.989
2.989
4-9/3.692 yorum
Yorum Zamanı: 4 hafta önce

Gelecegimiz zaman çok tereddüt etmistik, ama iyiki gelmisiz diyoruz konumu doğası herseyiyle çok güzel. Așçısından güvenliğine çalışan herkez güler yüzlü her an biryerden çıkıp nasılsınız iyimisiniz diye sorular soruyorlar asla kendimizi yabancı hissetmedik.Herșeyiyle çok güzeldi çok keyif aldık . Hilal hanım dahil herkeze Teşekür ederiz.

Konaklama tarihi: Kasım 2024
Teşekkürler Nergül Y
Genel Müdür Manas Park Ölüdeniz - Manaspark Deluxe Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 3 hafta önce

Sayın Misafirimiz;

Manaspark Deluxe Hotel'i tercih ettiğiniz ve konaklama deneyiminizle ilgili güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz. Misafir memnuniyeti odaklı hizmet anlayışımızla her geçen gün daha iyiyi hedefliyoruz.

29 Ekim 2024 tarihinde yorum yapıldı

İki senedir geldiğimiz bir otel yemekleri, manzarası, çalışanların ilgisi harika
Odaları, havuzu çok temiz. Animasyon süper aile ortamı olması çok güzel kesinlikle tavsiye ediyorum. herkese güzel ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederim.

Teşekkürler Aybüke A

29 Ekim 2024 tarihinde yorum yapıldı

Resepsiyonda baslamak istiyorum böyle tatlı guleryuzlu ve yardımcı olmak için mücadele eden resepsiyon görmedim odalar tertemiz mis gibi havadar hata bulmak için elimden geleni yaptım ama enufak teferruat bile atlamadan düzenlenmiş ve atanamamış restorant bir kere personel harika yiyecek içecekler hiç ucuza kacilmadan hersey lezzetli hijyen ve kaliteli havuzlar bu güne kadar gittiğim otellerden çok farklı ilk girdiğimde şaşırdım ayaklarıma sanki masaj yapılıyordu mimarisi anlatamam yaşamanız lazım manzara muhteşem animasyon her müşteri ile ayrı ayrı ilgileniyor ben sanki kendi evimdeyim gibi rahat edip lüksün tavanini yaşatan bu fevkaladenin fevkinde yaşatan bu firma ve personele teşekkür ederim sadece tavsiye etmiyor ölmeden önce gidilmesi gereken 10 yerin içine yaziyorum

Oda ipucu: Ölmeden önce gelmen ilk 10 yer icinde
  • Seyahat türü: Çift olarak seyahat etti
Teşekkürler Safiye O
Genel Müdür Manas Park Ölüdeniz - Manaspark Deluxe Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 29 Ekim 2024

29 Ekim 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Bu yaz 2. Defa geliyoruz,
Kurban bayramında geldiğimizde de çok keyif almıştık Cumhuriyet bayramında da burda olalım istedik. Her bayramı ayrı bir keyifle mutlulukla geçirdik. Tabiki bu mutluluğa vesile olan Meryem hanıma çok çok teşekkür ederiz unutamayacağım bir doğum günü süprizi organize etmiş sağolsun, animasyon ekibi Erol beye ayrıca teşekkür ederiz sanki bi komşumuzla gelmişiz gibi hissettiriyor bize buradaki geçirdiğimiz zamanı, mutfak her zamanki gibi harika kilo alıp dönme garantili hizmetleri var😅 herşey birbirinden özenli ve lezzetli mutfak ekibinede selamlar olsun, oda temizliği adına da şöyle ifade edebilirim aynı evimizin balkonu salonu yatak odası gibi çiçek🌸 bu gelişimizde 2 ayrı çift arkadaşlarımıza da önermiştik onlarda dahil oldu ve çok memnun kaldılar, tavsiyem önerim karşılık bulduğu için bende ayrı bi mutlu oldum.
Herşey için çok teşekkür ederiz seneye tekrar görüşmek dileğiyle🙋🏻‍♂️

Teşekkürler Fevzi K

29 Ekim 2024 tarihinde yorum yapıldı

Gerçekten güler yüz mükemmel ortam nezih temiz ve huzur içinde güzel vakit geçirecek mükemmel hertatil fırsatını burada geçireceğim kendinizi evinde hissettirmesi mükemmel temizlik hijyen sıcak ve Güleryüz çok önemli çok teşekkür ederiz manaspark ailesi çok her çok güzeldi…

Teşekkürler Murat T