cansu I

Nasıl bi otelle karşılaşırız derken tatilimizi uzatmaya karar verdik ve bi hafta daha uzattık o kadar memnunuz

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 15 May 2024
Bütün çalışanları o kadar güleryüzlü ki çok rahat ettik. Yemeklerin lezzeti, animasyon ekibi, bar çalışanları hepsi çok güleryüzlüydü. Samimi ortamları için çok teşekkür ederiz Odaların temizliğinden çok memnun kaldık. Aile olarak kesinlikle gidilebilecek bi ortam ve çevredeki en iyi otel 👌🏽
Genel Müdür Manas Park Ölüdeniz - Manaspark Deluxe Hotel, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 16 May 2024
ğerli Misafirimiz;

Manaspark Deluxe Hotel'i tercih ettiğiniz ve konaklama deneyiminizle alakalı belirtmiş olduğunuz güzel yorumlar için çok teşekkür ederiz. Her geçen gün misafir memnuniyeti odaklı hizmet anlayışımızla, her zaman daha iyisini hedefliyoruz.

Konaklamanızın ardından Trip Coins kazanın
Manaspark Deluxe Hotel noktasına 2.1 km mesafede
Konaklamanızın ardından Trip Coins kazanın
Manaspark Deluxe Hotel noktasına 3.5 km mesafede
Kahvaltı dahil
Ölüdeniz bölgesindeki diğer otellere bakın
2.944
2.944
206-211/3.637 yorum
14 Mayıs 2024 tarihinde yorum yapıldı

Öncelikle erol bey olmak suretiyle tüm personel harika bir hotel konum doga deniz ile yemekler super eglwnce cok guzel hizmet 10 numara herkese tavsiye ederiz . Gelmiyen bin pisman olur berlinden geldik fiyat performansi olarak cok cok iyi

Oda ipucu: Jeder muss mal den hotel erleben
  • Seyahat türü: Çift olarak seyahat etti
Teşekkürler cengiz s
Genel Müdür Manas Park Ölüdeniz - Manaspark Deluxe Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 14 Mayıs 2024

13 Mayıs 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Girişten çıkış anına kadar ilgi ve çözüm odaklı çalışanlar sayesinde balayımız kusursuz geçti. Özellikle snack'te Yakup Beye ve Restaurantta Kader Hanıma sonsuz teşekkürler. Tekrar görüşmek üzere Manas Park. Yeni tatil noktamız...

Teşekkürler Fatih B

10 Mayıs 2024 tarihinde yorum yapıldı

Merhabalar, tüm ekip personellerine ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederiz, herşey harikaydı odalar tertemiz yemekler aşırı lezzetliydi. Gündüz ve akşam aktiviteleriyle balayı tatilimizi unutulmaz bir şekilde geçirme imkanı bulduk, tekrar teşekkürler MANASPARK

Teşekkürler Tuğçe G
Genel Müdür Manas Park Ölüdeniz - Manaspark Deluxe Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 10 Mayıs 2024

8 Mayıs 2024 tarihinde yorum yapıldı

Dört günlüğüne geldim ailem ile yorumlara bakarak geldik ve inanılmaz bir manzara ile karşılaştık balkonumuz dan ve otelin sahasından Ölüdenizi net bir şekilde izliyoruz yemekler olsun kokteyller olsun inanılmaz bir lezzete sahip havuz etrafı tamamiyle ahşap şenzloklar geniş ve rahat istediğimiz an rahat ve konforlu şenzlok yatakları bulabiliyoruz bar servisi seçtiğiniz kokteylleri ayağınıza kadar getiriyor hiç bir turizm bölgesinde bunca tatil hayatımda böyle hizmet görmedim bar çalışanları ekip olarak mükemmel özellikle Barmen ATAHAN KABUL çok güzel ve olumlu bir ilgi gösterdi onun için de çok teşekkür ediyoruz gece şovları çok profösyonel şov sonrası Erol abi her masa ile itinayla ilgileniyor özellikle bizimle özel ilgilendi Erol abiye de çok teşekkürlerimizi iletiyorum kesinlikle geri gelicez TEŞEKKÜRLER MANAS PARK

Teşekkürler Atahan K
Genel Müdür Manas Park Ölüdeniz - Manaspark Deluxe Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 8 Mayıs 2024

6 Mayıs 2024 tarihinde yorum yapıldı

Balayina geldik besgunlune ve gerçekten doğru yere gelmişim girisde guvenliyin güzel karsilamasi tespsyonun ilgisi odanın Los ve ahşap olması yemekler muhteşem ötesi hele manzara yok buyle güzellik iki adet havuz var birtanesi özel taslarla döşenmiş ayaklara masaj yapıyor ve havuz kenarı herzaman sezlon bula bilirsin ve gece dağlara isminimiz yazılması. Ve sa hnedeki TV de adınızın gecmesi büyük cest di akşam lari çok profosyenel showlar ve animasyon ekipin herkesle muhabbet etmesi inanılmaz güzel teşekkürler bütün personel ve Erol abi

Teşekkürler Soner Ç
Genel Müdür Manas Park Ölüdeniz - Manaspark Deluxe Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 6 Mayıs 2024