Ailecek geçirdiğimiz mükemmel bir tatildi.Odalar tertemiz çalışanlar güler yüzlü ve sevecendi.yemekler taze ve lezzetliydi.Manzara muhteşem Ölüdeniz manzarası ile herşey çok güzeldi.Kesinlikle seneye düşünmeden tercih edeceğiz.
Genel Müdür Manas Park Ölüdeniz - Manaspark Deluxe Hotel, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 8 Tem 2024
Değerli Misafirimiz;
Manaspark Deluxe Hotel'i tercih ettiğiniz ve konaklama deneyiminizle alakalı belirtmiş olduğunuz güzel yorumlar için çok teşekkür ederiz. Her geçen gün misafir memnuniyeti odaklı hizmet anlayışımızla, her zaman daha iyisini hedefliyoruz.
Manaspark Deluxe Hotel
Şu an otelden yazıyorum.O kadar güzel manzarası var insana huzur veriyor.Tam kafa dinlemelik.Yemkleri güzel mezeleri taze.Hergun ızgara köfte balık.Otel tertemiz.Odalar hergun temizleniyor.Barda çalışan arkadaşlar çok guleryuzlu.
791h_seyind adlı kullanıcıdan Manaspark Deluxe Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler 791h_seyind
Genel Müdür Manas Park Ölüdeniz - Manaspark Deluxe Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 8 Temmuz 2024
Manaspark Deluxe Hotel
Yanıtı uygunsuz olarak bildirinTeşekkür ederiz. Gönderiniz için teşekkür ederiz.
Manaspark otelde geçen senede kalmıştık.Bu sene yine eşimle kısaca olsa burayı tercih ettik.Heryer temiz ve düzenli.Odalar hijyenik.Yemekler güzel ve lezzetli.Resepsitondaki arkadaşlar çok kibar ve güleryüzlüler.Seneye tekrar burdayız.
821Zeynos adlı kullanıcıdan Manaspark Deluxe Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler 821Zeynos
Yorum yapmak için değil aslında gercekten manasparkla ilgili doğru bilgi vermek için yazıyorum. Otele ilk girişte bizi sanki yıllardır tanıyorlar gibi hissettirdiler. Bügün üçüncü günümüz ve cok huzurluyuz. Balayı çiftiyiz. İsmimizle hitap ediliyoruz. Odalar on üzerinden on. Mutfak desem muhteşem ötesi. 7 24 açık bar. Personel desen gerçekten ama gerçekten süper desem az olur. Kesinlikle tavsiye ederim. Sadece biz değil çevremizdeki tüm insanlar benimle aynı fikirde.
Değer
Hizmet
Murat S adlı kullanıcıdan Manaspark Deluxe Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler Murat S
Manaspark Deluxe Hotel
Bebekli ailelerin yapmış olduğu güzel yorumlardan dolayı tercih etmiştik, iyi ki tercih etmişiz. Sakin ve bol yeşil alanlı ayrıca yemekleri çok lezzetli ve fazlaca çeşide sahip. Güleryüzlü ve yardımsever çalışanları da sanırım bu işin bonusu. Keyifli bir tatil geçirdik manaspark ailesine teşekkür ediyorum.
Değer
Zişan Ş adlı kullanıcıdan Manaspark Deluxe Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler Zişan Ş
Burcu P
7 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
En başa bunu yazmak istedim tam bir hayvan düşmanı otel eşimle yemeğe geçerken iki tane çalışana çuval vermişler oradaki kedileri toplayıp içine koyup atmaları için biz tepki gösterince böyle emir geldiğini söyleyip bırakıp gittiler. Gel gelelim otelden hiç memnun kalmadık ilgi alaka sıfır kaldığımız odanın banyosunun tavanı akıtıyor ve küf içinde girdiğimizde oda pisti ertesi gün odanın temizlenmesini istememize rağmen temizlenmemişti sadece havlular ve nevresim değişmişti yemekler iyi onda sıkıntı yok bir daha asla gelmeyeceğimiz bir otel zaten müşteri memnuniyeti gütmeyen bir kuruluş olduğu belli herşeyden memnun kalsaydık bile kedileri çuvala koyma olayından sonra bitmişti bunun hayvan severlikle alakası yok vicdan ve merhametle alakası var umarım işletme olarak Allah içinize vicdan ve merhamet verir
Oda ipucu: Fiyatı uygun diye geldik ama iki kurul gazla verin daha iyi bir otele gidin
Burcu P adlı kullanıcıdan Manaspark Deluxe Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler Burcu P