Pınar Döngelli

Mükemmel hizmet, harika yemekler ve içkiler.

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 2 hafta önce
Çok huzurlu bir tatildi ve kusursuz hizmet aldık. Odamız her gün düzenli olarak temizlendi. Yemekler, içkiler inanılmaz lezzetliydi. Ama bizi en çok etkileyen otele girdiğimiz andan itibaren başlayan güleryüzlü çalışanlardı. Yemek servisinde görevli garson arkadaşlar çok ilgili ve sıcakkanlıydılar. Özellikle garson Melisa hanım ve servis şefi Filiz hanıma samimiyetleri ve kusursuz hizmetleri için çok teşekkür ederiz. Sayenizde mükemmel bir tatil geçirdik. Tek geri bildirimimiz otelin aydınlatması genel olarak çok azdı, odalarda bile loş ışık vardı. Bir de otelin anlaşmalı olduğu plaj maalesef Ölüdeniz'e yakışmayan bir plajdı. Hem pis hem de kayalarla doluydu. Ancak genele baktığımızda oradan çok güzel anılarla ayrıldık. Çok teşekkür ederiz.
5 baloncuk üzerinden 5,0Odalar
Manaspark Deluxe Hotel noktasına 2.1 km mesafede
Manaspark Deluxe Hotel noktasına 1.5 km mesafede
Manaspark Deluxe Hotel noktasına 3.5 km mesafede
Manaspark Deluxe Hotel noktasına 1.0 km mesafede
Ölüdeniz bölgesindeki diğer otellere bakın
Yorumlar (3.603)
3.612 sonuç
2.922
2.922
14-19/3.612 yorum
Yorum Zamanı: 2 hafta önce

balayi icin tercih ettigimiz otelde simdiye kadar aldigimiz en iyi hizmeti aldik. Odamiz surekli temizlendi. personel her konuda ayni hassasiyetle destek oldu. herkese gonul rahatligiyla tavsiye ederiz. tekrar fethiyeye geldigimizde kalacagimiz otel kesinlikle manaspark.

Teşekkürler Adventure21376960317
Yorum Zamanı: 2 hafta önce

Balayimiz icin hersey dahil hizmet aldigimiz bu otele ilk geldigimizde kendimizi cennete dusmus sandik. herkes cok guleryuzlu sevecen. masaj hizmeti aldik kesinlikle tavsiye ederiz. temizlik konusunda yuzlerce yildiz verebiliriz her gun odamiz ozenle temizleniyor. animasyon sefi erol bey otelde en iyi arkadasimiz oldu. balayi cifti oldugumuz icin bize surpriz yaparak otelin karsisindaki daglara adimizi yazdi. tum bunlar ve yazmayi unuttugumuz hersey icin tesekkur ederiz manaspark otel :)

Teşekkürler 543buse_
Yorum Zamanı: 2 hafta önce

Herşeyden önce otel çalışanları çok güler yüzlü idi her türlü seyahatte karşımıza çıkabilecek sıkıntılar da çözüldü ama garden pool barda görevli Reyhan hanım ve adını hatırlamadığım diğer garson arkadaşlara mutfak ve yemek servisinde görev alan arkadaşlara son olarak animasyon müdürü Erol bey ve yardımcısı Tanya hanıma çok çok teşekkür ederiz, güzel bir tatil geçirdik.

Teşekkürler RAUF EMRE G
Yorum Zamanı: 3 hafta önce

Otel girişinde karşılama hizmeti çok güzeldi yemeklerden kesinlikle şüpheniz olmasın ve kahvaltıdan herşey çok güzeldi animasyon ekibinde öncelikle Erol bey olmak üzere inanılmaz güzeldi olumsuz yanları tekila çok kötü otelin anlaşmalı plajı çok kötü resepsiyon asla telefonlarını açmıyor çağrı merkezini arayınca sadece ulaşabiliyoruz garsonların hizmetide harika idi herşey için teşekkürler. otelin manzarasıda çok güzeldi

Teşekkürler mertcan ü
Yorum Zamanı: 3 hafta önce

Harıka bır otel tavsıye ederim güler yüzlü calısanları çok memnun kaldık ailecek aktıvıtılerıde çok anımasyoları gece şovları otel calısanların musterılere davranısları çok güzel bız çok memnun kadık sızjnde gelmenızı tafsıye ederım

Teşekkürler Sabriye A