Ayberk N

MÜKEMMEL

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 17 Nis 2024
Hotel gerçekten harika. Odalardan, yemeklere, çalışan personelin güler yüzünden verdiği hizmete kadar her şey mükemmel ötesi. Yapılan animasyonlar, şovlar hepsi harika. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ediyorum. 🫶
Genel Müdür Manas Park Ölüdeniz - Manaspark Deluxe Hotel, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 18 Nis 2024
Değerli Misafirimiz;

Manaspark Deluxe Hotel'i tercih ettiğiniz ve konaklama deneyiminizle alakalı belirtmiş olduğunuz güzel yorumlar için çok teşekkür ederiz. Her geçen gün misafir memnuniyeti odaklı hizmet anlayışımızla, her zaman daha iyisini hedefliyoruz.

Manaspark Deluxe Hotel noktasına 1.2 km mesafede
Manaspark Deluxe Hotel noktasına 0.9 km mesafede
Manaspark Deluxe Hotel noktasına 1.2 km mesafede
Manaspark Deluxe Hotel noktasına 2.1 km mesafede
Manaspark Deluxe Hotel noktasına 0.4 km mesafede
Ölüdeniz bölgesindeki diğer otellere bakın
2.943
2.943
230-235/3.636 yorum
16 Nisan 2024 tarihinde yorum yapıldı

İş için gittigim fethiyede manaspark otelde 3 gün konakladım. Temizlik hijyen harika. Manzarası büyüleyici resepsiyon ve yemekler güzeldi.Doğası manzarası harikaydı Ölüdeniz Manzarası O Kadar Güzel Görünüyordu Ki Gelip Görmenizi Tavsiye Ederim

• Seyahat türü: Tek başına seyahat etti
Teşekkürler Trol T
Genel Müdür Manas Park Ölüdeniz - Manaspark Deluxe Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 16 Nisan 2024

14 Nisan 2024 tarihinde yorum yapıldı

Otel yeşilin içinde ahşap görünümüyle tam bir doğa harikası. Yemekler harikaydı ve garsonlar çok ilgili. 4 yaşında kızım var ve asla sıkılmadan vakit geçirdik. Otelin çimleri manzarası Ölüdenize yakınlığı herşey biçilmiş kaftan !! Araayıp da bulunamaz bir yorum atıyorum. Çünkü tatil asla şansa bırakılmaz. Aşırı tavsiye ediyorum.
Akşam Erol beyin animasyon gösterilerileri ile beraber neşemize neşe kattı. Eşim ve kızımla harika bir tatil geçirdik. Haziranda görüşmek dileğiyle teşekkürler 🙏

Teşekkürler Hatice Seray Ş
Genel Müdür Manas Park Ölüdeniz - Manaspark Deluxe Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 15 Nisan 2024

13 Nisan 2024 tarihinde yorum yapıldı

Animasyon ve Erol abi çok iyisiniz
Servis personeli ilgili özellikle Seyfettin bey çok işini severek yapıyor
Oda hijyeninde sorun yaşamadık dersen yalan söylemiş oluruz çözümsüz kalmiyorlar otel konumu güzel havasıda çok temiz teşekkürler Manaspark

Teşekkürler Daydream25037207418
13 Nisan 2024 tarihinde yorum yapıldı

Manaspark teşekkür ederiz her şey çok ğüzeldi yemekler harikaydı yemek hanede çalışan aşçılar garsonların ilgisi animasyondaki Erol abimin sohbeti sıcak kanlı yaklaşımı misafirlerine olan misafir perverliği bizim tatilimizi güzel geçirmemize vesile olmuştur her gün odamızda temizlik yapan abla verdiği hizmet için sonsuz teşekkür ederiz

Teşekkürler Asimkanova R
Genel Müdür Manas Park Ölüdeniz - Manaspark Deluxe Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 13 Nisan 2024

12 Nisan 2024 tarihinde yorum yapıldı

Otel doğanın içinde Ölüdeniz manzaralı, servis ile ücretsiz beach hizmeti var. Yemekleri muhteşem ve tüm çalışanları güler yüzlü insanlar. Restorant, Havuz, Bar ve Spa hizmetleri çok iyiydi.
Her gece Erol bey eşliğinde yapılan animasyon organizasyonları çok keyifliydi.
O kadar memnun kaldık ki bir daha ki tatil planımızda yine Manaspark hotels i tercih edeceğiz.

Oda ipucu: Tabi görecelidir ama otelin gerçekten eleştirilecek hiç bir durumu yok
Teşekkürler Teknocell G